Ah ace ah yardım dostlar

Sponsorlu Bağlantılar

oguz1721

Üye
    Konu Sahibi
Ah ace ah yardım dostlar
ya ben bu acenin sorunlarından bıktım arkadaşlar ya tamam uygulama filan süper o yönüne bisi demiyorum ama telefon olarak iş görmüyor ya mms almıyor araştırdım filan bulamadım çözüm bugünde bu sorun çıktı şimdi telefona sim kartı takıyorum açıyorum pinide giriyorum ondan sonra ne arama yapılıyor ne mesaj atılıyor yalnızca acil aramalar yazıyor ben vodafone kullanıyorum avea taktım denedim yine olmadı başka telefona takınca sorun olmuyor ama ikisindede ne yapmam lazım:off:

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Yazılım güncelle belki sorun ondadır güncel sürümü yüklersen düzelebilir

nexpow

nexpow

Üye
valla yazdıklarından bişey anlamıyorum nasıl telefonarama yapmaz biz nasıl konuşuyoruz ozaman

oguz1721

Üye
    Konu Sahibi
sıkıntılı olduğunu söylemek istedim sabah bir sorun başladı ve hiç arama yapmıyor mesaj atmıyor vs vs yazılım güncel ayrıca

samety500

samety500

Üye
nasıl arama yapmıyor kardeş :D ayarlardan bak bişiler yapmışsndr. yada birisini ararkn ses açma kapama bsrsan arama yapmaz :ehe

nexpow

nexpow

Üye
acaba gprsiyi falanmı kapattın üsteki menü varya wifi blutooth falanvar orda gprs var onu aç birde ayarlarına bak

oguz1721

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar teknolojik aletlerden çok iyi anlarım ben bisi yapmadım gece sorun yoktu sarja taktım yattım kalktığımda böyle buldum ayarlardan olamaz fabrika ayarlarına dön filan yaptım ama değişen birşey olmadı

serdar8484

serdar8484

Üye
tahta kaleden alirsan telefonu öyle olur

nexpow

nexpow

Üye
şimdi arama yapıyomu telefon yapmıyosa bunu yap *2767*3855# formatla ayarlar sıfırlanır telefondan olcagını sanmam bizde hiç olmadı

Takipçi Satın Al

Üst Alt