Mad EagLe
Üye
-
Konu Sahibi
-
8 dolara aldığım n11'de 80 tl'ye gördüğüm mükemmel su geçirmez saat resimler kötü çıktı göründüğünden daha iyi. Feedbacklerde de bakabilirsiniz. Tavsiyedir çok kaliteli görünüyor14 günde geldi bu arada
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
dikkat etmedim garanti kağıdında görselli birşeyler vardı ama çok karışıktı anlamadım. Açıklamalarda yazıyor sanırımHayırlı olsun güzel gözüküyor kaç bar a kadar su geçirmiyor?
o fiyata bir sene götürsün yeterYok ya sadece bu ikisi daha önce hiç almadım. Bakalım ürünler kalitelidir inşallah
dikkat etmedim garanti kağıdında görselli birşeyler vardı ama çok karışıktı anlamadım. Açıklamalarda yazıyor sanırım
farları yanmıyor30 metre gayet iyi
bu arada bilgisayarın kasası güzelmiş
farları yanmıyoremektar o çalışıyor ama hala 30 metremiymiş iyiymiş baya o zaman mariana çukuruna inecek halimiz yok
o fiyata bir sene götürsün yeter
telefonu hangi ara değiştirdinEn son aldigim kapagin fiyatini gorsen 20 yil idare etmesi lazim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
17track ten bakarsan daha ayrıntılı olurPlease dostlar açıklayın
Hava yolu ile çıkmış ya da gönderilecek anladığım kadarıyla.Please dostlar açıklayın
Uçak ya yeni kalkmış yada başka ülkede şuan pek bende anlayamadımHava yolu ile çıkmış ya da gönderilecek anladığım kadarıyla.
Takip edilemeyenler bile çıkıyor 17trackte. Çıkar yani17 trackta çıkmıyor!
Deneyelim bakalımTakip edilemeyenler bile çıkıyor 17trackte. Çıkar yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?