evt whatsapp ayarlarında vardı galiba dolaşımdayken nete bağlanma de ayarladan geçeryani şimdi whatsappdan kaynaklı bi durum mu tl gitmesi ?
Whatsap sadece ilk kurulumda sms gönderir onun haricinde kontorun gitmez net paketin varsanet paketim var ayrıca mobil veri açmadan gidiyor zaten kontorum wifi ile kullanıyorum onda bile gitti yani
Cozumun bu mu?Telefonu fabrika ayarlarına döndür. Büyük ihtimalle düzelir.
Yukledigin uygulamaların istedigi izinlere bak belki bulabilirsinvalla bilmiyorum ama yurtdışına göndermiş smsi ya bakalım yarına kadar yollucak mı sms bida

whatsapp sms göndermez sadece kurarken sana gönderir o internete bağlanıyo ve operatör de 1kb bile kullansan affetmiyoCozumun bu mu?
Sms gönderen uygulamayı tekrar yukleyince yine aynısı olmayacakmi peki?
whatsapp sms göndermez sadece kurarken sana gönderir o internete bağlanıyo ve operatör de 1kb bile kullansan affetmiyo tlefon java tabanlı ise yapacak bişey yok android ise bir yolu bulunurCozumun bu mu?
Sms gönderen uygulamayı tekrar yukleyince yine aynısı olmayacakmi peki?
Watshap ilk kurulumda sms gönderir numara onayı icin ve kontorun gider bu yuzdenwhatsapp sms göndermez sadece kurarken sana gönderir o internete bağlanıyo ve operatör de 1kb bile kullansan affetmiyo