acil yardımmm trident w-t3 dokunmatik sarjda iken ekranı patladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dozerdam3

Üye
    Konu Sahibi
acil yardımmm trident w-t3 dokunmatik sarjda iken ekranı patladı
slm

arkadaşlar trdent w-t3 ü şarj a koydum 1 saat sonra ekranı patlamış olarak buldum.
bu telefonu 1 ay önce aldım. trident garantiyi aradım. bu ekranın patlaması meğerse garanti dışıymış. yapmıyorlarmış.
benim ne yapmam gerekir acaba bunun dokunmatik ekranı kaç liradır.

bu tridentler hep böyle dandikmidir yaw TEKNİK SERVİS HİZMETİ BERBAT.
BEN YANDIM SİZİN YANMANIZI İSTEMEM BİR TELEFONUN EKRANI ŞARJ DA İKEN PATLARMI YAHU.
KESİNLİKLE ALMANIZI İSTEMEM
:bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann:

by_blade

Üye
Teknik servisle görüşüp; ücret karşılığı yaptırılması için anlaştınız mı ? Ankarada Tridentin teknik servis bayisi var diyebiliyorum. Teknik bayilerine götürürseniz ilgilenirler belki , geçmiş olsun.

dozerdam3

Üye
    Konu Sahibi
çok ama çok DANDİK bir telefon kesinlikle tavsiye etmem
onların teknik serviside dandiktir.
kendim yaptırdım...
tamircilerin gözünde bir hiç bu telefon.

by_blade

Üye
Öyle diyorsunda çin telefonları arasında 2 yıl garantilisi ve türkiyede üretilen tek telefon markası bu, adamlar işlerini geliştirmek istiyor , sitesini incelerseniz, trident sahibinin röportajını okuyabilirsiniz. Orda adamında belirttiği gibi yurtdışından kaçak telefonları Türkiyeye öyle yada böyle sokmaları , vergi ödememeleri ülke için hiç iyi değil. Bu adamlar vergilerinide veriyor ve birçok ilde teknik bakım merkezleri var. Tek eksik destek olmak halk olarak..

dozerdam3

Üye
    Konu Sahibi
yok alakası onun gibi bir sürü garantili çin malı telefonları var örnek olarak compeq yaprak dökümü dizisinin sponsoru.
madem öyle ise niye mallarına sahip çıkmıyor.
nokia ya götürdüm 6300 tlefonu garantide yaptılar. para filan istemediler

emirhan283455

Üye
dostm 59 dolar . yurtdsnda ypıola tridentın t1000 harc hc brnı almyn.

handsomeguy

Üye
büyük bir ihtimalle voltaj yükseldi ve telefonun ekranı zarar gördü.
hemen çamur atmışsın ve ağlamışsın. berbat bu trident diye.
basit bir neden olay olmuş suçu tridente at.
telefon kullanmasını öğrenin önce.

batu_han1995

Üye
benim ekran kırıldı para vererek tamire gönderdim 3 ayda geldi teknik hizmett berbat değil ötesi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt