tmm gerçi zaten seninki 4.0 daymış. Sen ya DFU moduna tam alamadın yada 3GS lerde çalışmıyor program. Sen tel DFU moda girmiş. Bak sen pc ye tak itunes senin teli görünce (iphone yazcak) Bu ana kısımda restore butonu var. Ona SHIFT tuşuna basarak tıkla. Sonra indirdiğin ios4 restore dosyasını göster. bekle eski haline döncek.
Bu konu iPhone iOS4 güncelleme için 2G/3G için Jailbreak & Unlock yöntemi. 3GS için imzamda bulunan diğer konudan custom firmware olayına göz atabilirsin.
Bu konu iPhone iOS4 güncelleme için 2G/3G için Jailbreak & Unlock yöntemi. 3GS için imzamda bulunan diğer konudan custom firmware olayına göz atabilirsin.
Pwnage Tool iOS4 sadece mac için var ama verdiğim Custom Firmwarelerden sana uygun olanı indirebilirsin.
NOT: iPhone 3GS 39.hafta üstü ise jailbreak daha çıkmadı. 39.hafta altı ise customfirmwareleri indirebilirsin.(3.1.3 sürümünde Spirit ile jailbreak yaptıysan sakın indirme telefonun kilitlenir.)
dediğin uygulamaları iphone 2g de denedim ancak itunes ten yükleme yapamadı frimware iphone için değil hatası verdi redsn0w dan yükleme yaptım yüklemeyi sorunsuz yaptı ancak telefon hiç açılmıyor varmı bir çözümu acaba
Pwnage Tool iOS4 sadece mac için var ama verdiğim Custom Firmwarelerden sana uygun olanı indirebilirsin.
NOT: iPhone 3GS 39.hafta üstü ise jailbreak daha çıkmadı. 39.hafta altı ise customfirmwareleri indirebilirsin.(3.1.3 sürümünde Spirit ile jailbreak yaptıysan sakın indirme telefonun kilitlenir.)
dostum benim tel 3g seninki 3gs miş ben denemedim 3gs de çalışıyormu diye ama 3g de %100 çalışıyor. Multitasking te hani nokia da menü tuşuna basılı tutunca açık uygulamaları gösteriyor ya birden fazla uygulama birden açma olayı. Yani hem facebooktasın hemde oyun oynayabiliyorsun. birini alta alıp diğerine geçebilrsin yani...
--------------- Ekleme ---------------
Menü tuşuna iki defa ard arda hızlıca basınca açık uygulamalar gözüküyor
arkadaşlar 4.0.1 i bilmiyorum ama 4.0 da 2G ve 3G de %100 çalışıyor. Bazı arkadaşlar pm atmış bana. Onlar redsn0wu il defa kullandığından dolayı herhalde yapamamışlar. Birazdan konuyu yenileyip restore çalışmıyanlar için golden master firmware yide eklicem orjinal restore ile yapamayanlar bu custom firmware ile yapabilecekler
--------------- Ekleme ---------------
Golden master firmware eklendi ilk konudan indirebilirsiniz.!!!