ahmet kaya şarkıları hakkında ne düşünüyorsunuz

Sponsorlu Bağlantılar

ahmet kaya şarkıları güzel mi?

• Kullanılan toplam oy
    139
masub

masub

Üye
    Konu Sahibi
ahmet kaya şarkıları hakkında ne düşünüyorsunuz
ahmet kaya şarkılarını beğenir misiniz

kurt bey

kurt bey

Üye
bu konuyu kilitlenmesini öneriyorum. adı geçen şahıs daha önce sert tartışmalara sebep oldu. yeniden yaşanmasını istemeyiz.

masub

masub

Üye
    Konu Sahibi
bu konuyu kilitlenmesini öneriyorum. adı geçen şahıs daha önce sert tartışmalara sebep oldu. yeniden yaşanmasını istemeyiz.
iyi de adamın fikirleriyle ilgili bişey değil ki bu.sadece şarkılarının beğenilip beğenilmediğini merak ettim.bunda da hiç bi sakınca yok bence

Ozan

Ozan

Admin
Tartışma yaratan yada tartısmaya karısan arkadaslar ceza alacaktır, konu şu an baslıkta sorulan sorunun seyrinde devam ettigi sürece sorun yok ;)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Negative'in dediği gibi konu başlığına uygun giderse konu kalabilir. Konuya yorumda bulunacak arkadaşlar konunun müzik bölümünde olduğunu unutmadan cevap yazmalıdır.

Konuya dönecek olursak, bir müzik adamı olarak çok beğenirim; kendine has söyleyiş tarzı ve bağlama çalışı O'nu diğer özgün müzik sanatçılarından hep farklı tutmuştur. Sesine diyecek bir şey yok zaten.

ouSahin

ouSahin

Üye
şarkılarını çok begeniyorum begenerekte dinliyorum :)

kurt bey

kurt bey

Üye
kendisindende şarkılarındanda nefret ediyorum. sanatçı olarakda görümüyorum.

canerbayram

Üye
UGUR İSİLAK in kestigi tirnak olamaz ben onceden dinlerdim fakat ugur isilagi tanidiktan sonra benim icin hic bir degeri kalmadi

asi_muslumcu

asi_muslumcu

Üye
ahmet kaya tartişilmaz yaşanir dar ağacina asılmiş uc beden ne gorduysen onu vatanina hain eden vakıt gelır yurdunu terk eden işte budur bu vatana hızmet eden sevgili ahmet kaya şerkilarda bu istanbul

POWER

POWER

Üye
Şarkılarını beğenerek dinliyorum...

BuRacK

BuRacK

Üye
ben sevmiorum

o9uz

o9uz

Üye
ben hiiiiiiç sevmiyorum.sebebi belli ama negative millet cevap yazmadan uyarmış.söyleyemem bence çok gereksiz bi şarkıcı

ukalgs

ukalgs

Üye
adam çok güzel söylüyor yaa

Taha_86

Üye
Kendisinide müziğinide çok seviyorum , onurlu bir kişilik ve ... yada herneyse konuyu özünden çıkarmayalım.Oyum evet'tir.

technonur

technonur

Üye
sanatçı kimliğiyle ben beğenerek dinliyorum ama siyasi görüşü vs beni ilgilendirmez

hayriözbek

hayriözbek

Üye
bazı srkıları iyi ama....

asi_muslumcu

asi_muslumcu

Üye
ahmet kayanın şarkıları super

Üst Alt