lRaZoRl
Üye
GM DİSCO 2 de sarj sıkıntısı
Selamun Aleyküm arkadaşlar, 3hafta önce discovery 2 plus aldım sarj soketi usb li bugunlerde şarj ederken temasizlikmidir bilemicem bazen şarj oluyor işareti olmuyor örneğin dün baya denedim 3 farklı prizlere denedim birinde en sonunda sorunsuz sarj oldu fakat bugun %17 deyken sarja taktım sarj oluyor işareti çıkıyor sonrasında %16 lütfen sarja takınız deyip sarjdan çıkıyordu o uyarı geldikten sonra sarja devam etmiyordu baska odadaki prize taktım garanti olsun diye aynı sey oldu bide lütfen orjinal şarj kablosunu takınız hasarlardan korunmak için ben bu telefonu yeni aldım gm nin orjinal sarj kablosu neden böyle bir yazı çıkmış olabilir ? ardından baska odada temasın daha düzgün oldugu birşekilde kapayıp sarja taktım sarj olmaya sorunsuz başladı sonra actım açık halde sorunsuz sarja döndü kafayı yicektim bu benim ilk akıllı telefonum c3-00 kullanıyordum zaten yabancıyım bu akıllı telefonlara kötü bir deneyim olmaz umarım görüşleriniz neler acaba bir sıkıntı var mı orjinal soket olmasına ragmen niye orjınal sarj kablosunu takınız diye mesaj geldi yorumlarını bekliyorum, teşekkürler k.g