arfter
Üye
hacksiz telefona nasıl yüklüyosun diyosunda yüklenmiyor zaten senin linklerdeki dosyaları fw ye enjentek ettikten sonra sertifikalayıp yüklersin sonra uygun patch'i bulup her türlü işlemi yaparsın ben bunu diyorum
Teşekkürler Uydu, verdiğin linkle sonunda yapabildim!..,
çok emek harcamışsın emeklerine sağlık kardeş
Peki, tercihleri nasıl ayarlayabiliriz?
Tercih ismini değiştirmeyi başaramadım.
Bilgilendirirseniz sevinirim!..,
Default temayı nasıl değiştiriyoruz, bilgilendirirseniz sevinirim.
slm uydu kardeş c deki yeri büyütmak için ne yapabiliriz dilleri sildik ama cok fazla oynama olmadı
yardım dosyası zaten silindi ilk sayfada yazdıklarından başka varmı diye soruyoruz.. ilk sayfayı okumasak sistem modifikasyıonu oldugunu nerden biliecez tüm diller silindi yardım dosyası silindi başka siilecek bişey yokmu kendi aac seslerini sildim ama hata verdi.. c yi başka ne şekilde arttırırız onu soruyoruz....
Hocam ben bu adresteki(Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız) HomeScreen ve HackLi bir FW kurmak istiyorum. Başka hiç bir değişiklik istemiyorum FWde yardımcı olabilirmisin.??
arkadaşım çok sağolasın ya bende bunu arıyordum.
uydu kardeş şimdi core.c00 müdehale edince tel acılmıyo ama bu c6 modunda müdahale ediliyo sorun yok.. orjinal fw de neden core hata veriyo...
hmmm.. anladım.. yapmak istedigim core deki kendi acc veya mp3 leri silmek sistem sesleri degil sadece email sesleri falan c6 yazılımında sildim sorun olmadı ama c sürücü boyutuda artmadı.core ye hiçbişey eklemedin sadece acc leri sildim dosya boyutu 3 mb düştü genede acılmadı....
süper çalışma
--------------- Ekleme ---------------
slm beyler size bir konuda danışmak istiyorum benim şuan 5800 XM var orjinal firmware yüklü v51.0.006 v14 ben bu telefonu modifikasyon yapmak istiyorum C6Fw gibi ama acaba modifikasyonu yaptıktan sonra begenmedigim takdirde acaba eski firmwareye yani orjinal v51 e dönebilir miyim kimileri hayır kimileri evet diyor bende kararsız kaldım yardım ederseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?