Ah Nokia

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sebahattinART

sebahattinART

Üye

Herkes tutturmus bi play store cop dolu diye.baska bisry bildiginiz yok play store dan haberiniz yok gelmis sagda solda duydugunuz seyleri sanki cok biliyorsunuz gibi burda anlatiyosunuz.evet copler var.ama su ana kadar yuzlerce uygulama indirdim ve aradigim HER SEYİ buldum.bi tek bulamadigim uygulama o da appstoredaki 'voice' uygulamasi

kerim seninle aynı dili konuşamıyoruz nedense kardeşim, play store'da aradığını tabiki bulursun hepimiz biliyoruz andoidi ama neticede çöplük yani :) söylemeye çalıştım şey şu; wp8'in mağazasının androide göre yavaş büyümesinin sebebi her gelene eyvallah dememesidir. Bu yüzden wp8 oturduğunda çok daha kaliteli bir mağazası olacak.

- - - Eklendi - - -

La bu forumda taraf tutmak lazımmış gerçekten. Fanları şimdi anladım. Tarafsız olarak yorum yaptık adam senin android dedi ya. Devam edin böyle.

- - - Eklendi - - -

Hitabını değiştir yoksa benim de hitap şeklim değişir hiç iyi şeyler olmaz.

- - - Eklendi - - -

Android nerden benim oldu ?

Geliştiricilere ödüllerle, para teklifleriyle yada wp reklamlarıyla bir yılda Play store'a yetişemez mi? İmkansızmış gibi yorum yazıyorsun Birde tarafsızım yazmış :D ah antiwpciler ah :)

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
@sabahattin e katiliyorum bazi arkadaslar chip online den okuduklari seylerle geliyorlar bu arada o sagdan soldan duyup gelmissiniz her uygulamami buluyorum diyen arkadas kac yildir android kullaniyosun adam gibi real haricinde futbol uygulamasi varmi ucretsiz oda kotani yer ayri ben 12 indirmistim. Ama lütfen baska yerden duyduklarinizla savunmayin androidi ben tablette android telde ios kullaniyorum ama ios ve wp8 gibisi yok tabletimde oyun bulamiyorum. Birde alt seviye 520 yi kullanip wp8 i 3gs i kullanip jb siz ios u ace yide kullanip android i suclayip sagdan soldan duyduklarinizi yazmayin.

Lenneth

Üye
Android Marketteki uygulamalarin kalitesi WP8 tekine bin basar

Whatsapp
Foursquare
Twitter
Temple Run
Where is my Water.

Aklima gelen rastgele yazdigim 3 uygulama ve 2 oyunu en iyi WP8 telefon ve Android telefondakiyle karsilastirin.

WP8 market çöpmüş dedirttir :)

Kerim.

Kerim.

Üye
@sabahattin e katiliyorum bazi arkadaslar chip online den okuduklari seylerle geliyorlar bu arada o sagdan soldan duyup gelmissiniz her uygulamami buluyorum diyen arkadas kac yildir android kullaniyosun adam gibi real haricinde futbol uygulamasi varmi ucretsiz oda kotani yer ayri ben 12 indirmistim. Ama lütfen baska yerden duyduklarinizla savunmayin androidi ben tablette android telde ios kullaniyorum ama ios ve wp8 gibisi yok tabletimde oyun bulamiyorum. Birde alt seviye 520 yi kullanip wp8 i 3gs i kullanip jb siz ios u ace yide kullanip android i suclayip sagdan soldan duyduklarinizi yazmayin.

Sen gibi fanlara hicbirsey anlatilmaz.2seneden beri android kullaniyorum yani merak 1-2ay falan degil.ve yine soyluyorum aradigim herseyi buluyorum.futbol olarak fifa serisi cikmayacak artik.pestende haber yok.zaten futbolla ilgilenmiyorum baskada eksik oyun yok.varsa soyle?sen gelmis androidi kullanmayi bilmiyorsun android tabletim var oyun bulamiyorum diyorsun hemde bi ace kullan bide 520 farki gor diyosun.sen gibi antiandroidcilerden de anca noyle bi karsilastirma beklenir zaten.forum ne guzel olur fanlar olmasa

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Henuz yeni gelisen bir sistem ve ***** olmayan bi sistem oldugu icin ureticiler akin edecek

- - - Eklendi - - -

Ve ben ios kullaniyorum gereksiz birsey yok

partyhard

Üye
3 yillik ace ile karsilastirma Gm discovery ile karsilastir hatta 920 yi bile karsilastir. Hangisinde oyunlar daha akici

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bu arada kerim bir daha oku ben giris seviyesi cihazla isletimi düsürmeye calismayin dedim. Iphone umdan memnunum ve Dark tabletimide oyun amacli aldim ama yarisi cop. Ve bana gelmis kullanmayi bilmiyorsun deme.benimde 2 yilim oldu biri dark tabletim eskidende s3 um vardi. Ve ben Wp8 ile ios u savunuyorum

- - - Eklendi - - -

vede Lenneth cop dedirtir demis abi eksik denir. Cunku uygulama yok ama olanda kaliteli sahsen babam 820 kullaniyo

- - - Eklendi - - -

@partyhard turkcen kacti kucukken okuma ve anlama bilemem yorumuna guldum cunku okumamissin :kop:

- - - Eklendi - - -

Benim kastim giris seviye cihazla sistemi kotulemeyin :kop2:

Puck

Puck

Üye
telefon ve market mi yarıştırıyosunuz babanızın markasıysa tamam savununda birbirinizi kıracak kadar ileri gitmeyin derim :D herkesin aradığı telefon özellikleri ve uygulama beklentisi farklı

maskedboy

maskedboy

Üye
eskiden elmacılar vardı hala var hiç bir şeyi kabullenmezler kendilerini kral ederler wp8 kullanlar da öyle :D bazıları wp8 kullanmayan bilmez diyor ben lumia 620 ve 720 kullandım herkes diyorki wp8 çok akıcı hiç kasmıyor diyor lütfen beni öldürün burdaki akıcılık dediğiniz sadece arayüz akıcılığı nexuslara bakın tw sense optimus arayüzleri kullanıyorsanız holo yada apex launcher kullanın telefon hızlanır ve Forever Android:oke:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Bu kadar bilgi paylaşımı yeterlidir sanırım
Keyifli forumlar

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...