Rica ederim dostummesajımı büyük yazmısım özür dilerim Sagol tesekkürler
iyi geceler iyi forumlar DiliyorumRica ederim dostum

teşekkürler paylaştığın iyi olmuş akın kızmamış hayret?![]()

teşekkürler![]()

Hayır ama rtsp açıyorprogram http açıyor mu?
Evet son sürümün hataları kanal linkleri kırıkStar felan açılmıyor ya?
Hmm o zamansenin telefon bozuk çünkü ilk defa alıyorum böyle bir yorum Bende gayet sorunsuz çalışıyor genelde %85 herkeste çalışıyor %15 in içindesinsiyah ekran oluyor bem tlf c7
teşekkürlerşunu da söyleyim verdiğim parayı helal etmiyorum çünkü hiçbir kanal çalışmıyor. Tek çalışan trt 1 o da görüntü dönmüyor sürekli. Önceden iki kanal daha çalışıyordu şimdi onlarda çözülmüş ve verdiğin linkler de çalışmıyorArkadaşım,bu uygulamayı mağazadan parasıyla aldım ama yüklenmemisti burdan beleş yükleniyor bi terslik var ama anlamadımteşekkürlerşunu da söyleyim verdiğim parayı helal etmiyorum çünkü hiçbir kanal çalışmıyor. Tek çalışan trt 1 o da görüntü dönmüyor sürekli. Önceden iki kanal daha çalışıyordu şimdi onlarda çözülmüş ve verdiğin linkler de çalışmıyor
Valla abi Ben başka siteden buldumArkadaşım,
Kanalların çalışması durduktan sonra uygulamayı mağazadan kaldırdım. Bu durumda mağazada görünmeyen uygulamayı nasıl satın aldınız? Kanal linkleri elimizdeki symbian için artık uyumsuz hale gelmişti. Ben de en son haliyle çalışan v4.0 sürümünü yayınladım ve işi bitirdim. Daha sonrasında çalışan kanal sayısı iyice azaldı ve ben de mağazadan kaldırma kararı aldım.
Ayrıca bu konu uygulama sahibi ben olmama rağmen benden izinsiz bir şekilde açılmıştır.
Öylelik pzylaştım Bence bu versiyonun üstünde sağlzm linkler koysan süper olur abi Abi birde Şu Amerika florida Kamera linkini sağlam koysaydın Gevurları izliyodum
abi birde NASA uydusunu linkini doğru yapsaydın UFO testi yapıhodum abi Keşke v5 çıkarsan çok süper olur Ama linklerin hepsi sağlam olsaydıyalan söylemiyorum size. Ben bu uygulamayı 1 sene önce aldım. Ilk başlarda fena değildi yine 3-4 kanal çalışıyordu. Doğrusu ihaleyi sana yıkmakta dogru olmaz çünkü biliyorum symbian desteği çekilince senin de yapacağım bisey kalmıyorArkadaşım,
Kanalların çalışması durduktan sonra uygulamayı mağazadan kaldırdım. Bu durumda mağazada görünmeyen uygulamayı nasıl satın aldınız? Kanal linkleri elimizdeki symbian için artık uyumsuz hale gelmişti. Ben de en son haliyle çalışan v4.0 sürümünü yayınladım ve işi bitirdim. Daha sonrasında çalışan kanal sayısı iyice azaldı ve ben de mağazadan kaldırma kararı aldım.
Ayrıca bu konu uygulama sahibi ben olmama rağmen benden izinsiz bir şekilde açılmıştır.
Ben bu şeyi Cepteam.comdan Buldumyalan söylemiyorum size. Ben bu uygulamayı 1 sene önce aldım. Ilk başlarda fena değildi yine 3-4 kanal çalışıyordu. Doğrusu ihaleyi sana yıkmakta dogru olmaz çünkü biliyorum symbian desteği çekilince senin de yapacağım bisey kalmıyor