[akinorta] InstaPro for Symbian v5.0 - Symbian İçin Instagram Uygulaması

Sponsorlu Bağlantılar

erenthe

erenthe

Moderator
Skype olursa ancak yazılı mesajlaşma olır video görüşmesini kırk sene uğraşsam yapabileceğimi sanmıyorum

Evet o sorunu düzelttim
mesajlaşma olsun o yeter bana
ama onuda paralı yapma bari
akinorta skype ne zaman gelir?

Hasand.

Hasand.

Üye
Gerçekten çok güzel olmuş...@akinorta mağlum whatsapp bu yıl sonunda symbiandan desteği kesecek .yeni arayüzü ile whatsapp yapabilir misin ?

lazuşak5334

Üye
abi yha ben satın aldım instaproyu ama aktivasyon kodları kabul etmiyor bi yardımcı olsan

onurw58

onurw58

Üye
Çok şey istiyosunuz @akinorta yi rahat birakmaniz gerek zağten yapacaksa bildirir sIk boaz etmeyin.Ayrica her uygulama bu şekilde 3. kişi uygulamasini yapilmasini istemez @akinorta nin basini belaya sokacaksiniz...

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
Çok şey istiyosunuz @akinorta yi rahat birakmaniz gerek zağten yapacaksa bildirir sIk boaz etmeyin.Ayrica her uygulama bu şekilde 3. kişi uygulamasini yapilmasini istemez @akinorta nin basini belaya sokacaksiniz...
3. kişi olayından çok korkuyorum zaten tepeme binerlerse ayvayı yedim demektir. Ancak symbian için yaptığım programı onlara da bildirdim ne takan oldu ne cevap yazan.

erenthe

erenthe

Moderator
3. kişi olayından çok korkuyorum zaten tepeme binerlerse ayvayı yedim demektir. Ancak symbian için yaptığım programı onlara da bildirdim ne takan oldu ne cevap yazan.
3. Kişi kim bu arada?

MAERKEK

MAERKEK

Admin
Abi javaya çevirme imkanın var mı ? Instagramı . Malum her türlü sosyal medya var bir bu eksik

exp_l0it

exp_l0it

Üye

sitenize https/ssl/tls destegi eklemeniz guzel olurdu, sitede nasil acik bulunur biliyorsunuz diye dusunuyorum...

• Beğen
Tepkiler: akinorta

lecoba

Üye
ben eski instagramı satın almıştım onu satın aldığım için bunu satın almama gerek varmı?

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
ben eski instagramı satın almıştım onu satın aldığım için bunu satın almama gerek varmı?
adresinde destek talebi gönderirsen eski kayıtlarla eşleştirme yapılıp yeni kodlarını almış olursun

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
AKIN ORTA seni tanımıyorum ama, instagramın desteklemediği bi platform için sıfırdan uygulama yapıp bu kadar adamı sevindirdin ya adamın dibisin, allah senden razı olsun :) :) :) :)
önceki sürümlerini N8 'de kullanamamıştım son sürümün çalıştığını görünce 3 doları gözü kapalı verdim, helal hoş olsun :) teşekkürler.

• Beğen

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
Instagram Stories geliyooor:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
uygulamada profil gizlilik ayarları da olsa güzel olur

• Beğen
James Howlett

James Howlett

Üye
Benim Nokia c7 açılmıyor [emoji16]

iPhone ile uygulamasından gönderildi.

• Beğen
James Howlett

James Howlett

Üye
Valla abi tek diyeceğim helal olsun. Bi şirkete gitmelisin.

iPhone ile uygulamasından gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK

Üst Alt