Alex Fenerbahçe'ye Veda Etti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Her ne olursa olsun Alex hatalı dahi olsa böyle ayrılık olmamalıydı ...
Fenerbahce alex i göndermedi, alex kendi ayrıldı . Bunu öncelikle idrak edelim ...

Burada alex hatalı olduğu kadar aykut hatalı olduğu kadar, aziz başkan da hatalıdır ... Olayı daha iyi idare etmeli ve sonuca bağlamalıydi ...

Gerçekten yazık oldu ...

• Beğen
Tepkiler: haltie

haltie

haltie

Üye
Her ne olursa olsun Alex hatalı dahi olsa böyle ayrılık olmamalıydı ...
Fenerbahce alex i göndermedi, alex kendi ayrıldı . Bunu öncelikle idrak edelim ...

Burada alex hatalı olduğu kadar aykut hatalı olduğu kadar, aziz başkan da hatalıdır ... Olayı daha iyi idare etmeli ve sonuca bağlamalıydi ...

Gerçekten yazık oldu ...

Dediğimiz bu Ali biz bunu diyince kötü oluyoruz ağzına sağlık suç ne sadece aykutun ne aziz y ne alexin suç hepsinin ama tek gerçek var alex böyle gitmemeliydi

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Alex fenerbahce de efsane olmuş bir adam ...
Hatalı olsa dahi, devre arası olur sezon sonu olur cağırırsin klübe bak kardeşim emeklerin icin çok teşekkürler hakkını helal et ama biz artık yollarımızı ayıralım dersin olay biter ...

Ne bu iki de bir alex aykut aziz yıldırım ... Gerçekten yakışmadı ...

haltie

haltie

Üye
Çıkmış hala tehdit ediyor hiç bir başkana yakışmayacak tarzda hemde

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Halit tehdit etme olarak algılama ...
Adama söylemedikleri kalmadı ... Bir futbolcu yüzünden takıma saldırıya geçtiler ..

Bunu hiçbir başkan hazmedemez ... Ta ki içeri de ki konuşmaları yaşananları kimse bilmez ... O yüzden o suçlu bu suçlu diye kesin birşey diyemeyiz ..
Kendine göre mutlaka haklılığı vardır

haltie

haltie

Üye
Ali ben daha hiç bir yerde alex suçsuz diye bisey duymadım mesela eski yöneticiniz bir yazi yayınlamış güzel şeyler var ama samimi olmadığı için konusunu açmadım tabiki öyle insanlar olacak ama alexi böyle yollamak fenere yarar sağlamaz,o an siniriyle hareket etmiş ve zararla oturdu.en büyük zarari fenere verdi

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Alex i biz yollamadik halit ...
Kendisi sözleşmesini fesih etti ... Öncelikle bunu anlayalım ...

haltie

haltie

Üye
Biliyoruz Ali,dolaylı olarak yollandı eğer fb menfaatini düşünüyorsa en azindan bir hafta süreci yönetebilirdi aykuta gidip bekle şu maçlar geçsin diyebilirdi.

Yalanmi ali sen soyle böyle mi oldu fb için yararlı öyle mi olurdu

• Beğen
Tepkiler: HacKLess
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Şu aşamada gönderilmesi çok yanlış ...
Takım zaten kötü gidiyor, bu da tuzu biberi oldu ...

Bu süreç iyi idare edilmeliydi ...

haltie

haltie

Üye
Ee o zaman başkan çıkıp önemli olan fenerbahçe demeyecek bu onun yıllardır yaptığı hatayi örtme biçimi,eleştiriliyor eleştirilerin çoğu hakli hata yaptı herkes hata yapar ama çıkıp birde böyle konuşuyor hakki yok buna

cukuleaks

Üye
Sezon sonu gönderslerdi sorun yoktu. Böyle apar topar ne oldu resmen kovdular...

greenmile

greenmile

Üye
Biliyoruz Ali,dolaylı olarak yollandı eğer fb menfaatini düşünüyorsa en azindan bir hafta süreci yönetebilirdi aykuta gidip bekle şu maçlar geçsin diyebilirdi.

Yalanmi ali sen soyle böyle mi oldu fb için yararlı öyle mi olurdu

bekle şu maçlar geçsin ne demek halit sezon sonuna kadar maç var bir el kangıren olmadan kesilmeli her zaman için.Ayıca Aziz Başkan o açıklamayı sinirli bir şekilde yapıyor ama doğaldır bari ona hak verin günlerdir doğradılar resmen başkan ve hocayı.

Sanki hiçbirşey yokken yollanmış gibi bir ortam yaratılıyor.Zaten Alex A2 yi kabul etmeyip kendi gidiyor ama bunu kabul eden yok.

Saygısını yitirmiş bir futbolcu başkanın karşısında adamın yüzüne bakmayacak,tel elinden düşmeyecek bacak bacak üzerine atacaksın sonra yol verildiğinde Alex haklı.herşeyi iyi sorgulamak lazım.

haltie

haltie

Üye
Murat sezon başı yollasin, devre arası yollasin hadi onları geçtim 1 hafta sonra yollasin maçlardan sonra eğer önemli olan takimsa bak yüzlerce kişi uğurlardi şimdi 10 kişi yok havaalaninda yoksa alex haksızdır vs kaosu kendi yarattı sonuçta aykut ilk günden bu yana alexi istemedigini söyledi kısacası aziz y ve aykut bu süreci yönetmedi alexte gereken olgunluğu göstermedi

greenmile

greenmile

Üye
Murat sezon başı yollasin, devre arası yollasin hadi onları geçtim 1 hafta sonra yollasin maçlardan sonra eğer önemli olan takimsa bak yüzlerce kişi uğurlardi şimdi 10 kişi yok havaalaninda yoksa alex haksızdır vs kaosu kendi yarattı sonuçta aykut ilk günden bu yana alexi istemedigini söyledi kısacası aziz y ve aykut bu süreci yönetmedi alexte gereken olgunluğu göstermedi

sabrettiler halit inan yönetim ve hoca alexe sabretti.Olay nerden başladı.Aykut hoca alexe bazı maçlarda seni yedek oturtacağım dedi.Aslında bunu hocanın söyleme zorunluluğu yok ama söyledi.(İşin gerçeği bazı maçlarda alexin yedek kalması fikrini bende destekliyordum,çünkü bu takım alexsiz oynamayı da öğrenmeli).Ardından alex tvit attı kıskanıyor beni diye bana göre bu terbiyesizliğin daniskasıdır.

Bazı sorunlar oldu Aykut hoca yine alttan aldı,hiç gocunmadı heykel açılışına gitti.Sivas maçında oyundan çıkıyosun hocana elini uzatmıyorsun.Alex bu saçma hareketlerini sürdürmeye devam etti,aynı şekilde kasımpaşa maçında da oldu.Bir yerde birikti ve en son kayış koptu.Yönetim ve hoca ister mi sanıyorsun direk göndermek.Ama ne yapacak abi alex bu yıl tam anlamıyla problem üretir hale geldi.Sonunda da olan oldu.Yani alex kendini bu takımdan kovdurmak için inan elinden geleni yaptı.

haltie

haltie

Üye
Dediklerin baştan aşağı doğru bence bu sezon başı gitmeliydi yerine bir orta saha alinmaliydi,alexi savunmuyorum ben hiç savunmadim zaten hatalı aykutta hatali sende diyorsun ama başkanda şu hamlesiyle hataya dahil oldu sen bile dedin sorun uzun süredir var adamı yolla gitsin sezon sonu kac yaşına gelmiş sizde neden gitti diye eylem yapmazdiniz 3 de hatali

greenmile

greenmile

Üye
tamam kabul ediyorum aslında alex sezon başı gönderilmeliydi bu konu da haklısın ancak kontratı olduğu için devam kararı alındı bazı hatalar yapıldı en sonunda dayanamayıp yolladılar.Yönetim bu şekilde zaten göndermek istemez ancak bazı şeylerin düzelmeyeceği anlaşılıyorsa sonuç bu oluyor doğal olarak.

haltie

haltie

Üye
Murat işte şimdi nasıl gönderiyorsan sezon başıda yollayacak çok belli sorun olacağı, ama akexsiz bir oyunu düşünen aykut en azindan devre arasına kadar çok sıkıntı yaşayacak işi zor

'Davut

'Davut

Üye
Böyle Bitmesi çok kötü oldu... UNutulmaz Alex Unutmayızda... Bir gün mutlaka yine Fenerbahçe'ye gelecektir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt