Acil yardim ! Ekran karti anakart uyumu !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

spytech61

Üye
    Konu Sahibi
Acil yardim ! Ekran karti anakart uyumu !
Arkadaşlar aranıza yeni katılmış bulunmaktayım. Sizin bilgilerinizden yararlanabileceğimi düşünüyorum.
Anakartım ECS g31t-m7. Anakartıma uygun ekran kartı aramaktayım. Fakat bu konuda pek bilgim olmadığı için uyum göstermesi konusunda soru işaretleri var kafamda.

Şu an Nvidia GeForce 9400 GT ekran kartı kullanıyorum. Ama artık yeterli gelmiyor. En düşük çözünürlükte oynuyorum oyunları.Sağlam bir ekran kartı almayı düşünüyorum. Bütçem 400 TLye kadar sınırlı. Yardımlarınızı bekliyorum.

Donanımım :

İşlemci: İntel Core 2 Quad Q8200 2.33 GHz

Ram : 4gb

Ekran kartı: Nvidia GeForce 9400 GT

İşletim sistemi: W7 Ultimate 64 Bit

kuralsiz9

Üye
bildiğim kadarıyla o kart PCI E olması gerek HD6850 alabilirsin 300 kusur e çok da iyi karttir fiyata göre you tube da bu kartla oynanan oyunlara bakabilirsin :oke:

spytech61

Üye
    Konu Sahibi
İlgin için teşekkür ederim ilk önce. ECS nin sitesinden ben sana link versem özelliklerine bakarak bi yardımda bulunabilir misin ? Pek anladığımı söyleyemem orada yazanlardan.

Polymath

Polymath

Üye
dostum anakartın PCI destekliyor. KArt olarak Sapphire HD6850 önerebilirim bende. 300 küsür şuanda Ama Vatanı takip edersen daha ucuza alabilirsin. Bir ara 280 tl ye kadar düşmüştü. Yada bunuda önerebilirimhttp://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/zotac-zt-50701-10m-gtx560-gddr5-1gb-256bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=56456

Peki Psu kaç watt? Güç kaynağı yani ?

spytech61

Üye
    Konu Sahibi
Güç kaynağı hakkında bilgim yok kasayı açıp bakmam gerekiyor dostum

Polymath

Polymath

Üye
bakman lazim kaç watt ve marka modeli ogrenmeliyiz

spytech61

Üye
    Konu Sahibi
baktım şimdi
Huntkey diye bi marka. 300 W Sanırım. Ki bu da alacağm karta uymaz

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
yetmez tabiki powerda değişecek.

spytech61

Üye
    Konu Sahibi
peki önerebileceğniz bi power var mıdır ?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
high power element 500w

ekran kartı HD6850 alacaksan.
işlemcine overclock yapman şart yoksa darbogaz yapar.
ama anakartın overclock için yetersiz...

Polymath

Polymath

Üye
high power element 500w

ekran kartı HD6850 alacaksan.
işlemcine overclock yapman şart yoksa darbogaz yapar.
ama anakartın overclock için yetersiz...

Bende yapmıyor darboğaz. Qore2quad 9400 kullanıyorum 2.66 ghz. İşlemcisi iyi neden darboğaz yapsın

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye

Bende yapmıyor darboğaz. Qore2quad 9400 kullanıyorum 2.66 ghz. İşlemcisi iyi neden darboğaz yapsın
q9400 daha iyi bir işlemci.... aynı performans için q8200 ün 2.8 ghz civarına gelmesi lazım

futbol123

futbol123

Üye
Kesinlikle dar bogaz yapmaz 2.3ghz ancak çok güçlü bir işlemci bendeki i5 2410m turboboost 2.9ghz ile aynı düzeyde

spytech61

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar. Fikirleriniz bilgileriniz çok değerli. Başka ekran kartı ve psu önerileriniz var mi ?

Polymath

Polymath

Üye
Tehlike ";4819247] [FONT="Impact' Alıntı:
Kesinlikle dar bogaz yapmaz 2.3ghz ancak çok güçlü bir işlemci bendeki i5 2410m turboboost 2.9ghz ile aynı düzeyde

Kardeşim bende öyle sanıyordum ama darboğaz yapıyor sanırım. İnternette biraz araştırdım. Test edenler var. Hasanın dediği gibi 2.8 ghz ye çıkması lazım.

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...