Symbian Telefonlar İçin WAP Üzerinden TV İzleme... (Türk Kanalları)

Sponsorlu Bağlantılar

prenseskiz

Üye
bende real player sunucuya bağlanamıyor sunucu zaman aşımı bu hatayı veriyor neden bilen varmı?

adaana

Üye
emege saygi

lozan123

lozan123

Üye
Vodafone Rtsp Adreslerinde Sunucu Zaman Aşımı Benzeri Bi hata Veriyor !!! Yardım Edin :off: :off::vur:vur

lozan123

lozan123

Üye
Rtsp Linkleri Ölü :catcat::duello::disko::rock::hoba::halay2::emoamca::ban:

cengiz03

Üye
nokia c5 de izleyebilirmiyim kardeş

bilgetosba

bilgetosba

Üye
Allah cezanı versin vaktimi boşa harcadım

benvarya

Üye
evettt ücret alıyorlarrrr

BrainFree

BrainFree

Üye
:tşk:

thenightmare06

Üye
çalışmadı:(

yunus5055

yunus5055

Üye
Tel n70 ... Hat vodafone ... Aylıkcepnet var .... ...... ben realone player da hiçbirini çalıştıramadim ... Bağlantı zaman aşımı diyo ... Youtübeden video izleyebildigim halde ... Yani ayarları var sanırım yinede anlamadım nden açmıyor ..................... Ama coreplayerda izliyorum bazı kanalları .... Uzantısı broadkest olanlar yani sitesi kuretv olanlari ..... Stv , yumurcak tv felan ....... 3g varken görüntü ve ses çok net birşekilde hemde ... Zaten coreplayerı kullananlar video izlemedeki performansını ve kullanışlıligini iyi bilirler ... .... Ama şu rm le ri oynatmıyo birturlu ... Binbir türlü programda denediysemde olmadı ... Bir bilgisi olan varmi bu konuda ?

hasan0926

Üye
Arkadaşlar birde burayı deneyin. Ben 5800 XM ile sorunsuz izliyorum. Bada da da açıldığını söylüyor site az ingilizcemle anladığıma göre.

Birde bu siteler var
symbian telefonlar buradakileri açıyor.
bada telefonlar buradakileri açıyor
Hem bada hem symbian da açılıyor Trtler, Kanal A; Cine 5 ve yabancı kanallar var

hasan0926

Üye
10 tane daha kanal eklenmiş arkadaşlar.

TNT
ATV
SHOW
FOX
KANALTÜRK
OLAY TV
İSLAMİ MÜZİK
S HABER
YUMURCAK