W-t3 almayı düşünenler açıklama (çok yönlü anlatım)

Sponsorlu Bağlantılar

sabrisuper

sabrisuper

Üye
    Konu Sahibi
W-t3 almayı düşünenler açıklama (çok yönlü anlatım)
Merhaba arkadaşlar w-t3 mü almak istiyorsunuz ?
AMA SORULARINIZMI VAR OSORULARI BURDA YANITLIYORUM
İÇİNDEKİLER
KUTU İÇERİĞİ
ÖZELLİKLER
SONRADAN ALINA BİLECEK ŞEYLER
SORULARINIZ
BENİM GÖRÜŞLERİM

KUTU İÇERİĞİ
2 adet batarya
cep telefonu(zaten bu olmassa olmaz :kop:)
Şeffaf Telefon Koruma Kılıfı
S
arj Cihazı ve USB Kablo
Kullanım Kılavuzu

Garanti Belgesi

Kulaklık

ÇİVATASI ( HİÇ KİMSE EKLEMİYO AMA ÖNEMLİ BİR AYRINTI )
ÖZELLİKLER

• Frekans : 850/900/1800/1900 MHz
  • Çift SIM Kart (Dual SIM) Teknolojisi
  • Boyut(mm) : 115.5 * 62.5 * 13
  • Ağırlık(gr) : 95
  • Pil : 3.7 V 1050 mAh Lityum Ion
  • Java
Bağlantılar

• Bluetooth™
  • USB ile bilgisayar bağlantısı
  • GPRS
  • WAP
  • W-LAN
Hafıza

• Dahili hafıza
  • MicroSD ile arttırılabilir hafıza
Ekran

• 3.5" TFT LCD (240*320 piksel)
  • Dokunmatik Ekran
TV / Radyo

• Analog TV (TV'de kanal arama / ekleme / kaydetme)
  • FM Radyo (Radyoda kanal arama / ekleme / kaydetme)
Kamera / Fotoğraf

• Kamera (2 Megapiksel, 1600 * 1200 Pixel)
  • Resim Görüntüleyici
Video

• Video Kaydedici
  • Video Oynatıcı
Ses ve Müzik

• Müzik Çalar(MP3,MP4)
  • Ses Kaydedici
  • Polifonik ve Midi Melodiler
Mesajlaşma

• SMS
  • EMS
  • MMS
Uygulamalar

• E-Kitap Okuyucu
  • Oyunlar
  • Ajanda
  • Kronometre
  • Takvim/Hatırlatma
  • Alarm
  • Saat
  • Dünya Saati
  • Hesap Makinesi
  • Dönüştürücü
  • Facebook Mobile
  • Opera Mini
  • eBuddy
  • Pusula
  • Google
  • Slayt Şov
Çağrı Yönetimi

• Sesli / Titreşimli / Ses ve Titreşimli uyarı
  • Arayan kişiye özel resim gösterme
  • Her bir SIM'e özel uyarı türü belirleme
  • Farklı profil seçenekleri (Genel, Toplantı, Dışarıda vb.)
  • Kullanıcı grupları oluşturma
  • Çağrı yönlendirme / durdurma / bekletme
  • Aranan / gelen / yanıtlanmayan çağrı listesi
  • Çağrı zamanı / çağrı ücreti
SONRADAN ALINABİLECEK ŞEYLER

IPHONE KAPAK BENCE ALIN YANİ IPHONE SANARLAR :kop:
DERİ KILIF + ŞEFFAF FİLM(ALINMASI GEREKİYO BEN ÇİZDİRDİMEKRANI SİZ ÇİZDİRMEDEN ALIN )

VE AYRICA CEPTELEFONUNUZU SİGORTALATIN ÇÜNKİ EKRAN KIRILDIMI GARANTİ ÖDEMEZ GARANTİ KENDİ KUSURUNU ÖDER
SORULARINIZ
FİYATI NE KADAR?
300TL
GARANTİSİ KAÇ YIL ?
2 YIL
W-T3 İÇİN OYUN BULA BİLİRMİYİM?
KENBDİNE ÖZEL Bİ OYUNUYOK AMA .JAR .JAD UZANTILI UYGULAMALARI ÇALIŞTIRIYO BUNLARI BULA BİLMEN İÇİN http://www.maxicep.com U TERCİH EDEBİLİRSİN
W-T3ÜN KAMERASI KÖTÜMÜ ?
ÇEKERKEN SABIR GEREKTİRİYOR BİRAZ ÇEKİP RESİM KEARA KAYANA KADAR SABİT TUTTUĞUNDA GÜZEL BİRRESİM ELDE EDİYORSUN
W-T3 DE ZOOM VARMI?
VİDEO ÇEKERKEN VAR AMA FOTORAFTA BEN GÖREMEDİM YALAN KONUŞMAYIM
BENİM GÖRÜŞLERİM
TELEFON ÇOK SÜPER BENCE KALİPRE AYARINI YAPTIMI ÇOK CİKS OLUYOR TLEFONUN ÖZELLİKLERİ GÜZEL HELE MÜZİK DİNLERKEN TELFONU SALLAYINCA MÜZİĞİN DEYİŞMESİ OLAYA FARKLI Bİ HAVA KATIYO:kop:SMS AYTARKEN İNSAN ÖLÜYOR RESMEN AMA IPHONE SMS 1.0 I YÜKLERSENİZ DAHA İYİ YAZARSINIZ BİRDE WİFİ BEN HİÇ AÇMADIM ZATEN BURDA HEP KABLOLU KULLANIYOLAR BİRİNİN KİNİ ÇEKEMEM BUYÜZDEN FAZLA BİLGİM YOK TELFONUN 2 SİM KARTLI OLMASI ARKADAŞLARIMIZLA KONUŞURKEN BİRNDE AZ KURUŞ BİRİNDE ÇOK KURUŞ OLMUYOR BUDA İİ (BEN CİMRİ BİRİYİM VE TAM BU ÖZELLİK BANA GÖRE)VE BİRYLE KONŞURKEN HOPARLERİ AÇMAK GEREKİYO :vurHEP YÜZÜM GELİYO KONUŞURKEN KAPANIYO SESİNİ KISMAK ADAMI DELİ EDİYO HELE SINIFTAYKEN ÇALARSA YANDIIZ ÖYLE BİR DURUM AMA GENEL OLARAK BEN SANA ALDERİM YANİ BÖYLE TELEFON BÖYLE ÖZELLİKLER GİT İSTERSEN SAMSUNG C3510 AL AMA ONDA NE WİFİ NEDE TV YOK EZO Bİ TELEFON AYNI FİAT AMA TALİTE FARKI VAR YANİ AYRICA TRİDENT Ç.İN MALIYCA SAMSUNFDDA ÇİN MALI UNUTMAYALIM KAPAĞI AÇIN BATAR YAYI KALDIRIN MADE İN TURKEY YAZMIYCA KHERALDE MADEİN CHİNA YAZIYO YANİ KALİTE OLARAK W-T3 ÜSTÜN BU PARAYA SİZ DOKUNMATİK WF Lİ TELFONU BİRAZ ZOR BULURSUNUZ DİİM BEN 5800 ALIN AMA 500 AYRICA EKRANI DAR GİBİ GELDİ BANA VE UYGULAMALARI HEP IPHONEDEN ÇALINTI
BENCE :
EN İYİ TELEFON W-T3 DÜR SİZİN ZEVKİNİZ FARKLI DIR BELKİ AMA İPHONE GİBİ AYRICA UCUZ KARAR SİZİN ...

• Beğen
Tepkiler: kol@j

mahiris

mahiris

Üye
gerçek i-phone kapakları oluyor mu gerçekten

sabrisuper

sabrisuper

Üye
    Konu Sahibi
gerçek i-phone kapakları oluyor mu gerçekten
evet kardeş oluyor muş ben sipariş edicem ıphone 3g arka kapak yazarsan alış veriş sitelerine bulabilrsin ama yok ben netten almam diosan ıphone satılan bi yerden al ;)

mahiris

mahiris

Üye
evet kardeş oluyor muş ben sipariş edicem ıphone 3g arka kapak yazarsan alış veriş sitelerine bulabilrsin ama yok ben netten almam diosan ıphone satılan bi yerden al ;)

tam oturuyo mu kapak taknca bilgi verirsenz sevinirim ii çakmşlar o zman wt3ü :ehe:ehe

ucx

ucx

Üye
Verdiğin bilgiler için tşk fakat iphone sms programını bizimle paylaşırmısın lütfen.

maNga's

Üye
W-T1 e oluyormu,İphone kapakları

ömerpekacar

Üye
Samsung star aldım oda tam türkce deildi herşeyi çin malları gibi sanmayın digerleri cok iyi! Icinede toz kactı

mahiris

mahiris

Üye
orjinal telefonlar kullanmayın paranıza yazık trident vb telefonlarda 2 yıl garanti var zaten 2 yılda bi telefondan sıkılmayan insan da yoktur sanırım nokıa samsung hikaye trident şahanae :naughty:

furkantel

Üye
arkadaşlar iphone arka kapak diyince ilk aklımıza para geliyor çünkü iphonenin arka kapağı nerden bakarsan bakk aşağı yukarı size en az 25 tl tutar buda bulmanız zor olur...iphone pahalı telefon bazılarının parası için çok yüksek ama size ben trident öneriyorumm iphonenin bir çakması tridenttt....arkadaşlar sizlere bi soru soracam tridenttin arka kapakları varya onların çeşit çeşit renkleri satılıyormu??

sabrisuper

sabrisuper

Üye
    Konu Sahibi
25 mi çok attınbe hocam telefonun çakması varsa kapağınında vardır elbet vergisiz alan anlarsınya

borya2002

Üye
Ekran

• 3.5" TFT LCD (240*320 piksel)
  • Dokunmatik Ekran
ekran çözünürlünden eminmisin ?????

deniz_x22

Üye
Herşeyi çok güzel anlatmışsın ben de bu telefondan almayi düşünüyorum ama sürekli yani okuduklarım hep çelişki kimisi çok beğenmiş kimisi kesinlikle pişman benim merak ettiğim nokta bu telefonu alan arkadaşlar en fazla ne kadar kullanabilmişlerdir yani 6 ay dan üzeri kullanan arkadaşlar var mı şuan?

sabrisuper

sabrisuper

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım benim alım tarihim 14 7 2010 13:55 o günden beri syalarım bak dokunmatiğinde ilkbaşta bastırdım biraz ama alışınca 3510 falan kullanamafım bazı ayarlarını yap hiç bi sorunu yok resimleride gayet iyi tvsi illerde çok iyi çekiyo ben yoladayken hep geniş aileyi falan izliyom XD ama benim ekran halam sayesinde çizildi ama servise yolluycam ıphone kılıfı al onu kullanıyom ben çok memnunum assonra knou aççam almak isteyenler okusun

eakgun352

Üye

buyrun burda satılıyor

kimdiniz

Üye
orjinal telefonlar kullanmayın paranıza yazık trident vb telefonlarda 2 yıl garanti var zaten 2 yılda bi telefondan sıkılmayan insan da yoktur sanırım nokıa samsung hikaye trident şahanae :naughty:

aynen bencede trident w-t3,t6 nokia samsunga 1000 basar iphone dan da tek eksiği 3g süper bi telefon iphone kapağı alıp da takarsın alsana iphone hemide telefonlar 300-400 liracık

buqrapper

buqrapper

Üye
sl arkadasm werdgn blgler ıcn tsk edrz bnde wt3 le wt11 arasnda kaldm pekı wt6 nasıl dokunmatk hassasa tam bna gore ama zor bsarmı tek sorum bu snce dokunmatgî nsl 10 uzerndn kac

sabrisuper

sabrisuper

Üye
    Konu Sahibi
kardeş wt3 al benimkine ıphone kapağı uydu dokunmatiği çokkk süperıphone die hava atıyom herkeze tavbsiye ederim

theyureklicocuk

Üye
arkadasm teli ne zmandr kllnaiyon bilmiyom ama firmda falan calısıyon sen herhalde yan ewimde net kafe var 3adet wireless cihazı var cekmiyor wirelss cihazının yannda zor baglnıyor kamera berbat aksam cek bakayım goruntun cıkıyor mu ama 5800de gayet ii cıkıyor aksam ceksen bile wt2de flash vardı ama kamera daha da berbattı bunn kamera biraz daha ii ama flash yok bu seferde flash olsa biraz daha ii olurdu doknmatk berbat wt2nnki daha iiydi pc me progrm kurdm mesajı klavyeden doru atıyom web ayarlrını yapmama ragmen faceye giremedim bi turlu nedenini bende bilmiyom garantisi bi boka yaramaz wt2 vardı garantide kayboldu teli aldgm yerde bana wt3verdi yani 5para etmez trident almayın arkadaslar

mkaraman52

Üye
arkadaşlar iphone çakması deniyor ama bu telefonla bankalara ulaşamadım ya ben eksik ayarları yaptım yada bir program gerekli diye düşünüyorum bilgisi olan varsa yardımcı olacak sevinirim iş bankası ve akbank yada diğer bankaların uygulamalarını açmak mümkün değil işte yatırım yada borsa takibi sayfası açamıyorum ama iphone da bu uygulamaların hepsi var sıkıntı yaşanmadan da çalışıyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Üst Alt