wndrby
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sorun büyük ihtimal bataryada ne zamandan beri kullanıyosunuz telefonu ve kullanımınız nasıl yani sürekli şarza takıp çıkarmak sıkıntı oluşturabilir batarya içinKardesim batarya pro dedigin bi progr. Sanirim.. ama yuklemedim oyle bisey hic..
Dün aksam fabrika ayarlarina döndurdum.ve sarji fulledim.gene degisen bisi yok. . % 70 gibi uyudum. Sabah tlf kapabmisti. Sifir olmustu yani.
Walla kafami bozuyo.
Bilsemki orijinal batarya alsam duzelcek.alicam ama onu da bilmiyom ki
Sonunda çekic kullanrak kökten cozucem de sabrediyorum))Lütfen bilgisi olanlardan acil yardim bekliyoruuummm :-(
Arkadaş bataryayi değiştirmiş yine ayni okuSorun büyük ihtimal bataryada ne zamandan beri kullanıyosunuz telefonu ve kullanımınız nasıl yani sürekli şarza takıp çıkarmak sıkıntı oluşturabilir batarya için
Ama orjinal değilmiş normal replika telefonlarla verilen bataryadan vermişlerdir büyük ihtimalle arkadaşa.Replika telefon bataryalarıda zaten %100 de iken birden %10 oluyorArkadaş bataryayi değiştirmiş yine ayni oku
Bende replika s4 var sendeki problemler oluyor bataryadan dolayı anıden kapanıyor tel çok çabuk bitiyor.Şarj ederken aşırı ısınma oluyormu bataryadaYaa hic sormayin.. hayir bilsem bataryadan... alicam 70 80 ne kadaraysa.
E sisik degil bayarya. . Aldigim batarya evet orijinal diildi
Tlf 1 yila yakondr kullaniyom. Dedgm gbi usbden sarj ettikten snra bu skntilar basladi.. kafasina gore takiliyo tlf.
Ve cozebilen tlfcu yok
Oranın ısınması normal orjinal note 3 dede aynı şekilde ısınıyor.Telefonu usb ile sarj ederken orjinal bataryaylamı yapıyordun yoksa çakma olanlamıAma 2 ayri tlfcu bi cihaza bagladi tlfu..
Bakti sarj entegresinde sorun yok dediler.?Cok asiri diilsede oluyo isinma ozellekle kamera bölgesinde..
Battery calib.root ne yaa. Nasil oluyo o?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?