Acil Son 2 günüm var . N8 Mi Htc Desire mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

sohey

Üye
    Konu Sahibi
Acil Son 2 günüm var . N8 Mi Htc Desire mi ?
Arkdaşlar merhabalar . Ben yeni 1 telefon almaya karar verdim . Nokia n8 taraftarıyım ama aynı fiyatta ikinci el olarak Hem desire hem nokia 500 buldum aksesuarlı elden alcam . Fakat siz ne tavsiye edersiniz ben tip olarak n8 hastasıyım kamera da aynı şekilde ve symbian bellede öyle ? Fakat androidde kullandım gelişmiş oyunlar , uygulamalar falan desire daha fazla iyi özelliklere sahip n8 e göre ama siz ne tavsiye edersiniz 2 3 gün içersinde alcam cevaplarınızı bekliyorm her cevap bnm için çok önemli . Saoln

fingerback5

fingerback5

Üye
Senin ihtiyacına bağlı.Telefonunla çok vakit geçirirsen desire , multimedya ve kamera için ise n8.

Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
bence n8 alma zatn nokıa desteği kesmiş htc desire iyidir :oke:

tapatalk

tapatalk

Üye
desire

MaxipmaN

Üye
desireyi bilmem de n8i salla gitsin

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Desire alman daha mantıklı olacaktır şu durumda.

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
N8 önde uygulama sıkıntı değilse N8 daha iyi zaten.

- - - Eklendi - - -

android zaten çok ram kullanıyo 512 yetmez bence desireda

MrExpert

MrExpert

Üye
Desire

..maHsun..

Üye
desire

Samet.25

android daha mantikli artik

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Beklentiniz nedir telefondan? Oyun oynamak yada fotoğraf çekmek mi ?

IVI-Elia

Üye
Oyun uygulama web için desire.Daha çok multimedya içerikli ise video kamera müzik vs tabiki n8 ama n8 de de çok olmasa da zaman geçirmelik oyunlar bulursun fruit Ninja, angry birds, asphalt6, istunt2 vs ihtiyacını iyi duşun ve seç.

fk555897

fk555897

Üye
Desire'da fazla oyun kaldırmaz. Ama kamera haricinde diğer özellikleri N8'den iyi. O yüzden Desire almanı tavsiye ederim.

Samet.25

Desire'da fazla oyun kaldırmaz. Ama kamera haricinde diğer özellikleri N8'den iyi. O yüzden Desire almanı tavsiye ederim.

kardes en azindan adam gibi 3 boyutlu araba yarislari var kasmayan smbasianin 2d oyunlarindan iyidir .d

Murat Alper

Murat Alper

Üye
n8 al

Samet.25

neye dayanarak soyluyosun bunu bari acikla adami yanlis yonlendiriyosunuz bu devirde smbasian mi kaldi arkadasim nokia bile birakti arkadas oyun diyo androiddeki oyunlar ile smbasiani kiyaslayamassin ayrica n8 alip pisman oldugunda parasi bosuna gittiginde ettigi bedduayi ustune aliyomusun gerisi sana kalmis sirf yorum yapmak icin yaziyosunuz

emreli01

emreli01

Üye
Symbian bitti Nokia da bitti o yüzden nokia tavsiye etmiyorum :pro:

- - - Eklendi - - -

N8 in kamerası iyi olablr fakat symbian belle refresh i verdi en son 1.nesiilere nokia o yüzden internet tarayıcısı sıkıntılı güncelleme ile her şey sorunsuz çalışıyor die birşey de yok o yüzden ben kameraya ve navigasion özen veriyorum diosan n8 al ama geri kalan hiçbişey için yüzüne bile bakmam Nokianın .. Eski bi Nokia kullanısıcı olarak diorum

Üst Alt