Aklıma bi soru takıldı...?

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisini vurursun?

• Kullanılan toplam oy
    19
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Love Prince

Love Prince

Üye
bende kafama sıkar giderdim

wagh

Üye
dost diyorum.:ehe

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Aslında pratik olan hepsini yanyana sıraya dizip,aynı doğrultuda ateş etmek .

Revengeful

Emekli Yönetici
bana onları vur diyeni vururum :ehe

Pure Life

Pure Life

Üye
Şıklarda kendine ateş etme yok:D
Ben şıkların dışına çıkıyorum
Dost mantıklı gibi duruyor:islik
Dosttan kastı bence arkadaş değil. Hani vardır ya iyi gününde kötü gününde her ağladığında yanında olan sana destek veren, maddi manevi birşeye ihtiyacı olduğunda gözünü kırpmadan herşeyini yoluna döken arkadaşın. Onu vurmaya nasıl kıyarsın yaa :(

Sevdiğim kişiyi vururdum ...

Nasılsa seveceğim başka birisi karşıma çıkar .

Aşkımı vururdum.:bilmm
Biri gider biri gelir :yuru

Sevdiğin kişi öylemi :hmmm Hani şu uğruna şiirler yazdığınız... Hayaller kurduğunuz, geleceği planladığınız, Onsuz nefes almakta güçlük çektiğiniz, yanınıza geldiğinde kalbiniz yerinden çıkarcasına attığı kişiyi vuracaksınız öylemi? Neden olarakta biri gelir biri gider. Ah sizi lale devri çocukları, kalp herkesi sevmez. Herkese çıkacakmış gibi atmaz. Herkes için uğruna göz yaşı dökmezsınız. Mecnun leylasından başka leyla bulamamış. Eğer kalp gerçekten severse onun acısını hiç birşey dindiremez, yerine gelen hiç bir leylayı kendi leylasının yerini tutamaz.

dostumu vururum..aşkımı vuramam o bitanedir..annemi söylemiyorum bile...dostumu vururum çünkü ondan onlarca varr:ehe

yanılıyorsun arkadaşım şıklarda olan insanlar hayatında karşına sadece birkez çıkabilir

kol@j

kol@j

Üye
En yaşlısını vururdum...
nasılsa görmüş göreceğini...

konyarapp

Üye
Bana karşındakileri vur diyeni vururdum :D Nasılsa Bİz hayatın bize verdiği şıların dışına çıkabiliyorsan burada da çıkabiliriz öyle değil mi ::D

Burak

Üye
3.şık :)

-Crazy Girl-

-Crazy Girl-

Üye
    Konu Sahibi
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
jejep

jejep

Üye
Ben seviyorsam sonuna kadar severim bırakmam o beni bıraksa bile ben onu bırakamam ben yapamam ben üzmeye kıyamazken öldürmek yok artık benim sevgimi kaldıracak biri benim karım olur zaten

-Crazy Girl-

-Crazy Girl-

Üye
    Konu Sahibi
Ben seviyorsam sonuna kadar severim bırakmam o beni bıraksa bile ben onu bırakamam ben yapamam ben üzmeye kıyamazken öldürmek yok artık benim sevgimi kaldıracak biri benim karım olur zaten
Canım benim sonuna kadar haklısın ve katılıyorum :D

khytr89

khytr89

Üye
Anne mi ? Asla !
Aşkım, sevgiliden ibaretse evet ama karımsa ilişkimizin durumuna göre değişir :D
Dostum, kadim bi dostumsa vurmam ama o da sinsi cinsindense onu gözümü kırpmadan gebertirdim :D
Öldür diyenide öldüremem o zaman formun konu dışı bölümü boş kalır :D

Dostumla aşkım arasında kalırsamda dostumu öldürürüdüm.Çünkü insanın eşi zaten en büyük dostudur.

Kendimi vururum diyenede inanmıyorum.Can herşeyden tatlıdır.

Allah, inşallah kimseyi böyle bi seçim yaptırma durumunda bırakmaz.

Perfect!

Üye
bende birıni inandırmak zorunda hissetmedim
Ama şuda varki 3üde karşında duruyorken en basiti kafana sıkmaktır... Buda bırilerini canından çok sevmeyle alakalı ...eğer onlardan birini öldürsen kafanda hep bi ? Olacaktır...en basiti kendin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...