Satın alım ekranında direkt tl çıkıyor günlğk döviz kurundan anlık çeviriyor sanırımkaç türk lirasına denk geliyor?
tamam bi bakarımAma az önce şöyle bir sorun keşfettim ödeme arayüzü telefonun web tarayıcısında görüntülenmiyor sayfa görüntüleneniyor oluyor bilgisayar ya da başka bir yerden girmek gerekiyor galiba onun çözümü benim elimde değil galiba cigazın ssl desteğiyle ilgili
Satın alım ekranında direkt tl çıkıyor günlğk döviz kurundan anlık çeviriyor sanırım
saat kaç gibi yayınlanır akın abiBitti dostum bugün yayınlanıyor
bekliyoruz akın Abibugün evde değildim arkadaşlar ya özür dilerim yayınlamaya çalışcam birazdan ama eski kullanıcıları içe aktarma işini henüz yapmadım sadece yeni satın almak isteyenler kullanabilir. Diğer kullanıcıları eklemek lazım ki onlar da kullanabilsin.

Yarın kaç gibi yayınlarsin Abiözür diliyorum arkadaşlar eski kullanıcıları bugün bitiremedim yarın bitirip yayınlayacağım. Program hazır ama siz kullanamazsınız şuan veritabanı hazır olmadığı için. ekran görüntüleri ile idare edin bugün
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu arada uygulamanın adı artık InstaPro for Symbian (Instagram adını kullanırsam beni enselerler o yüzden kullanamam)
saat vermek istemiyorum kardeşim yayınlandığında ilk buraya yazarım haberiniz olur zatenYarın kaç gibi yayınlarsin Abi
Tamam Abi beklemedeyizsaat vermek istemiyorum kardeşim yayınlandığında ilk buraya yazarım haberiniz olur zaten

bir gün daha bekleyebilirizbiliyordum![]()
doğru da dediğim gibi, yeni bi telefon aldım o yüzden. Son birkez kullanayım demiştim. Bide güncelleme ile nasıl görüneceğini merak etmiştimbir gün daha bekleyebiliriz

nihayet youtube sorunu çözüldü