fk555897
Üye
- - - Eklendi - - -
symbian kullanicilarini yalniz birakti ondan galiba
Samsung, Galaxy Wonder, Ace gibi telefonlarına hiç güncelleme vermedi. Nokia baya bir güncelleme verdi.
- - - Eklendi - - -
symbian kullanicilarini yalniz birakti ondan galiba
kavga mı istiyorsun c'mondostum sadece senin için pratik olur
pratiğe gerek yok üşenmem ben 
android yüklü bir Nokia telefonunu hayal edemiyorum zaten. Ama androidi benimseseydi halen tek telefon Nokia olurdu evet doğru, şu da bir gerçektir ki; Android Nokianın doğasına ters. Ben nokianın ilk telefonundan beri bir çok modelini kullandım ve çok koyu bir fanatiğiyim
şuanki telefonum Nokia Lumia 820
Artık Nokia yı lumia kurtaramaz yada batar gibi düşüncelerinizi unutsanız iyi olur çünkü lumia yı kullanmayan anlayamaz bunu. Windows Phone 8 ne kadar hızlı ve stabil bir sistem olduğunu kullanan bilir ancak. Eksiklikleri güncellemeler ile geliştiriliyor ve geriye sadece mağazası kalıyor. O da 1 yıla kadar androidle arayı kapatır. Çünkü sadece mağazadan yükleme olduğu için ücretli uygulamaları kırıp yükleyemiyoruz ve satın almaktan başka çaremiz kalmıyor. Dolayısıyla geliştiricilerde bunu bildiği için her geçen gün mağaza giderek büyüyor. Nokia'nın tekrar lider olacağı günler yakındır Mağaza da 1 yıla yakın Android'i geçmesi imposible my bro.Nokia asla android telefon çıkarmaz beyler. Çünkü nokianın şuanki ceo'su, eski bir Microsoft çalışanıandroid yüklü bir Nokia telefonunu hayal edemiyorum zaten. Ama androidi benimseseydi halen tek telefon Nokia olurdu evet doğru, şu da bir gerçektir ki; Android Nokianın doğasına ters. Ben nokianın ilk telefonundan beri bir çok modelini kullandım ve çok koyu bir fanatiğiyim
Artık Nokia yı lumia kurtaramaz yada batar gibi düşüncelerinizi unutsanız iyi olur çünkü lumia yı kullanmayan anlayamaz bunu. Windows Phone 8 ne kadar hızlı ve stabil bir sistem olduğunu kullanan bilir ancak. Eksiklikleri güncellemeler ile geliştiriliyor ve geriye sadece mağazası kalıyor. O da 1 yıla kadar androidle arayı kapatır. Çünkü sadece mağazadan yükleme olduğu için ücretli uygulamaları kırıp yükleyemiyoruz ve satın almaktan başka çaremiz kalmıyor. Dolayısıyla geliştiricilerde bunu bildiği için her geçen gün mağaza giderek büyüyor. Nokia'nın tekrar lider olacağı günler yakındır
![]()
Nokia asla android telefon çıkarmaz beyler. Çünkü nokianın şuanki ceo'su, eski bir Microsoft çalışanıandroid yüklü bir Nokia telefonunu hayal edemiyorum zaten. Ama androidi benimseseydi halen tek telefon Nokia olurdu evet doğru, şu da bir gerçektir ki; Android Nokianın doğasına ters. Ben nokianın ilk telefonundan beri bir çok modelini kullandım ve çok koyu bir fanatiğiyim
Artık Nokia yı lumia kurtaramaz yada batar gibi düşüncelerinizi unutsanız iyi olur çünkü lumia yı kullanmayan anlayamaz bunu. Windows Phone 8 ne kadar hızlı ve stabil bir sistem olduğunu kullanan bilir ancak. Eksiklikleri güncellemeler ile geliştiriliyor ve geriye sadece mağazası kalıyor. O da 1 yıla kadar androidle arayı kapatır. Çünkü sadece mağazadan yükleme olduğu için ücretli uygulamaları kırıp yükleyemiyoruz ve satın almaktan başka çaremiz kalmıyor. Dolayısıyla geliştiricilerde bunu bildiği için her geçen gün mağaza giderek büyüyor. Nokia'nın tekrar lider olacağı günler yakındır
![]()
Samsung, Galaxy Wonder, Ace gibi telefonlarına hiç güncelleme vermedi. Nokia baya bir güncelleme verdi.

Ace ye ne guncellemesi verecek?4.0mi versin?telefon 2.3te bile zar zor calisiyor gelmis ona guncelleme vermiyor demissin.ayni sekilde wobderda oyle.orjinal 4.0guncellemesi olsaydi baya bi ram yetmezdi ve telefon kasilir ve takilirdi cok![]()
nokia eskiden tek telefon şirketi gibiydi neredeyse herkes nokia kullanmıştır ama iyiki sadece 1 tane nokia telefonum oldu 6220c o bile kafayı yememe neden oldu onun dışında tüm markaları kullandım
Bir arkadas demis ki kapali sistem ile nasil büyür. Su an Apple piyasa lideri ve ilk ciktiginda yarisi gereksiz 500 uygulama vardi. Der ki simdi Jail B. Var. O hemen cikmadi Wp8 ede bulurlar. Ben sahsen Iphone 5 imde Jb yapmadim memnunum. Bu arada konuyu actim ama batmak da kolay degildir. Ben sadece her gün hisse kaybettigini vurguladim. Bu arada bana göre Wp8 telefon ve tabletlere yakisiyor. Dokunmatik olmayan Pc lerde bana göre gideri yok. Yani metro arayuzu dokun bana diye yalvariyo.
Mağaza da 1 yıla yakın Android'i geçmesi imposible my bro.
Mağaza da 1 yıla yakın Android'i geçmesi imposible my bro.
sırf marketin çok görünmesi için marketi kontrol etmiyor. Google da en gereksiz android uygulamaları diye arat istersen, sen bu çöplüğe imreniyormusun yani 
Kamera ve asiri kapali bir sistemle lider olunsaydi
sistem PC lerderde kullanılan bir şifreleme kullanıyor yani sistemin kırılması çok zor ama imkansız değil tabi. Bu da ücretli uygulamaları ücretsiz yükleyemeyeceğin anlamına geliyor ve bu durum geliştiricileri hırslandırır. Anlata anlata bitirecem ben bunları 
senin android market çöplükten başka bir şey değilsırf marketin çok görünmesi için marketi kontrol etmiyor. Google da en gereksiz android uygulamaları diye arat istersen, sen bu çöplüğe imreniyormusun yani
![]()
Adam zaten geçer dememiş arayı kapatır demiş okumakta mı yoksa anlamada mı sıkıntı var ? Yani demek istediği Android de en çok kullanılan uygulamalar WP'ye de gelir diyor.
senin android market çöplükten başka bir şey değilsırf marketin çok görünmesi için marketi kontrol etmiyor. Google da en gereksiz android uygulamaları diye arat istersen, sen bu çöplüğe imreniyormusun yani
![]()