calis84
Üye
Acil Yardim !!! iphone4, Nokia N8
Arkadaslar, önce buna benzer konu vardi demeden önce bir okuyun. Gercekten o degerli fikirlerinize ihtiyacim var.
Maxicep.com - Acil Yardim!!! Nokia N8, Iphone4
Gelelim konuya, ellimde 2 aydan beri nokia n8 var ve telefondan bir iki kücük sey haric memnunum (gerci daha hala pr1.1 gelmedi benim telefona, ama saglik olsun bende sabir cok).Simdi cok ucuz maliyete ellime sifir bir Iphone4 (16bg) gecti.
Bende haliyle kararsiz kaldim, hangi telefonu kullaniyim diye (kalan teli kardesime verecegim, yani sat ve para kazan mentalitesi yok). Simdi size soruyorum siz olsaniz ne yaparsiniz. Benim derdim objektif fikirleriniz ögrenmek, yani ben burda ideolojie pesinde degilim. Yani bazi ardaslar iphone'a iphone oldugundan karsi (bende öyleydim
,ama dedigim gibi cok ucuz gecti ellime)
Lütfen yardimci olun, ve mümkünse sebebinide yazin, cünkü bu iyi bu kötü yazip da sebeb yazmamak bana birsey getirmez.
Ben biraz benim icin önemli olan arti ve eksilerini düsündüm:
N8:
+kamera
+usb otg
+hafiza karti
+ alumiyum kasa
Iphone:
+tarayici
+dokunmatik ekran daha seri
+ve haliyle az da olsa iphone prestiji.
Bol katilimlarinizi bekliyorum
Maxicep.com - Acil Yardim!!! Nokia N8, Iphone4
Gelelim konuya, ellimde 2 aydan beri nokia n8 var ve telefondan bir iki kücük sey haric memnunum (gerci daha hala pr1.1 gelmedi benim telefona, ama saglik olsun bende sabir cok).Simdi cok ucuz maliyete ellime sifir bir Iphone4 (16bg) gecti.
Bende haliyle kararsiz kaldim, hangi telefonu kullaniyim diye (kalan teli kardesime verecegim, yani sat ve para kazan mentalitesi yok). Simdi size soruyorum siz olsaniz ne yaparsiniz. Benim derdim objektif fikirleriniz ögrenmek, yani ben burda ideolojie pesinde degilim. Yani bazi ardaslar iphone'a iphone oldugundan karsi (bende öyleydim
,ama dedigim gibi cok ucuz gecti ellime)Lütfen yardimci olun, ve mümkünse sebebinide yazin, cünkü bu iyi bu kötü yazip da sebeb yazmamak bana birsey getirmez.
Ben biraz benim icin önemli olan arti ve eksilerini düsündüm:
N8:
+kamera
+usb otg
+hafiza karti
+ alumiyum kasa
Iphone:
+tarayici
+dokunmatik ekran daha seri
+ve haliyle az da olsa iphone prestiji.
Bol katilimlarinizi bekliyorum