Acil Yardim !!! iphone4, Nokia N8

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
calis84

calis84

Üye
    Konu Sahibi
Acil Yardim !!! iphone4, Nokia N8
Arkadaslar, önce buna benzer konu vardi demeden önce bir okuyun. Gercekten o degerli fikirlerinize ihtiyacim var.
Maxicep.com - Acil Yardim!!! Nokia N8, Iphone4
Gelelim konuya, ellimde 2 aydan beri nokia n8 var ve telefondan bir iki kücük sey haric memnunum (gerci daha hala pr1.1 gelmedi benim telefona, ama saglik olsun bende sabir cok).Simdi cok ucuz maliyete ellime sifir bir Iphone4 (16bg) gecti.

Bende haliyle kararsiz kaldim, hangi telefonu kullaniyim diye (kalan teli kardesime verecegim, yani sat ve para kazan mentalitesi yok). Simdi size soruyorum siz olsaniz ne yaparsiniz. Benim derdim objektif fikirleriniz ögrenmek, yani ben burda ideolojie pesinde degilim. Yani bazi ardaslar iphone'a iphone oldugundan karsi (bende öyleydim:naughty:,ama dedigim gibi cok ucuz gecti ellime)
Lütfen yardimci olun, ve mümkünse sebebinide yazin, cünkü bu iyi bu kötü yazip da sebeb yazmamak bana birsey getirmez.

Ben biraz benim icin önemli olan arti ve eksilerini düsündüm:

N8:
+kamera
+usb otg
+hafiza karti
+ alumiyum kasa

Iphone:
+tarayici
+dokunmatik ekran daha seri
+ve haliyle az da olsa iphone prestiji.

Bol katilimlarinizi bekliyorum

kemal21

kemal21

Üye
eğer oyun oynamayacaksan n8 sende kalsın derim ben çünkü iphone nin tarayıcısı da öyle iyi değil flash desteği yok jb yapmadan dosya indiremezsin bile iphone a ayrıca sesi son seviyeye getirip ikisindede müzik dinlersen hoparlörden n8 in hoparlörünün iyi bir sesi varken iphone son versiyon yüklenince gıcırtı yapar ve bu gıcırtı bile garanti kapsamında değildir yani apple teknik servisi de zayıf olan bir firma genpa gerçekten de çok kötü servis veren bir yer ama kvk oldukça başarılı ve eeee iphone ekranı daha seri ama kamerası zayıf dosya sistemine erişmek zor ve hatta bluetooth ile dosya yollamak gibi bir özelliği yok öte yandan n8 de usb on the go sayesinde flash harici disk klavye mouse gibi şeyler kullanabilirsiniz eğer ben ikisinin arasında kalsam n8 alırdım işte bu sebeplerden ötürü bir de telefonla falan fazla uğraşırsan gözlerin bozulur kardeş bunu da unutma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt