Alex Bu Ismi Fenerde Istemiyor...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
Alex Bu Ismi Fenerde Istemiyor...
<span style="color:#FF0000">Alex bu ismi Fener&#39;de istemiyor...</span>

Fenerbahçe&#39;de teknik direktör sorunu yakın zamanda çözüme kavuşturuluyor. Asbaşkanlar Mahmut Uslu ve Murat Özaydınlı; &#8216;Christoph Daum&#39;un yerine getirilecek çalıştırıcı&#39; arayışlarını ve görüşmelerini yurtdışında sürdürüyor.

Avrupalı teknik adamlardan umudu olmayan Sarı-Lacivertliler, Brezilyalıları kovalıyor. Vanderlei Lüxemburgo&#39;nun yakın zamanda Santos&#39;la anlaşması bu çalıştırıcının İstanbul&#39;a getirilmesini güç kılıyor. Luis Felipe Scolari ve Carlos Alberto Parreira, Fenerbahçe&#39;ye &#8216;evet&#39; diyebilecek konumda bulunuyor.

Fenerbahçe Kulübü&#39;ne yakın kaynaklardan alınan duyumlara göre ülke dışında bulunan transfer komitesinin şu sıralar Parreira&#39;yla görüştükleri öğrenildi. Brezilyalı çalıştırıcı, 1996&#39;da Fenerbahçe&#39;yi şampiyonluğa taşıyan; ancak eşinin rahatsızlığı nedeniyle Kadıköy&#39;den ayrılmıştı. Ali Şen&#39;in başkanlığında Sarı-Lacivertlileri şampiyon yapan Parreira&#39;da ısrarcı olunduğu ileri sürüldü.

Fenerbahçe&#39;nin idarecileriyle gerçekleştirilen ilk toplantıda Parreira&#39;nın yardımcılıklarına Oğuz Çetin ve Bülent Uygun&#39;u istediği bildirildi. Fenerbahçe yönetimi ise birçok takımda yıllarca Daum&#39;un yanında yer alan ant-renör Roland Koch&#39;un kalmasını isterken; Rıdvan Dilmen&#39;i de takıma kazandırmaya çalışıyor.

<span style="color:#FF0000">Alex Parreira&#39;ya karşı...</span>
Bu noktada çıkmaza giren görüşmeler, Alex&#8217;in Parreira karşıtlığıyla da tavan yapıyor. Parreira&#39;nın göreve gelmesiyle Brezilya Milli Takımı&#39;ndan kesilen Alex&#39;in yakın çevresine, &#8220;O, Fenerbahçe&#39;ye transfer edilirse İstanbul&#39;dan ayrılırım.&#8221; dediği iddia edildi.

Kaynak: Zaman
Haber: Vahap Söztutan

yitik savaşçı

Üye
Fenerbahçe anlaştı da; iş Alex&#39;in evet oyuna kaldı sanki...

Bana göre Rıdvan Dilmen hazırlayacak takımı Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarına...

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
Rıdvan çoğu yabancı teknik adamdan daha iyi ancak bi türlü tutturamadı. Ancak Fbde direkt teknik direktörlük yapmaya kalkması bence en büyük hatasıydı zira. Zira eski takım arkadaslarına nasıl talimat verebilecekti. Zamansız olmuştu. Ancak şimdi işler değişti. Alexin istememesine gelince adam da haklı bir nevi zira Parreira brezilya milli takımına hoca olmadan önce alex milli maçlara çağrılıyordu o gelince milli takımdan kesik yedi. Herhalde Fbye geldiği zamanda beni oynatmaz pirim alamam diye düşünüyordur

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Ben bu haberin doğru olduğuna inanmıyorum. Ona bakarsanız daumuda kimse istemiyordu ama takımın başında kaldı.

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
şimdi ahmet sen milli takımda sürekli oynayan biri olsan takımın başına ben gelsem seni milli takımdan çıkarsam hemde dünya kupası finalleri varken önünde. sonra snein olduğun klübün başına beni getirmeye çalışsalar sen beni ister miydin? milli takımdan kesen biri olarak?

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Aelx sürekli oynayan birisi değildi ki daha öncedende. Sadece yedek olarak çağırılıyordu.

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
son zamanlarda sürekli çağrılıyordu ve sürekli sahaya kaptan olarak çıkıyordu&#33; hazırlık maçları olabilir diğer süper yıldızlar çağrılmamış olabilir hazırlık diye ancak alex takımın kaptanı olarak sahaya çıkıyordu. neyse sen benim soruma cevap verir misin ahmet. ne yapardın?

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Dediğin şekilde olsa beni istemeyeni bende istemezdim ama hatırladığım kadarıyla süreklilik durumu yoktu o yüzden sanmıyorum dedim zaten.

Noctivagant

Üye
Arkadaşlar bu isimlerden biri gelse bile en erken 15 Temmuzda gelirler vede bizim 23 temmuzda maç var

jeacona

jeacona

Üye
alex futboluna baksın bu işler ona yakışmıyor

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
Alex futboluna baksın diye güzel diyorsun da huzur olmayan bir ortamda başarı gelmez. Bir teknik direktöre veya futbolcuya cephe alınırsa o takım şampiyon olamaz. Bunun örneğini geçtiğimiz sezonlarda gördük. Fuybolcuya ve teknik direktörlere kurulan kumpaslar hala akıllarda. Neyse zaten Scolari ile anlaşılmış galiba.

delimakina

Üye
biraz profesyonal olsa

ocu77

ocu77

Üye
illede löw kardeşim..getirsinler löwü bak gör o zaman feneri..Rıdvan tek eksiği şansı yoktu ve şansızlıklar yakasını bırakmadı.Alex böyle düşünüyorsa bencede profesyonel değil..Koca takım bir kişinin zevkine göre hareket edecek değil.Arkada koskoca yönetim duruken...

yitik savaşçı

Üye
Joachim Loew Almanya milli takımında asistan koç, yani yardımcı antrenör.

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
bizim çok bilgiç medyamız ona stajer löw lakabını takmışlardı neyse Alex istemedi diye bişeyin söz konusu olmaması lazım. futbolcu şunu veya bunu isteyemez. sahaya çıkar adam gibi futbolunu oynar görevini yerine getirir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...