İstek Note 3 Acil destek Lazım :/

Sponsorlu Bağlantılar

KuShBoqu

Üye
    Konu Sahibi
Note 3 Acil destek Lazım :/
Arkadaşlar son 4 saattir bakmadığım topic kalmadı onlarca şey denedim ama sorunu halledemedim bir türlü..

Samsung Note 3 N9000Q 'yu rootlamaya çalışırken cache'de kilitlendi kaldı 15 dakika sonra da FAIL verdi. Doğal olarak Kies'e bağlayıp düzeltmeyi denedim ama Kies bir türlü telefonu görmüyor bu seferde. Pc dilini bölgesini ingilizceye çevirmeyi vs onlarca şey denedim. Olmuyor, olmuyor..

İşim gereği sabah 8'den itibaren gün içerisnde 50'den fazla kişi ile görüşüyorum.

Acil desteklerinizi bekliyorum :/

Sevgiler.

hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
Telefonunuzu download moduna alın odin ile yazılımı atın(Benim anladığım cihazın sistemi çöktü eğer başka bir sorunsa kusura bakmayın)

KuShBoqu

Üye
    Konu Sahibi
Telefonunuzu download moduna alın odin ile yazılımı atın(Benim anladığım cihazın sistemi çöktü eğer başka bir sorunsa kusura bakmayın)

Zaten başta söylediğim gibi ROOT lamaya çalışırken ki ODİN kullanıyordum odin fail verdi. DÜzeltmek için kiese bağlamak istedim fakat kies te tanımıyor telefonu şuan.

hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
Peki odin görüyor mu telefonu ?

hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
odin sürümün kaç ?

KuShBoqu

Üye
    Konu Sahibi
3.07

hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
Farklı usb portlarını dener misin? saçma ama odin bunun yüzünden arıza çıkarıyormuş

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
odinin 3.09 sürümünü dene birde (dene illa patlak verecek)

hsyncmptr

hsyncmptr

Üye

benim ingilizcem fazla olmadığı için çeviremedim belki sorununun çözümü burda yazıyodur

KuShBoqu

Üye
    Konu Sahibi

benim ingilizcem fazla olmadığı için çeviremedim belki sorununun çözümü burda yazıyodur
yazanların çoğunu yaptım. yok korkuyorum motherboard çıkartmak gerekecek diye :S

hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
garantisi devam ediyorsa bir yalan uydur ve gönder benden bu kadar kusura bakma :cnfsd:

hunkar159

hunkar159

Üye
win 8 görmeyebiliyor bazen sürekli usbden taminlamaya calisiyo. download Moda al kiesi sil samsung usb driverleri yükle odin ile rotla. bu arada win8 de sorun olabilir win 7 ile dene, en azından ben sorunumu böyle çözdüm note2 kullanirken. ayni mantıkla çözüm bulacağını düşünüyorum. kolay gelsin

burak_102

burak_102

Üye
Telefon tepki veriyorsa yani download moda giriyorsa her türlü düzeltirsin başka bilgisayardan dene odin sürümü de doğru olsun tepki vermiyosa sevise kalır iş ana kart değişimi vs.

Takipçi Satın Al

Üst Alt