akıllı telefonların soğukla imtihanı .))

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
akıllı telefonların soğukla imtihanı .))
arkadaslar MikroPC dergisi telefonların soguklara ne kadar dayanıklı oldugunu arastırmış,buna göre samsung galaxy S2 -35 derecede dahi calısmaya devam etmiş,Iphone 4S -5 derecede sim kart hatası vermiş :D burdan Apple'ın ne kadar dayanıksız telefonlar ürettigini göryoruz :) Nokia'da fena degil C6-01 ve E65'le yapılan testlerde -30'da calısmayı basarmıs ;) ama N9'da -5 derecede batarya hatası vermiş :)

kaynak:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
SII kadar dayanıklı bi telefon görmedim. Bi de ısınma problemi olmasa

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪
polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
cidden dayanıklıymıs valla -35 yani boru degil :good:

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Motorola Defy -40 dereceye kadar inebiliyor.Ayrıca su geçirmez ve dünyanın en dayanıklı telefonu diyebilirim.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ForeverAlone";4317920][COLOR="Black' Alıntı:
Motorola Defy -40 dereceye kadar inebiliyor.Ayrıca su geçirmez ve dünyanın en dayanıklı telefonu diyebilirim.[/COLOR]

1) dünyanın en dayanıklı telefonu değil.
2) Defy özel bi telefon zaten.

_ardaa

_ardaa

Üye
SII ısındığı için soğuk etkilemez onu:D

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
tempestshine

tempestshine

Üye
Forever C6-01 :yuru

• Beğen
Tepkiler: A.S.P.A.V.A.
A.S.P.A.V.A.

A.S.P.A.V.A.

Üye
ulen bu c6-01 varya çok deli telefon ya:naughty: birde belleleseler...

TURKUATA33

TURKUATA33

Üye
C6- 01 iyi telefon.Kamerası da 8 MP ama Carl Zeiss değil. Zaten merceği Carl Zeiss olsaydı fiyatı da ona göre olurdu. Nokia telefonları çok iyi ama adamların stratejisi belli. Tüm özellikleri bir araya getirmiyorlar. Birbirlerini dengeleyen telefonlar üretiyorlar. Nokia 500 alacaktım mesela bütçeme uygun diye ama sırf flaşı yok diye vazgeçmiştim. Birinde kamera çözünürlüğü iyi flaş yok. Birinde flaş var ama kamera çözünürlüğü düşük. Birinin ekran ebatı yetersiz diğerinin bilmem neyi. Herneyse... Kişinin isteğine uyan telefon da üretmeyeceklerine göre. Dengelemeye devam en iyisi. :(

carbon_o7

carbon_o7

Üye
Antalya - Saklıkentte müthiş soğuk vardı kar filan yağmıştı C7 fıstık gibi çalıştı ama ekran masmavi oldu :D :D

MoonLife01

MoonLife01

Üye
:yuru :)

matchless

matchless

Üye
guzel performans :) nokıa adammdırr

covar

covar

Üye
benim c6-01 im neymişş de benim haberim yokkk

atakan25

atakan25

Üye
c6-01 de ısınıyo ya ondandır herhalde :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt