[akinorta] InstaPro for Symbian v5.0 - Symbian İçin Instagram Uygulaması

Sponsorlu Bağlantılar

aysegulcırık

aysegulcırık

Üye
ne zaman ucretsız olacak

codern

codern

Üye
bir Arkadaşım daha symbian a veda etti yavas yavas azalıyoruz ayakta kalmamız için bu tür uygulamaların ücretsiz olması gerekirdi

- S.O.U.L.F.L.Y -

- S.O.U.L.F.L.Y -

Üye
bir Arkadaşım daha symbian a veda etti yavas yavas azalıyoruz ayakta kalmamız için bu tür uygulamaların ücretsiz olması gerekirdi
android ve ios varken napsınlar tamamen desteği kesilmiş bir sistemi

codern

codern

Üye
android ve ios varken napsınlar tamamen desteği kesilmiş bir sistemi
2. Şahıslar için diyorum zaten orjinal uygulama destegı WhatsApp ve facebook dışında yok uygulama yapan arkadaşlar da ücretli sununca Herkes symbian dan uzaklaşıyor

onurhanerk

onurhanerk

Üye
2$ çokta bir şey değil günde neye vermiyorsun 5 lira.Yapımı kolay değil şu uygulamanın. C biliyorsan eğer adam günlerce ugraşmıştır eminim. Karmakarışık bir iş. Birde şöyle düşün. Desteği kesilmiş bir yazılıma bir uygulama yapılıyor sence bir karşılığı olması gerekmez mi? Bir ininal kart al Pttden paypal hesabı aç ekle. Çokta zor bir şey değil. Uğraşmak istemiyorsanda yazılımcının ugraşına anlayış göster. Adam mecbur değil sonuçta.

James Howlett

James Howlett

Üye
2$ çokta bir şey değil günde neye vermiyorsun 5 lira.Yapımı kolay değil şu uygulamanın. C biliyorsan eğer adam günlerce ugraşmıştır eminim. Karmakarışık bir iş. Birde şöyle düşün. Desteği kesilmiş bir yazılıma bir uygulama yapılıyor sence bir karşılığı olması gerekmez mi? Bir ininal kart al Pttden paypal hesabı aç ekle. Çokta zor bir şey değil. Uğraşmak istemiyorsanda yazılımcının ugraşına anlayış göster. Adam mecbur değil sonuçta.
Adam haklı beyler ben sırf instagram ve vine için paypal hesabı açtım ve yarın da satın alcam, çok bişey değil yani

aysegulcırık

aysegulcırık

Üye
ya sen ne dıyorsun kontorle olsaydı verırdım 5 tl degıl 1o tl vereyım ama kredı kartı yada paypal olmuyor tamam bılıp bılmeden konusma gerekırse arkadasa kontor sıfresıde atarım
ben adamı zorladımmı ılla ucretsız yap dıye sordum sadece sormaktamı yasak
cok bılmıse bak sen ptt ymıs ınnıal kartmıs paypaymıs ben hayatımda ptt ye gıtmıs bır ınsan degılım nerde onu bıle bılmem

onurhanerk

onurhanerk

Üye
Bunun bilmişlikle alakası yok konuyu saptırma burada tartışmakta istemiyorum. Mesajları okusaydın 50 kere geçmiş ininal kart olayı. Ayrıca o yazdıgımıda dier arkadaslar için yazdım sen üzerine alınman beni ilgilendirmez. Kendini assalık kompleksine sokuyorsan bu benim suçum değil. "Ha ininal kart nedir?Nasıl yapabilirim?" diye sorsan burada yardımcı oluruz. Kontor kolayına geliyor demekki. Sanki çok zor bir şey biraz araştır. Bilmişlikle alakası yok bunun. Tabirlerine de dikkat et lütfen. Bole konuşman, terslemeni anlamadım. Biz anamızın karnından bilerek doğmuyoruz. Birilerinden öğreniyoruz bizde. Senin gibi düşünseydi insanlar ortada bir bilgi paylaşımı olmazdı.
Not olarak düşeyim:
Ptt ye gidip ininal kart almak istiyorum diyeceksin 5 tl kart ücreti 5 tlde içinde para yüklü bir şekilde hiç bir imza veya isim vermeden kartı alıyorsun. Google ininal yazıp internet sitesine girip kartı aktive ediyorsun. Bir paypal hesab açıp kart numarasını ekliyorsun. Daha sonra kartında yeterli para varsa uygulamayı alabilirsin. Eğer yoksa ptt matikten kartını takarak para yükleyebilirsin. Ayrıca bu kart bütün poss makinalarında geçmekte. Herhangi bir magazadan istediğin ürünü alabilirsin. Yani hayatının her alanında kullanman mumkun.

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
aysegulcırık

aysegulcırık

Üye
bu kadar zahmet edıp uzun uzun yazmasaydın ya keske

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
evet her yeri değiştiriyorum tekrar :)

• Beğen
Tepkiler: onursan

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
Tekrar yazıyorum kontör - tl gibi işlemlerle olmuyor bu iş. Daha fazla ısrar etmeyin :(

Upload ve aktiviteleri düzelttim yorumları da halledince 3.2 güncellemesi yayında olacak

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
onurhanerk

onurhanerk

Üye
Dm de de sorun olabilir. EMİn değilim ama sohbetler gözükmüyor.

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
acil bi güncelleme yayınladım v3.2 bazı eksikler mevcut, çalışmalar devam ediyor

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
çözüm bulunduğunda yeni güncelleme de yayınlanmış olacak

onurhanerk

onurhanerk

Üye
Aktiviteler uygulamayı tekrar baslatın hatası veriyor. :) @akinorta

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
yine mi bozulmuş :) bakıyorum hemen

• Beğen
Tepkiler: onursan
mete1563

mete1563

Üye
Beyler bir türlü kuramıyorum eksik bileşen deniyor...

Üst Alt