Acill Bakın Öneri Telefon... Bir de Soru bakmadan geçme...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
klanemre35

klanemre35

Üye
    Konu Sahibi
Acill Bakın Öneri Telefon... Bir de Soru bakmadan geçme...
arkadaşlar ben telefon alacağımda samsung galaxy y almayı düşünüyorum ama 3G görüntülü görüşme var mıdır bi soriyim dedim. Eğer görüntülü görüşme yoksa wave 578 alacağım hangi telefonu önerirsiniz. yada bunların dışında android yada bada telefon öneriniz var mı 500 tl yi geçmesin arkadaşlar bana yardım edin... :nono:

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş galaxy y de görüntülü görüşme yok içinde bada olan bi telefon almanıda tavsiye etmem
kardeş eğer güvenebileceğin bi telefoncu varsa oradan ikinci el daha iyi bi telefon al 500 tl ya aldığın telefonun performansı çok iyi olmaz ama çok bişey yapmıyacaksan telefonla galaxy y yada 100 tl fazlaya galaxy y pro var o da olabilir
ama görüntülü konuşma önemliyse bilemiyorum ne alırsın

william75

william75

Üye
galaxy y'nin çözümürlüğü de çok başarısız..

klanemre35

klanemre35

Üye
    Konu Sahibi
tmm teşekkür ederim bu wave i iyicene araştırdım temassız işlemine kadar herşey var akbil yerine bile geçio bence böle telefon kaçmaz... bir de bada işletim sistemini sordum serviste son bada güncellemesini bile yapıyorlardı 1.1 ise 2.0 a yükseltiyor ama 1.1 de güzel geldi bana xD neyse herkese çok teşekkürler...

enaa_881

enaa_881

Üye
rica ederim kardeş ama bada konusunda pek emin değilim program bulma konusunda sorun yaşayabilirsin
yine de hayırlı olsun ne alırsan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt