W-t3 almayı düşünenler açıklama (çok yönlü anlatım)

Sponsorlu Bağlantılar

maholan

maholan

Üye
arkadaşlar bende almayı düşündüm ama işletim sistemi olarak neler söyleyebilirsinizi abim görmüş menüsü falan çok dandik dedi sonra şüpheye düştm kullananlar varsa menü resimlerini eklerse çok seviniriz ve bize çok yardımcı olmuş olur ve bu tel.lere tema atılıyor mu ?

XgenoaX

XgenoaX

Üye
tamam telefon iide bnimkini en ii gösteriyim diye uyduruyosunuz
bnde hm c3510(kötü ama bundan 50 kat fazla oyunu var) vr hem w-t3 wt-3 wifi tv flan iide dokunmatik kötü
(sensörlü oyun yükleyemedim biraz da ondan sinirliyim w-t3e :) )

sabrisuper

sabrisuper

Üye
    Konu Sahibi
theyureklicocuk yazdıkların çok çocuksu ve saçma dediginin hiçbiri dogru deil ben çalışmıyorum ayrıca ben bir sitede oturuyorum burda internet cafe falanda yok .kardeşlerim alın bakın ben çok işiullanıyorum hiç bir soruumyok şimdi hiç 2kere basmıyorum alışınca koaly ama bastırmayın bi şey edelde edemessiniz telefona yazık nazikçe yapın ama t1000 i önerrim fiaytını bilmiyorum am çok güzel tüh onu alsaydım keşke diesim geliyor

--------------- Ekleme ---------------

ama en kötü yanı 0.facebook.com da birtürlü girişten ileri gidememesi e250 de gidiyor

ustaa007

Üye
Zati Şeffaf Telefon Koruma Kılıfı veriyorlar jelatin alıp napıcan ? :)

fadikkiz

Üye
ben dokunmatik oyunlar yükledim manyaq güzel oyunlar wifi harika tv harika müzik süper radıo süper sadece resim ve video kalitesi eksi puan benden o da zaten kullanmadığım bir özellik (digital kamera kullandığım için )sorun değil telefon 1 numara telefon bence...

sskteam2

Üye
war koruyucu kasa fln var pıyasa 10 weya 15 tl fln arka kapakları birebir oluyor ama tv anteni iptal oluyor ...

sabrisuper

sabrisuper

Üye
    Konu Sahibi
almayın arkadşalar cideen okadar övdüm ama far ettim ararken cızırdıyo telfon faceye giremiyon en kötüsü bide biri arayınca açarken yüzkere basıyom zart zor tıklıyo

Üst Alt