[AKİNORTA]TürkiyeTelevizyonu v4.0 {FİNAL}

Sponsorlu Bağlantılar

OFFCENT

OFFCENT

Üye
mesajımı büyük yazmısım özür dilerim Sagol tesekkürler

nihat özvariş

nihat özvariş

Üye
teş

muhammetuludag2

muhammetuludag2

Üye
teşekkürler :)

blmadmemre

blmadmemre

Üye
Star felan açılmıyor ya?

gs20

Üye
program http açıyor mu?

erso6161

Üye
kanalı ekliyorum ama kaydet dıyınce sılınıyor

scorpion1453

Üye
siyah ekran oluyor bem tlf c7

Darqos

Darqos

Üye
    Konu Sahibi

erosennin

Üye
güncel adresleri bulabileceğimiz bir site felan var mi

yusufgiderim

Üye
bu uygulamayı mağazadan parasıyla aldım ama yüklenmemisti burdan beleş yükleniyor bi terslik var ama anlamadım :) teşekkürlerşunu da söyleyim verdiğim parayı helal etmiyorum çünkü hiçbir kanal çalışmıyor. Tek çalışan trt 1 o da görüntü dönmüyor sürekli. Önceden iki kanal daha çalışıyordu şimdi onlarda çözülmüş ve verdiğin linkler de çalışmıyor

akinorta

Üye
bu uygulamayı mağazadan parasıyla aldım ama yüklenmemisti burdan beleş yükleniyor bi terslik var ama anlamadım :) teşekkürlerşunu da söyleyim verdiğim parayı helal etmiyorum çünkü hiçbir kanal çalışmıyor. Tek çalışan trt 1 o da görüntü dönmüyor sürekli. Önceden iki kanal daha çalışıyordu şimdi onlarda çözülmüş ve verdiğin linkler de çalışmıyor
Arkadaşım,
Kanalların çalışması durduktan sonra uygulamayı mağazadan kaldırdım. Bu durumda mağazada görünmeyen uygulamayı nasıl satın aldınız? Kanal linkleri elimizdeki symbian için artık uyumsuz hale gelmişti. Ben de en son haliyle çalışan v4.0 sürümünü yayınladım ve işi bitirdim. Daha sonrasında çalışan kanal sayısı iyice azaldı ve ben de mağazadan kaldırma kararı aldım.

Ayrıca bu konu uygulama sahibi ben olmama rağmen benden izinsiz bir şekilde açılmıştır.

Darqos

Darqos

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım,
Kanalların çalışması durduktan sonra uygulamayı mağazadan kaldırdım. Bu durumda mağazada görünmeyen uygulamayı nasıl satın aldınız? Kanal linkleri elimizdeki symbian için artık uyumsuz hale gelmişti. Ben de en son haliyle çalışan v4.0 sürümünü yayınladım ve işi bitirdim. Daha sonrasında çalışan kanal sayısı iyice azaldı ve ben de mağazadan kaldırma kararı aldım.

Ayrıca bu konu uygulama sahibi ben olmama rağmen benden izinsiz bir şekilde açılmıştır.
Valla abi Ben başka siteden buldum :D Öylelik pzylaştım Bence bu versiyonun üstünde sağlzm linkler koysan süper olur abi Abi birde Şu Amerika florida Kamera linkini sağlam koysaydın Gevurları izliyodum :D abi birde NASA uydusunu linkini doğru yapsaydın UFO testi yapıhodum abi Keşke v5 çıkarsan çok süper olur Ama linklerin hepsi sağlam olsaydı

yusufgiderim

Üye
Arkadaşım,

yalan söylemiyorum size. Ben bu uygulamayı 1 sene önce aldım. Ilk başlarda fena değildi yine 3-4 kanal çalışıyordu. Doğrusu ihaleyi sana yıkmakta dogru olmaz çünkü biliyorum symbian desteği çekilince senin de yapacağım bisey kalmıyor

Darqos

Darqos

Üye
    Konu Sahibi
yalan söylemiyorum size. Ben bu uygulamayı 1 sene önce aldım. Ilk başlarda fena değildi yine 3-4 kanal çalışıyordu. Doğrusu ihaleyi sana yıkmakta dogru olmaz çünkü biliyorum symbian desteği çekilince senin de yapacağım bisey kalmıyor
Ben bu şeyi Cepteam.comdan Buldum :seytan:

nokia 603

Üye
hocam bildiginiz yaris kanali var mi

Üst Alt