[akinorta] InstaPro for Symbian v5.0 - Symbian İçin Instagram Uygulaması

Sponsorlu Bağlantılar

erenthe

erenthe

Moderator
kaç türk lirasına denk geliyor?

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
Ama az önce şöyle bir sorun keşfettim ödeme arayüzü telefonun web tarayıcısında görüntülenmiyor sayfa görüntüleneniyor oluyor bilgisayar ya da başka bir yerden girmek gerekiyor galiba onun çözümü benim elimde değil galiba cigazın ssl desteğiyle ilgili
kaç türk lirasına denk geliyor?
Satın alım ekranında direkt tl çıkıyor günlğk döviz kurundan anlık çeviriyor sanırım

erenthe

erenthe

Moderator
Ama az önce şöyle bir sorun keşfettim ödeme arayüzü telefonun web tarayıcısında görüntülenmiyor sayfa görüntüleneniyor oluyor bilgisayar ya da başka bir yerden girmek gerekiyor galiba onun çözümü benim elimde değil galiba cigazın ssl desteğiyle ilgili

Satın alım ekranında direkt tl çıkıyor günlğk döviz kurundan anlık çeviriyor sanırım
tamam bi bakarım
bu arada türkiye televizyonunda kanallar açılmıyor

aysegulcırık

aysegulcırık

Üye
wep tarayıcısından goruntulenemıyorsa telefonunu pc gorunumune cevırsek olurmu kı ya da sacma bı onerımı oldu bu :D

codern

codern

Üye
saat kaç gibi yayınlayacaksin Abi

aysegulcırık

aysegulcırık

Üye
aynen beklıyoruzzz

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
bugün evde değildim arkadaşlar ya özür dilerim yayınlamaya çalışcam birazdan ama eski kullanıcıları içe aktarma işini henüz yapmadım sadece yeni satın almak isteyenler kullanabilir. Diğer kullanıcıları eklemek lazım ki onlar da kullanabilsin.

aysegulcırık

aysegulcırık

Üye
tamam abı sen yayınla ben ılk defa denıcem

codern

codern

Üye
bugün evde değildim arkadaşlar ya özür dilerim yayınlamaya çalışcam birazdan ama eski kullanıcıları içe aktarma işini henüz yapmadım sadece yeni satın almak isteyenler kullanabilir. Diğer kullanıcıları eklemek lazım ki onlar da kullanabilsin.
bekliyoruz akın Abi

aysegulcırık

aysegulcırık

Üye
yayınlanmıcak bugunde galıba :/

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
özür diliyorum arkadaşlar eski kullanıcıları bugün bitiremedim yarın bitirip yayınlayacağım. Program hazır ama siz kullanamazsınız şuan veritabanı hazır olmadığı için. ekran görüntüleri ile idare edin bugün :(
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu arada uygulamanın adı artık InstaPro for Symbian (Instagram adını kullanırsam beni enselerler o yüzden kullanamam)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: aysegulcırık
codern

codern

Üye
özür diliyorum arkadaşlar eski kullanıcıları bugün bitiremedim yarın bitirip yayınlayacağım. Program hazır ama siz kullanamazsınız şuan veritabanı hazır olmadığı için. ekran görüntüleri ile idare edin bugün :(

Bu arada uygulamanın adı artık InstaPro for Symbian (Instagram adını kullanırsam beni enselerler o yüzden kullanamam)
Yarın kaç gibi yayınlarsin Abi

James Howlett

James Howlett

Üye
biliyordum :(

James Howlett

James Howlett

Üye
bir gün daha bekleyebiliriz
doğru da dediğim gibi, yeni bi telefon aldım o yüzden. Son birkez kullanayım demiştim. Bide güncelleme ile nasıl görüneceğini merak etmiştim :(

codern

codern

Üye
son dürum ne Abi ?

onurw58

onurw58

Üye
Site görüntülenmiyosa şu eklenti çağre olabilir iphone,chrome vsvs deneyin belki olabilir
(emin değilim ama ben telden anime izlerken normalde girmezdi iphoneyi yükledim sorunsuz giriyodu)
linki unutmuşum :( nihayet youtube sorunu çözüldü

Üst Alt