ACİL Galaxy Y oyun önerecek!!!

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
merhaba kardeş galaxy y de hd oyun oynanmaz demişsin galaxy 5 te six guns gibi süper oyunlar oynanıyor oysaki galaxy 5=256 mb ram 600 mhz işlemci galaxy y=290 mb ram 832 mhz işlemci neden oynatmıyor galaxy y daha iyi bir telefon
2 telefonda da ekran kartı yok diye biliyorum.oynatması şaşırttı.

• Beğen
Tepkiler: lord-woldemort

lord-woldemort

Üye

2 telefonda da ekran kartı yok diye biliyorum.oynatması şaşırttı.

işte onu diyorum galaxy y ye de uygun oyun bulunmaz mı? galaxy 5 açıyorken onun hayli hayli açması lazım değil mi?

- - - Eklendi - - -

oyun bilen yokmu yaa sixguns oynamak istiyorum galaxy 5 açıyor bunun açması lazım net geliyor later dio orda ben later deyince kapanıyor :S

lord-woldemort

Üye
Beyler bayanlar galaxy y de hd oyun çalıştırabiliyorum fakat fazla aşırı oyunlar değil şuana kadar deneyip çalıştırdıklarım ve çalıştıramadıklarımı yazıyorum
Çalıştıramadıklarım:Gta 3 (çalıştırdım fakat kasıyor ve bir müddet sonra oyundan atıyor.Çalıştıranlar var)
Six Guns (wi-fi bağlantım olmadığı için çalıştıramadım wi-fi ile 3 mb dosya indirimi gerekiyormuş galiba)
Çalıştırdıklarım:Pes 2012 arada 1 çok azda olsa kasıyor ama güzel çalışıyor
Assassin's Creed çalışıyor fakat az bişey kasıyor kasmadan çalıştıranda var bende onu deniyorum.

El Hadimi

El Hadimi

Üye
pes-2012
The sims 3
where's my perry?
raging thunder 2
temple run brave .........

ibrdd

Üye
Angry Birds Space
Bridge Architech
Raging Thunder 2
Trail X

NOVA ve Ganster de büyük boyutta kaliteli fps oyunlar. (Chainfire ile çalışır)

- - - Eklendi - - -

Ne kadar uzun işmiş bu oyunları yüklemek bıktım ya Benden söylemesi alıcaksanız böyle telefon almayın bakın ben aldım çok pişmanım gidin belli bi model alın.
sen becerememişsin telefon fiyatına göre normal

Mcsilifke

Kapalı Hesap
Acede nova 3 oynuyorum ben ne diyo la bu mc 3 te ayni sekilde

onesad

Üye
Bende 2aydır galaxy young kullanıyorum ve çok memnunum telefondan. şuana kadar çalıştırdığım oyunlar.
(not:telefon rootlu)

-Pes 2011
-Pes 2012
-Eternity warriors
-Dead space
-Gangstar
-Dungeon hunter
-Sims 3
-Heavy Gunner
-Hero OF Sparta
-Real Steel
-Racing Thunder 2
-Emissary of War
-Brothers In Arms 2

daha vardı 3-5 tane ama isimlerini unuttum. oyunlarda hiç kasma yok.

mertxxxy

Üye
Telde Orjinal Rom var Galaxy Y rootlu chainfire falan var gta 3 ultra performans acilirken dolma cubugu bir yerden sonra dolmuyor calistiranlar nasil calistirdiniz ?

El Hadimi

El Hadimi

Üye
Arkadaş Ben Her Türlü Oyunu Oynuyorum Google play de yüklemese bile nova , gta3 mesela bunları root yetkisiyle oynayabilirsin bu arada konu bayabi hortlamış :D

enesp28

Üye
tel de rom olmalımı

pust123

Üye
Bilmeden konuşmayın galaxy y yi root yap chainfire 3d indir qualcom ekran kartı nvidia ekran kardı powervr ekran kartı çalışıyor pes 12 de oynanıyor fifa 10 da ve telefon gayet iyi sadece içini keşfet kardeşim

09Samet60

Üye
galaxy y sadece google playdekı ucretsız oyunları acar

alisait07

alisait07

Üye
cihazında chainfire varsa galaxy mini türkiyedeki oyunları indir benim telefonum da galaxy y ama
brother in arms 2 gangstar deadspace pes 2012 var

Üst Alt