Annen dahilAslında pratik olan hepsini yanyana sıraya dizip,aynı doğrultuda ateş etmek .

Ben şıkların dışına çıkıyorumŞıklarda kendine ateş etme yok![]()
Dosttan kastı bence arkadaş değil. Hani vardır ya iyi gününde kötü gününde her ağladığında yanında olan sana destek veren, maddi manevi birşeye ihtiyacı olduğunda gözünü kırpmadan herşeyini yoluna döken arkadaşın. Onu vurmaya nasıl kıyarsın yaaDost mantıklı gibi duruyor![]()

Sevdiğim kişiyi vururdum ...
Nasılsa seveceğim başka birisi karşıma çıkar .
Aşkımı vururdum.![]()
Biri gider biri gelir![]()
Hani şu uğruna şiirler yazdığınız... Hayaller kurduğunuz, geleceği planladığınız, Onsuz nefes almakta güçlük çektiğiniz, yanınıza geldiğinde kalbiniz yerinden çıkarcasına attığı kişiyi vuracaksınız öylemi? Neden olarakta biri gelir biri gider. Ah sizi lale devri çocukları, kalp herkesi sevmez. Herkese çıkacakmış gibi atmaz. Herkes için uğruna göz yaşı dökmezsınız. Mecnun leylasından başka leyla bulamamış. Eğer kalp gerçekten severse onun acısını hiç birşey dindiremez, yerine gelen hiç bir leylayı kendi leylasının yerini tutamaz. dostumu vururum..aşkımı vuramam o bitanedir..annemi söylemiyorum bile...dostumu vururum çünkü ondan onlarca varr![]()
dost diyorum.![]()
Ben onun metala olan aşkından hiç şüphe etmedimAşkından şüphe edilicek adamsın.

En yaşlısını vururdum...
nasılsa görmüş göreceğini...

En yaşlısını vururdum...
??Ben ne yaptım sanaBana karşındakileri vur diyeni vururdumNasılsa Bİz hayatın bize verdiği şıların dışına çıkabiliyorsan burada da çıkabiliriz öyle değil mi :
![]()

En yaşlısını vururdum...

Sevdiğim kişiyi vururdum ...
Nasılsa seveceğim başka birisi karşıma çıkar .
Ağlarsa bi anam ağlar gerisi hep yalan ağlaryani anne
ana gibi yar olmaz ya![]()

Canım benim sonuna kadar haklısın ve katılıyorumBen seviyorsam sonuna kadar severim bırakmam o beni bıraksa bile ben onu bırakamam ben yapamam ben üzmeye kıyamazken öldürmek yok artık benim sevgimi kaldıracak biri benim karım olur zaten