erenthe
Moderator
mesajlaşma olsun o yeter banaSkype olursa ancak yazılı mesajlaşma olır video görüşmesini kırk sene uğraşsam yapabileceğimi sanmıyorum
Evet o sorunu düzelttim
ama onuda paralı yapma bari
akinorta skype ne zaman gelir?
mesajlaşma olsun o yeter banaSkype olursa ancak yazılı mesajlaşma olır video görüşmesini kırk sene uğraşsam yapabileceğimi sanmıyorum
Evet o sorunu düzelttim
mesajlajma yapab bari skype lazım tel içinSkype olursa ancak yazılı mesajlaşma olır video görüşmesini kırk sene uğraşsam yapabileceğimi sanmıyorum
Evet o sorunu düzelttim

akinorta ???mesajlajma yapab bari skype lazım tel için
Ama gerçekten pc dekinin mobil olanı gibi olabilecekmi?
3. kişi olayından çok korkuyorum zaten tepeme binerlerse ayvayı yedim demektir. Ancak symbian için yaptığım programı onlara da bildirdim ne takan oldu ne cevap yazan.Çok şey istiyosunuz @akinorta yi rahat birakmaniz gerek zağten yapacaksa bildirir sIk boaz etmeyin.Ayrica her uygulama bu şekilde 3. kişi uygulamasini yapilmasini istemez @akinorta nin basini belaya sokacaksiniz...
3. Kişi kim bu arada?3. kişi olayından çok korkuyorum zaten tepeme binerlerse ayvayı yedim demektir. Ancak symbian için yaptığım programı onlara da bildirdim ne takan oldu ne cevap yazan.
uygulama eger resmi şirket degilde bağamsiz gelistirici yaparsa 3.kisi denir.3. parti uygulamada denir3. Kişi kim bu arada?

3. kişi olayından çok korkuyorum zaten tepeme binerlerse ayvayı yedim demektir. Ancak symbian için yaptığım programı onlara da bildirdim ne takan oldu ne cevap yazan.
ben eski instagramı satın almıştım onu satın aldığım için bunu satın almama gerek varmı?

teşekkürler.Sonunda Abi helal olsun bekliyoruzInstagram Stories geliyooor:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Eklendi yeni güncelleme ile geliyoruygulamada profil gizlilik ayarları da olsa güzel olur
ne zaman Gelir yeni güncellemeEklendi yeni güncelleme ile geliyor