acil yardım!! 500 gb hdd neden çalışmıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

by_oguz

by_oguz

Üye
ya arkadaşlar millet 1,5 terabaytlık hdd leri tık demeden çalıştırıyor n8 de, benim 500 gb samsung marka taşınabilir hdd neden çalışmıyor? bir fikri olan? dosya sistemi fat32 olduğu halde çalışmıyo.. hdd nin ışığı yanıyo, çalışıyo yani içinden dönen motorun sesi geliyo ama yok olmuyo.. ortalama 30 saniye sonra ''USB kablosunu cihaza bağlayın'' diye uyarı alıyor.. yokmududr bunun bir çözümü?
arkadaşım 500 gb hd yi çalıştırmak için enerji lazım. tlefon onu sağlayamıyor. ısıgı yanar dönme sesi gelir ama hızlı dönemediği için çalışmaz. 1,5 tb çalıştıran adam hdd yi fişe takıp öle çalıştırır. şöyle düşün saat piliyle telefonunu çalıştırabilirmisin? buda aynı şey.

melgklay

melgklay

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım 500 gb hd yi çalıştırmak için enerji lazım. tlefon onu sağlayamıyor. ısıgı yanar dönme sesi gelir ama hızlı dönemediği için çalışmaz. 1,5 tb çalıştıran adam hdd yi fişe takıp öle çalıştırır. şöyle düşün saat piliyle telefonunu çalıştırabilirmisin? buda aynı şey.

evet evet haklısınız ya.. valla üzüldüm ama mantıklı mallesef :( tüm yardımcı olan arkadaşlara tekrar teşekkürler

Üst Alt