nokia destekden aradılar..topu sana attılar uygulama yapımcısı ile görüşmeniz gerekir dediler.güncellemeni bekliyoruz..belirttiğim bir sorun daha vardı buffer size ile ilgili.onu da arttırırsan kesilmeler Olmaz.
nokia destekden aradılar..topu sana attılar uygulama yapımcısı ile görüşmeniz gerekir dediler.güncellemeni bekliyoruz..belirttiğim bir sorun daha vardı buffer size ile ilgili.onu da arttırırsan kesilmeler Olmaz.
yani şu tekrar satın alma olayını çözemedim. Gizli bir sistem klasörü oluşturuyormuş uygulama. Bu klasör silindiği zaman tekrar satın alma penceresi geliyor. Ama devam ediyorum hâlâ. Nasıl yapılacağı belli de yapamıyorum
bana sorarsan bildiğin yoldan şaşma derim. 1.02(1) versiyonu yap.uygulama içi satın alımı iptal et,ücretli olarak mağazaya gönder.buffer size'ı da arttır diğer uygulamaları kullanım esnasında seste kesilmeler olmasın.
Güzel uygulama, teşekkürler. Rds ile daha da güzel olacağı kesin. Ancak program çalışırken ram'a biraz yükleniyor gibi geldi. Malum, ram demek batarya demek. Kanal logolarına da gerek yok bana kalırsa.