[AKİNORTA]TürkiyeTelevizyonu v4.0 {FİNAL}

Sponsorlu Bağlantılar

Darqos

Darqos

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: nokia 603

asigsasi

asigsasi

Üye
Hiçbir Fikrim yok Ve Yarış kanalları yoksa kendin ekleyebiliyorsun Yazdıklarımı oku ilk başta hepsi yazıyor ;) iyi günler
en fazla çalışan 3/5 kanal ancak var

kesintisiz yayın yapan ve bu program için canlı tv linklerini programın içine gömmen gerekir

aksi halde bu konunun kimseye faydası yok

Darqos

Darqos

Üye
    Konu Sahibi
en fazla çalışan 3/5 kanal ancak var

kesintisiz yayın yapan ve bu program için canlı tv linklerini programın içine gömmen gerekir

aksi halde bu konunun kimseye faydası yok
İsa abi programı ben yapsaydım Linkleri güncellerdim ama ben yapmadım Ve program yapacak pc m kötü kasıyo Bu arada İsa abi Başa yazdım RTSP linki ile ekleme yapabilirsiniz :oke:

asigsasi

asigsasi

Üye
İsa abi programı ben yapsaydım Linkleri güncellerdim ama ben yapmadım Ve program yapacak pc m kötü kasıyo Bu arada İsa abi Başa yazdım RTSP linki ile ekleme yapabilirsiniz :oke:
tamam sen yapmadın ancak sürekli üst konu için istekte bulunmana da artık gerek yok anlatabilmişimdir umarım :)

grepolis1

Üye
ındırdım açtım tvnın üzerine tıklayınca açılmadı bozuk yeniden deneyin yazısı çıkıyor her tıklaldığımda bunun cozumu varmı cevaplarınızı yoruma yazarsınız

Darqos

Darqos

Üye
    Konu Sahibi
ındırdım açtım tvnın üzerine tıklayınca açılmadı bozuk yeniden deneyin yazısı çıkıyor her tıklaldığımda bunun cozumu varmı cevaplarınızı yoruma yazarsınız
Denedim Ve sorunsuz açılıyor senin telefon modeli ne ?

grepolis1

Üye
nokia 500
bende indirdim ama kanalların üzerine tıklayınca açılamadı tekrar deneyin çıkıyor 50 kere denedim hep aynı yazılar çıktı çözümü varmı
EDİT.tel nokia 500

Darqos

Darqos

Üye
    Konu Sahibi
nokia 500
bende indirdim ama kanalların üzerine tıklayınca açılamadı tekrar deneyin çıkıyor 50 kere denedim hep aynı yazılar çıktı çözümü varmı
EDİT.tel nokia 500
Kanki bendede nokia 500 var ve evet kanallar açılmıyor çünkü linkleri güncel değil Program benim olmadığı için program üzerinde oynama yapamıyorum o yüzden kanal ekleme diye bir seçenek var RTSP linkleri ve logo eklemeyi dene ;)

grepolis1

Üye
rtsp linkleri nerde

grepolis1

Üye
tmn saol

Salih ÖZKOÇ

Salih ÖZKOÇ

Üye
ah be hocam çok güzel bir paylaşım yapmışsınız ilk zamanlar sorunsuz çalışıyordu ama şimdi program ölmüş elle ekliyorum ama yine yok genel sistem hatası deyip duruyor neden düzeltmiyorsunuz ki sanki :(

• Beğen
Tepkiler: Darqos
Darqos

Darqos

Üye
    Konu Sahibi
ah be hocam çok güzel bir paylaşım yapmışsınız ilk zamanlar sorunsuz çalışıyordu ama şimdi program ölmüş elle ekliyorum ama yine yok genel sistem hatası deyip duruyor neden düzeltmiyorsunuz ki sanki :(
Kardeş program bana ait değil ve final olduğu için adam yapıp bıraktı hiç geriye bakmadı ben size paylaştım ve yardım ettim linklerle Benim başka yapabileceğim birşey yok . Ama sana şunu söyleyim mayısta pc alıcağım Bnde TV programı yapacağım o zaman seni sevindireceğim kardeşim İyi günler .

Ahmet Özpolat

Ahmet Özpolat

Üye
Nokia 500 de çalışmadi...

Ahmet Özpolat

Ahmet Özpolat

Üye
bende dönüyor ama açılmıyor

Darqos

Darqos

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyorum sende bi sorun var

grepolis1

Üye
bndede 500 var kanal bulunamadı tekrar deneyın yazısı çıkıyor her kanalda

bulsssss

Üye
varsayılan bağlantıyı kontrol edin. Önce çalışmadı sonra çalıştı wifi deniyordum ayarlardan varsayılan 3g den açtım açıldı. Tel 500 . Bu arada sevilmeyen kanalları nasıl Sileriz?

Üst Alt