enterneoll
Üye
alıntı yapmak ne demek biliyormusun iyi resmi telefonunla çekipte atmamışsın
alıntı yapmak ne demek biliyormusun iyi resmi telefonunla çekipte atmamışsın
41 Mp kamerasi olan Nokia Androidle ciksa WP ile satacagininin bir 5-6 kati fazla satardi herhalde.
Hayır, alıntı yapmayı bilmiyorum. Bir problem mi var? Seni ilgilendirmez kardeşim işine bak.
Hayır, alıntı yapmayı bilmiyorum. Bir problem mi var? Seni ilgilendirmez kardeşim işine bak.
dostum sadece senin için pratik olurEyer Nokia androit sistemine geçerse inanın çok kaliteli işler başarır!
Umarım nokia kepenkleri kapatır. Bir dünya insani kazikladi resmen
Nokia ile alıp veremediğiniz ne anlamıyorum.Sevdiğiniz birisini mi öldürdü ?

Neden böyle söylüyorsun. Kimi dolandırdı?

doğru karseş yeni farkettim lumia 1020 nin yenil lensle geliştirilmiş 41 mp kamerası var fakat en fazla 38 mp çekebiliyormuş gerçekten müthişArtık Nokia Lumia 1020'de![]()

nokia eskiden tek telefon şirketi gibiydi neredeyse herkes nokia kullanmıştır ama iyiki sadece 1 tane nokia telefonum oldu 6220c o bile kafayı yememe neden oldu onun dışında tüm markaları kullandım
Yani sen de şimdi laf olsun diye konuşuyorsun. O zamanlar o telefonlarda kafayı yemek biraz saçma pek fazla birşey yok.6220 c dediğin telefonda tam kafayı yemene sebep olacak bir telefon. Allah'tan 5800 kullanmıyorsun. Onu kullansan akıl hastanesine düşersin o zaman. Kısacası Yani kötüleyecek birşey bulayım da ne olursa olsun diyorsun. Taraflı yorum yapma biraz objektif ol sonra yorum yaparsın.
5800'ı 6220c'ye tercih edersin emin ol o tuşların kalitesizliği ve şarj süresi hiç bir telefonda yoktur
Nokia'da bir şirket her şirketin iniş çıkış dönemi olur sonuçta fazla görmemek lazım hala yeni telefon ürettiğine göre sokakta az olsada insanlarda gördüğüne göre batan veya batacak bişey yok kullanımla alakalı nokiaseven yine nokia alır zaten böyle saçma konuların sonu hiç gelmiyor