acil yardım wavei kiesten güncellerken bağlantı gitti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kirfanul

Üye
    Konu Sahibi
acil yardım wavei kiesten güncellerken bağlantı gitti
Selam arkadaşlar ben samsung wave daha yeni aldım kies üzerinden yazılımı yükseltirken bağlantı gitti telefon beyaz bir ekranda kaldı ne yapa bilirim formda bir konu var ama şuan da kies telefono görmüyor. formdaki çözüm yolunu (3 lü tuş denedim ama olmadı) ne yapabilirim yardımlarınız bekliyorum.

kol@j

kol@j

Üye
bir yolu varsa "firm ware" yükle...
daha sonra güncelleme yaparsın...

furkanosman

furkanosman

Üye
telefon paralel ithalat filan değilse içnde JV... serisi tr yazılım vardı ( ki kies başka lokal yazılımlar güncellemeye izin vermiyo sanırım ) ve bu yazılım hasar aldı. şimdi iki şey yapabilirsin 1. bisit olan servise vercen yazılım atcaklar 30 lira burda bi konuyada yazmıştım ..
2. kendin yapıcan ...> önce bi avrupa yazılımyüklicen xx serisi sonra eger seversen öyle kullanırsın çünkü geri türke dönmek baya zor uğraştırıcı ..
yok illa ilk aldıgım gibi olsun dersen msn den filan anlatmaya çalışırm ...
saygılar

kirfanul

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim ben servise götürüp yaptırdım ama bida yükseltmem versiyonu herhalde işimi görüyor

volkie99

Üye
Furkanosman Merhaba ;
Bende geçen gün bimeks ten gt 8500 aldım. kiese bağlandığım zaman bende yazılım yükseltmemi istiyor fakat yükselt dediğim zamandada dosya iniyor fakat telefona yükleneceği zaman bağlantı kesildi diye bir uyarı alıyorum. Ne yaptıysam bu sorunu düzeltemedim. Telefon BD iletişim garantisinde. Yani paralel ithalat. Ne yapmamı tavsiye edersin ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt