[akinorta] InstaPro for Symbian v5.0 - Symbian İçin Instagram Uygulaması

Sponsorlu Bağlantılar

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar uygulama kesinlikle ücretsiz olmayacak. Bunun beklentisi içine girmeyin :) Uygulamayı alamayacak olanlar için yapacak bir şey yok malesef. Konuya uygulama ile ilgili fikirlerimizi, beklentilerimizi ve isteklerimizi belirterek devam edersek daha faydalı.

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

asigsasi

asigsasi

Üye
Arkadaşlar uygulama kesinlikle ücretsiz olmayacak. Bunun beklentisi içine girmeyin :) Uygulamayı alamayacak olanlar için yapacak bir şey yok malesef. Konuya uygulama ile ilgili fikirlerimizi, beklentilerimizi ve isteklerimizi belirterek devam edersek daha faydalı.
bu konuda haklısın uygulama sadece Türkiye'de değil Türkiye dışında da alıcısı olacak bunun için ödeme yapılacak hesab da doğal olarak paypal olacaktır

bunun haricinde konuda bu tür mesajlar yazanların mesajları silinecektir

Silinen Üye 2536478

Silinen Üye 2536478

Kapalı Hesap
Abi yarın Karta Para atip Eve işleri hallettikten Sonra Gelip alacağımda bir beklenti , isteğim var Direct Gelir mi gelirse Ne zaman Çünkü Kızlara da yazmalıyız anla Abi halden :D

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
Abi yarın Karta Para atip Eve işleri hallettikten Sonra Gelip alacağımda bir beklenti , isteğim var Direct Gelir mi gelirse Ne zaman Çünkü Kızlara da yazmalıyız anla Abi halden :D
1-2 hafta sonra tahminen geri bildirimlere göre

Silinen Üye 2536478

Silinen Üye 2536478

Kapalı Hesap

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama v1.5 sürümüne güncellendi:
Resim çözünürlüğü 2048 x 2048'e yükseltildi. Artık upload edeceğiniz resimler daha yüksek çözünürlüklü
Yeni bir efekt eklendi: Pop Art
Örnek:

Buğra60

Buğra60

Üye
Tabi ki ücretsiz olması mantıksız olur çünkü burada bir emek var, hem de ölü bir sistem için harcanmış bir emek. Benim şöyle bir önerim var, ne kadar katılırsınız bilemem ama, uygulamayı satın alamayanlar ve önce uygulamayı denemek isteyenler için bazı özelliklerini kapatıp demo olarak sunmanız mümkün mü?

symztrk28

symztrk28

Üye
para sonuna kadar helal olsun da ben paypal şeysini halledemiyom ki.

slymnsrk

Üye
dolar yükseliyor gençler . Elinizi çabuk tutun . :D

fatih54102

fatih54102

Üye
Uygulamayı hiç kullanma fırsatım olmadı ama görünüş olarak çok güzel görünüyor ve yapan kişiye de bakınca fiyatını kesinlikle hak ettiğini düşünüyorum. Instagram kullanıcıları için satın almalarını tavsiye ederim.
Bu arada benim tavsiyem şudur: Eğer hack gerektirdiğinden dolayı opera store a koyamıyorsan az yetki gerektiren ve süre kısıtlamalı veya reklamlı bir halini yap ve store a 'trial' olarak ekle. Çünkü opera store şuan için bile kullanıcı kitlesi bakımından iyi ve 3-4 ay içinde çok daha fazla büyüyecek.

• Beğen
Tepkiler: akinorta
ringofdie

ringofdie

Üye
Direct geldiğinde bildirimleri nasıl olucak ?

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
Server bedava olsa eyvallah :)

Silinen Üye 2536478

Silinen Üye 2536478

Kapalı Hesap
uygulamayı aldım uygulama içi sayfa geçişleri yavaş Biraz Ama güzel uygulama

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

tracyonur

Üye
uygulamayı ilk cıktıgı günden itibaren kullanıyorum.verdiğiniz parayı kesinlikle hak ediyor, takip ettiklerinin begendiği fotografları direkt olarak göremiyorsun sadece yazı olarak cıkıyor x adlı kullanıcı 2 fotografı begendi seklinde.onun dısında anasayfada dolasırken bazen kendiliğinden begeniyor begenmek istemedigim halde bence çift tıklamayla begenme özelliğini kaldırsan iyi olur, butondan begeniriz sıkıntı olmaz. Bir de begendiğimiz gönderileri gçrebildiğimiz bi bölüm var normalde o da eklenebilirse güncellemelere tadından yenmez.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve akinorta

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
uygulamayı ilk cıktıgı günden itibaren kullanıyorum.verdiğiniz parayı kesinlikle hak ediyor, takip ettiklerinin begendiği fotografları direkt olarak göremiyorsun sadece yazı olarak cıkıyor x adlı kullanıcı 2 fotografı begendi seklinde.onun dısında anasayfada dolasırken bazen kendiliğinden begeniyor begenmek istemedigim halde bence çift tıklamayla begenme özelliğini kaldırsan iyi olur, butondan begeniriz sıkıntı olmaz. Bir de begendiğimiz gönderileri gçrebildiğimiz bi bölüm var normalde o da eklenebilirse güncellemelere tadından yenmez.
beğenilenler bölümü bugünkü güncelleme ile gelecek :)
Uygulama v1.6 Sürümüne güncellendi
Yenilikler:
Yeni sürümü indirmeden önce eski sürümü kaldırınız. Bu önemli bir çekirdek güncellemedir.
* Profil resmi değiştirme / kaldırma
* Yorum butona basılı tutulduğunda yorum sayısını gösterir
* Tüm beğenilen fotoları gösterme
* Tüm sayfalara yenileme özelliği eklendi
* Register hataları giderildi

Az bilinen özellikler:
* Yorumunu silmek için yorumu sağ kenarından sola doğru çektiğinde açılan menüden sil ikonuna basın
* Tüm sayfalarda hızlıca yukarı çıkmak için sayfanın başlığına dokunun

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve ringofdie
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
beğenilenler bölümü bugünkü güncelleme ile gelecek :)
Uygulama v1.6 Sürümüne güncellendi
Yenilikler:
Yeni sürümü indirmeden önce eski sürümü kaldırınız. Bu önemli bir çekirdek güncellemedir.
* Profil resmi değiştirme / kaldırma
* Yorum butona basılı tutulduğunda yorum sayısını gösterir
* Tüm beğenilen fotoları gösterme
* Tüm sayfalara yenileme özelliği eklendi
* Register hataları giderildi

Az bilinen özellikler:
* Yorumunu silmek için yorumu sağ kenarından sola doğru çektiğinde açılan menüden sil ikonuna basın
* Tüm sayfalarda hızlıca yukarı çıkmak için sayfanın başlığına dokunun
Yeni bir bilgisayar mühendisliği öğrencisi olarak bunları yapabilecek düzeye ne zaman gelirim merak ediyorum :D

• Beğen
Tepkiler: M@cros ve akinorta
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

Üst Alt