ahmet kaya şarkıları hakkında ne düşünüyorsunuz

Sponsorlu Bağlantılar

ahmet kaya şarkıları güzel mi?

• Kullanılan toplam oy
    139
BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
bence gereksiz bir konu provokasyon yapmaya gerek yok arkadaşlar.böle konular yüzünden bazı ii niyetli arkadaşlarımız şu anda foruma giremiyor...

askbesk

askbesk

Üye
ben sevmiyorum

KAFKAS KARTALI

Üye
SOYADI KAYA OLAN ŞAHIS DA KİM BE.TANIMIYORUM ÖYLE BİR ŞAHSI.YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM ALMANYADA ÖLMÜŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ.KENDİSİ ÖLMÜŞ.ŞARKILARINA GELİNCE ONLAR ZATEN ÖLMÜŞ.E NE DENİR BU DURUMA GERİSİNİ DE SİZ TAMANLAYIN.

EY TÜRK EVLADI !

GEÇMİŞİNİ BİLKİ GELECEĞİNİ GÖREBİLESİN.

CEREN

CEREN

Üye
şarkılarını çok severım sevmeyende sevmesin aamma ölününde arkasından konuşulmaz

BOZKURT71

Üye
kendisinden nefret ederim.kendisinden nefret ettiğim adamın da bırak şarkısını ismini ağzıma almam.

LEGEND WOLF

Üye
Aynen Kardeşim Sana Katılıyorum.

g0dsp3LL

Üye
güzel sarkilari var öyle bir yorum gelmez daha dünyaya..

Yasminozz

Yasminozz

Üye
kişiliği hakkında yorum yapmam tanımıyorum...ama hakkında terör örgütüyle ilgili bi çok suçlama var..eğer gerçekten öyle bi insansa zaten vatanını seven hiç kimsenin işi olmaz onunla...şarkılarına gelince beğendiğim bi kaç şarkısı var...ve gerçekten güzeller... (kum gibi,korkarım,ağladıkça,giderim ve bahtiyar şarkılarını çok beğenirim)

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
açmayın kardeşim şu konuyu durmadan forum içinde duyrmadan huzursuzluğa sebep oluyor hem böle konular yüzünden kaç arkadaşımız banlandı bu katagori yöneticisi kapasın artık bu konuyu

isoakdag

isoakdag

Üye
Tam bir ahmet kaya hastasıyım adamın sesi müziği mükemmel bazen düşünüyorumda o sözleri nerde bulmuş öle die

fyd_14

Üye
bende dinliyorum ve seviyorum şarkılarını kendisin sevmesemde şarkıları hoşuma gidiyoo :oke:

PAPADOC

PAPADOC

Üye
şarkısınıda begenmem kendisinide de begenmem

looney

looney

Üye
süper şarklıları var.kendisinide cok begeniyorum on numaralı adamdı...saygıyla anıyorum

--------------- Ekleme ---------------

ahmet kayayı sevmiyorum diyenlerin hepside bu yaşadıgı son olay ile ilgili cevabını veriyor.ama konu ahmet kayanın şarkıları ile ilgili ne düşünüyorsunuz die acılmış.konuyu saptırmayın :@

dj__dogu

dj__dogu

Üye
Bence cok degerli bir insandı

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
evet güzel şarkıları var

Atalay

Üye
türkçeyi en iyi kullanan ve şarkıları en içten yorumlayan,bu ülkede yetişen ender sanatçılardan biri,

_CHiLeKesH_

_CHiLeKesH_

Üye
Özgür müzik yapan bir sanatcıydı, neyi savunduğu yahut ne için söylediği bizleri ilgilendirmez hele ki böyle bir zamanda kimin ne olduğunu bilmediğimiz bir ortamda bunları tartışmak yeterince boş..

Mühim olan Müzik kategorisi altında konuşulacak konudan sapmamaya özen göstererek yorum yazmaktır..

Şarkılarında bir başkaldırış, sevgi ve aşka yönelik yenilmemişlik, savunduğu şey için herşeyi göze alabilirlik yatmakta..Sözlerindeki gizem, ahenk kısacası sanat..
Müziğindeki buğu mükemmel, sesi ve sesinin ulaşabildiği boğukluk her sanatcıda bulunmayan bir şey..
Arabesk yada Fantazi Arabesk ağır kalır, hükümsüzdür onun şarkılarının yanında.. Siyaset değil de kulakların adamı olsa idi keşke, her gönlün yarasına bir bestesini dinleseydik..

Görüşleri beni de dahil olmak üzere kimseyi ilgilendirmemeli..Lakin geçmişte yaşamış kişilere duyulacak kin ile değil, gelecekte aramızdan o zihniyet ile çıkabilecek kişileri tespit ederek ayakta kalır bu millet..

corchy

corchy

Üye
cok güzel söylüyo hep ahmet kaya dinlerim

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Görüşleri beni de dahil olmak üzere kimseyi ilgilendirmemeli...
nası yani ne demek ilgilendirmemelii,, müzik evrensel olabilir ama kazancı askerime kurşun olarak dönecekse ilgilendirir... bırakın kardeşim bu ayakları ve açmayın böle gereksiz konularrr.... dinleyenin adresi bellidir... NE MUTLU TÜRK OLANA !

akisim

Üye
harika bir sanatçı çok güzel yorumluyor ayrıca birçok bestesi var özgün müziğin lideri olarak görüyorum

Üst Alt