ACİL Garmin XT GPS yazılımı yardımı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vural61

Üye
    Konu Sahibi
ACİL Garmin XT GPS yazılımı yardımı
:yuruSelam Arkadaşalar,ben N95 8Gb Cebime Garmini kurdum ve çalışmasınıda denedim memnun kaldım.Forumda bazı Arkadaşlar yazmış İnternetücreti yok diye,maalesef denememden sonra Paketverisayacımı kontroll ettim ve bu sıfırlanmıştı ama ulaştıgım yerde Paketverisayacım sıfır değildi.Benim sorum Ayarlarımda bir değişiklikmi yapmam gerekiyor bana yardımcı olursanız memnun olurum.

kaybandi

Üye
:yuruSelam Arkadaşalar,ben N95 8Gb Cebime Garmini kurdum ve çalışmasınıda denedim memnun kaldım.Forumda bazı Arkadaşlar yazmış İnternetücreti yok diye,maalesef denememden sonra Paketverisayacımı kontroll ettim ve bu sıfırlanmıştı ama ulaştıgım yerde Paketverisayacım sıfır değildi.Benim sorum Ayarlarımda bir değişiklikmi yapmam gerekiyor bana yardımcı olursanız memnun olurum.

telefonunun aktif veri bağlantı ayarlarına girin oradan simkartınızın gprs yada 3g veri bağlantısını kaldırın garminde herhangi bir bağlantıya ihtiyaç yoktur sadece garmin onlineyi kullanacaksanız bağlantı isteyecektir oradada yön bulmanız için ihtiyacınız olan birşey yok zaten bulunduğunuz yerin hava durumu, uçuş durumu ve abonelik durumu gibi hizmetler var

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
telefonun ayarlarından konumlama yöntemlerini bul ordan sadece yerleşik gps yi seç..bu kadar..bir daha kontör gitmez canım kardeşim..

bakseenbak

bakseenbak

Üye
garmin i nerden indirim kurabilirim telime programı indircek yer bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt