Acil YARDIM İÇERİİ PLEASE.

Sponsorlu Bağlantılar

Magdur1

Üye
    Konu Sahibi
valla 1 saat önce gitti heralde bida tam hatırlamıyorum ama 0.80 yazıyor üstte alttada kalan bakiye yazıyor1 saat önce gitti heralde tam hatırlamıyorum ama 0.80 yazıyor üstte alttada kalan bakiye yazıyor

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
whatsapı silince gitti yani ;) whatsapp sürekli internet kullanıyor ondan dolayıydı :D yenden kur dene istersen

Magdur1

Üye
    Konu Sahibi
yani şimdi whatsappdan kaynaklı bi durum mu tl gitmesi ?

Magdur1

Üye
    Konu Sahibi
onu senin dedigin gibi yaparsam bida 0.80 krş gitmez demi aga :D

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Internetin acikmi ki watsaptan kaynaklı oldugunu dusunuyorsun?

Magdur1

Üye
    Konu Sahibi
google play storeden bi oyun indirip kuruyorum yada whatsappdan çıkıp oyuna giriyorum bakıyom tl gidiyor az önceden beridir whatsapp silinik hiç tl gitmedi sorun arkadaşın dedigi gibi whatsappdan kaynaklanıyor olabilir

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Mobil veri acarsan diger uygulamalarda net kullanabilir.
Yani net paketin yoksa neden mobilveri açıp kontorunun gitmesini sagliyorsun?

Magdur1

Üye
    Konu Sahibi
net paketim var ayrıca mobil veri açmadan gidiyor zaten kontorum wifi ile kullanıyorum onda bile gitti yani

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
net paketim var ayrıca mobil veri açmadan gidiyor zaten kontorum wifi ile kullanıyorum onda bile gitti yani
Whatsap sadece ilk kurulumda sms gönderir onun haricinde kontorun gitmez net paketin varsa ;)

Magdur1

Üye
    Konu Sahibi
valla bilmiyorum ama yurtdışına göndermiş smsi ya bakalım yarına kadar yollucak mı sms bida

fk555897

fk555897

Üye
Telefonu fabrika ayarlarına döndür. Büyük ihtimalle düzelir.

Magdur1

Üye
    Konu Sahibi
Eğer yarında giderse tl önerinizi denicem

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
valla bilmiyorum ama yurtdışına göndermiş smsi ya bakalım yarına kadar yollucak mı sms bida
Yukledigin uygulamaların istedigi izinlere bak belki bulabilirsin :)
Sms gönderme alma gibi bir izin olmali

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Cozumun bu mu?
Sms gönderen uygulamayı tekrar yukleyince yine aynısı olmayacakmi peki?
whatsapp sms göndermez sadece kurarken sana gönderir o internete bağlanıyo ve operatör de 1kb bile kullansan affetmiyo
Cozumun bu mu?
Sms gönderen uygulamayı tekrar yukleyince yine aynısı olmayacakmi peki?
whatsapp sms göndermez sadece kurarken sana gönderir o internete bağlanıyo ve operatör de 1kb bile kullansan affetmiyo tlefon java tabanlı ise yapacak bişey yok android ise bir yolu bulunur

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
whatsapp sms göndermez sadece kurarken sana gönderir o internete bağlanıyo ve operatör de 1kb bile kullansan affetmiyo
Watshap ilk kurulumda sms gönderir numara onayı icin ve kontorun gider bu yuzden ;)

Ayrica arkadasin net paketi varmış zaten parası niye gitsin?
Hic dusundunmu bu konu uzerinde

Takipçi Satın Al

Üst Alt