Ah Nokia

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ah Nokia
Bizim kaç yillik Nokia miz. Evet bir aralar lider Symbian Platformunun en büyük destekçisi; N97 , 5800 veya direk N series vs. Ciktiklari zaman cok konusulmadilar mi? Simdi Symbian in bir destek sayfasi bile yok ve Nokia elini kolunu 2012 yilinda isten cekti. C7 ile ilerlemeye baslamisti yani N8 veya X6 günümüzde degisemez miydi? Neyse hisseleri bir ara düstü ama WP8 e el atti. Lumia kurtarirmi bilemem ama bir aralar iki milyara satilan telefonlara destek bile yok artik. Madem baska isletim sistemi sececeksin Lumia da hos ama... Nokia nin cihazlari ve Android birlesse. Samsung a ciddi bir rakip olur su an da öyle ama kazanc raporlarinda ilk beste Nokia yi görmek mümkün degil. Samsung Apple Huawei Rim ve bir firma daha vardi. Belki de Nokia Artik kaybetmeye mahkum artik Wp8 i izleyecegiz...

maskedboy

maskedboy

Üye
nokianın em iyi dönemler yaklaşık 10 yıl önce tuşlu telefonlardı dokunmatik telefonlsr çıktığı zaman nokia geride kaldı ve sonradan üretmeye başladı iphone ve android gelince nokia symbian ile devam etti ve donra iflasın eşiğindeyken microsoft ile anlaşıp lumia üretmeye başladı şimdiki durumu nr derseniz hala kötü durumda hala pahalı üretiyor ve hala berbat eğer multimedya arıyorsanız bence lumia yerine htc yada sony alınmalı

MaxipmaN

Üye
n8 ve c601 ile ilerledi bence gerisi fıss

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Denilen gibi gec üretti dokunmatigi. Diger firmalar kapasitif üretirken Nokia iki bin liralik telefona resestife ekran koyar. Lumia mi eski haline getirmez bence Nokia kaybetmeye mahkum

messevim

messevim

Üye
bu lumialar ile ya çatacak veya batacak...

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Nokia Siemens'ten %50 hisse satın aldı. Hem de 1,7 milyar Euro'ya. Siz hala Nokia batıyor deyin.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Nokia'da olmasa millete malzeme yok.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Nokia'yı Nokia yapan hiçbir değeri kalmadı artık revaçta olmaması gayet normal ama allah için kamera konusunda hala daha çok iyiler.

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar Nokia hem kamera hem tasarım hem de kalite bakımından çok iyi. Windows Phone'a geçmesini herkes hata olarak görüyor ama başka bir işletim sistemine geçseydi rakipleri çok olurdu. O yüzden Nokia için en mantıklı seçim WP8.

Lenneth

Üye
1020 ye kirilip Android yuklenebilse HTC HD2 gibi efsane olma ihtimali yuksek ama sanmiyorum.

Anil-D

Anil-D

Üye
wp8 cıktı symbian gomuldu

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Ya hala Nokia kepenkleri indirecek batacak diye düşünen vatandaşlar var :D En kötü senaryoyu dahi düşünüyorum büyük bir şirket satın alır Nokia yine kaldığı yerden devam eder kimse Nokia gibi bir markanın adını değiştirecek kadar saçma bir işe girmez zaten.

Buradan Nokia batacak diye düşünüp ve gariptir ki sevinen android kullanıcısı arkadaşlar sizin 7 sülaleniz gelir geçer bu dünyada Nokia markası halen durur o yüzden hiç boşuna beklemeyin :)

- - - Eklendi - - -

Ek olarak Samsung a rakip olsun Android'e geçsin diyorsunuz ama Samsung çok mu rahat bir durumda sanıyorsunuz ? Samsung android'i bu kadar seviyordu madem neden Tizen'i geliştiriyor ? Google amca bir gün gelirde Samsung'un android platformunda coşmasından rahatsız olur ve Samsung'dan ek ücretler istemeye başlarsa diye Samsung'da Tizen'i geliştiriyor tedbir için. Bu android yani Google göz dağından başka bir şey değil. İki şirkette birbirinden kıllanıyor. Google çok büyüdü tekel gibi oldu diyor Samsung bana kafayı takarda sorun çıkarır mı diye bekliyor.

Tizen iptal oldu diye haberler çıktı ama Tizen iptal olmaz Samsung için bir garanti hiç bir zaman kullanmayacak olsa dahi Tizen'i bitirmez Samsung.

maskedboy

maskedboy

Üye
niye android deyince samsungdan bahsediyorsunuz samsung yanında lg huawei zte sony htc gibi bir çok marka var ve lumialar tmm kabul ediyorum kamera ve kalite olrak daha iyi fakat aradığınız ses kamera ve malzeme kalitesi ise htc ye yönelin

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
:D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Yani arkadaş kısaca şunu demiş;Androidli sağlam bir cep arıyorsanız htc'ye geçin demiş.
Anlam karmaşası oluşmuş yorumunda o kadar :oke:

maskedboy

maskedboy

Üye
ya kardeş yanlış anlattıysam özür dilerim ben daha çok androidi savunuyorum farklı görüşlere saygılıyım fakat hem android olsun olsun hemde kamera ve sesi iyi olsun diyorsanız htc ye yönelin diyorum yada sony de olabilir çünkü sony ve htc nin kameraları iyi yalnız şunuda itiraf edeyim şu an en iyi kamera nokia lumia 925 :oke:

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
ya kardeş yanlış anlattıysam özür dilerim ben daha çok androidi savunuyorum farklı görüşlere saygılıyım fakat hem android olsun olsun hemde kamera ve sesi iyi olsun diyorsanız htc ye yönelin diyorum yada sony de olabilir çünkü sony ve htc nin kameraları iyi yalnız şunuda itiraf edeyim şu an en iyi kamera nokia lumia 925 :oke:

Artık Nokia Lumia 1020'de :evet:

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bakin bende Nokia nin batmasini istemem çünkü rekabet var bu ise kullaniciya destek ve fiyat bakimindan Pozitif yönde. Ama durum bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...