ACİL YARDIM İphone 3G 8GB Ver.3.0.1 Jailbreak yapacağım ama çok garip bir sorun var!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
commal

commal

Üye
    Konu Sahibi
ACİL YARDIM İphone 3G 8GB Ver.3.0.1 Jailbreak yapacağım ama çok garip bir sorun var!
Arkadaşlar biliyorum çocuğunuz bana acemi gözüyle bakacaksınız ama kusuruma bakmayın,
1.İphone 3G 8GB ver.3.0.1 aldım titreşim açlışmıyor restore ettim ama yine çalışmadı yarın teknik servise götürmeyi planlıyorum.:bilmem:
2.Jailbreak yapıcam ama restore dosyası "ipsw" dosyası olması gerek nerden indirirsem indireyim zip geliyor :vurzipi indirdim 5 defa buseferde içinde 6-7 tane dosya var resimlerde anlatılan gibi değil.
3.daha önce ipod 8GB güncellemiştim ve Jailbreak yapmıştım ama nedendir bu dosya zipli,
Biri bana yardım ederse çok makbule geçecer.:oke: bende aranızda iphone kullnıcısıım artık kardeşlerim :D

gm11400

Üye
3.0 fırmware

bunu ındır

redsnow vARDIR TAHMINEN YOKSA

commal

commal

Üye
    Konu Sahibi

verdiğin linkte zip dikkat edersen yinede indircem aynı linki indriyorum devamlı içinden bunlar çıkıyor

commal

commal

Üye
    Konu Sahibi
yokmu bir allahın kulu bana yardımcı olacak...

atakax

atakax

Üye
arkadaşım burası oyun uygulama bölümü iphone 3g yardım destek bölümüne girersen daha çok kişi yardımcı olur ;)

astars44

Üye
daha halen cozemedin se bunu tavsiye ederim;mozilla firefox indir ve problemin cozulecektir

--------------- Ekleme ---------------

mozilla firefox la indir:coold:

HeartQuake

HeartQuake

Üye
ya arkadaşım o zipliye sağ tıkla "buraya çıkart" a bas. bu kadarmı bilgisizsiniz ya..

erdallab

Üye
dostum dosyanın üzerrine gel sağ tıkla özeliklere gir dosya adının sonunda rar veya zip yazar onu sil yerine ipsw yaz değiştirmek istediğinizden eminmisiniz diye sorar evet dedikten sonra dosya direk ipsw dosyası oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt