ahmet kaya şarkıları hakkında ne düşünüyorsunuz

Sponsorlu Bağlantılar

ahmet kaya şarkıları güzel mi?

• Kullanılan toplam oy
    139
DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
bencede gereksiz bi şarkıcı katılıyorum ikiyüzlülük yapıyor

gokhanez

Üye
Benim Tarzım Değil...Ben Sevmiyorum...

recepali

recepali

Üye
güzel

suskun_21

suskun_21

Üye
ben hastasıyım AHMET KAYANIN tabi sevmeyende sevmez..ne demişler zevkler ve renkler tartişılmaz..

Anıl Umut

Emekli Yönetici
ben de sevmem onu o adam sağlam papuç değildi ayrıca şarkılarından da nefret ediyorum
AMAN TARTIŞMA ÇIKMASIN!

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
yakında ahmet kaya kısa sarkılarını sizlerle paylasıcamgım parcaları süper

lovestar

lovestar

Üye
birisi uğur ışılakla karşılaştırma yapmış.uğur ışılak bir cemiyet adamıdır ahmet kaya gibi biriyle kıyas edilemez.kimsede ihanet içinde olmayanı boşu boşuna hain ilan etmez.tartışma çıkmasın ben insana değer veririm ahmet kayanın canı cehenneme...

Taha_86

Üye
birisi uğur ışılakla karşılaştırma yapmış.uğur ışılak bir cemiyet adamıdır ahmet kaya gibi biriyle kıyas edilemez.kimsede ihanet içinde olmayanı boşu boşuna hain ilan etmez.tartışma çıkmasın ben insana değer veririm ahmet kayanın canı cehenneme...

Uğur ışılak kaç senelik sanatçı ya ? güldürme beni arkadaşım.Başka yerde söyleme bunu ağzıyla değil başka yerleriyle gülerler adama ..

iremm

iremm

Üye
beğenerek dinliyorum cool sarkılar bence

corlulu

corlulu

Üye
Şahsı bende sevmem ama çok önceden şarkılarını dinlerdim.

dieselsingle

Üye
youtube girin. apo yazın hepsini izleyin bukadar

askbesk

askbesk

Üye
ben sevmiyorum

lovestar

lovestar

Üye
Uğur ışılak kaç senelik sanatçı ya ? güldürme beni arkadaşım.Başka yerde söyleme bunu ağzıyla değil başka yerleriyle gülerler adama ..

sanatçıyla militanı aynı kefelerde değerlendiriyorum ben.ahmet kaya ya sanatçı diye bi ifade kullanmadım dikkat edersen.sen artık nerenle gülersen gülebilirsin senin sorunun.

ouSahin

ouSahin

Üye
arkadaşlar tartışma yaratacak gerginlik taşıyan mesajlar atmayalım herkez görüşünü düşüncesini yazsın...

serdar011980

serdar011980

Üye
Arkadaşlar cevap açık aslında ister süper parçaları olsun ister sesi güzel olsun benim için en önemlisi hain olmasıdır.

Bu ülkede vatanı bölmeye çalışanların yok sanatçı kimliği altında övülmesine dayanamıyorum

Ne olursa olsun o bir hain ve bu vatanda lafının bile geçmemesi lazım

Saygılar

-iBoRotTi-

-iBoRotTi-

Üye
Şarkılarını Beğenerek Dinliyorum Vede devam edecem

KhaNHakaN

Üye
evet bencede kıtlenmelı hatta komple sılınmelı

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar cevap açık aslında ister süper parçaları olsun ister sesi güzel olsun benim için en önemlisi hain olmasıdır.

Bu ülkede vatanı bölmeye çalışanların yok sanatçı kimliği altında övülmesine dayanamıyorum

Ne olursa olsun o bir hain ve bu vatanda lafının bile geçmemesi lazım

Saygılar
bravo arkadasım bende senınle aynı gorusteyım hatta bu ınsanın oylekı umuma acık yerlerde sarkısının calınması da yasak

neslein

neslein

Üye
sarkılarının bi cogunu dinlerim sesinide begeniyorum burdaki konu kişiligi deil sadece yaptıgı müzik

Nazy

Nazy

Üye
Kişiliği Umrumda değil
Ama Şarkıları Hayatı 1/1 Anlatıyor

Üst Alt