Bunun bilmişlikle alakası yok konuyu saptırma burada tartışmakta istemiyorum. Mesajları okusaydın 50 kere geçmiş ininal kart olayı. Ayrıca o yazdıgımıda dier arkadaslar için yazdım sen üzerine alınman beni ilgilendirmez. Kendini assalık kompleksine sokuyorsan bu benim suçum değil. "Ha ininal kart nedir?Nasıl yapabilirim?" diye sorsan burada yardımcı oluruz. Kontor kolayına geliyor demekki. Sanki çok zor bir şey biraz araştır. Bilmişlikle alakası yok bunun. Tabirlerine de dikkat et lütfen. Bole konuşman, terslemeni anlamadım. Biz anamızın karnından bilerek doğmuyoruz. Birilerinden öğreniyoruz bizde. Senin gibi düşünseydi insanlar ortada bir bilgi paylaşımı olmazdı.
Not olarak düşeyim:
Ptt ye gidip ininal kart almak istiyorum diyeceksin 5 tl kart ücreti 5 tlde içinde para yüklü bir şekilde hiç bir imza veya isim vermeden kartı alıyorsun. Google ininal yazıp internet sitesine girip kartı aktive ediyorsun. Bir paypal hesab açıp kart numarasını ekliyorsun. Daha sonra kartında yeterli para varsa uygulamayı alabilirsin. Eğer yoksa ptt matikten kartını takarak para yükleyebilirsin. Ayrıca bu kart bütün poss makinalarında geçmekte. Herhangi bir magazadan istediğin ürünü alabilirsin. Yani hayatının her alanında kullanman mumkun.