ACİL Galaxy Y oyun önerecek!!!

Sponsorlu Bağlantılar

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
ACİL Galaxy Y oyun önerecek!!!
Ben bu foruma üye oldum olalı bana çok yardımcı oldunuz her sorunumu çözdünüz diyebilirim.Ama ben bu Galaxy Y için bir oyun bulamadım arkadaş ne yüklediysem olmuyor.Birinin ekran boyutu tutmuyor birinin sd dosyası yok bayağı bıktım bu durumdan.Bana güzel HD oyun önerecek varmı özellikle futbol ve araba yarışı olursa sevinirim.Konu doğru yerde değilse çok özür dilerim..Şimdiden yardım edenlere teşekkürler..

PriZm

PriZm

Üye
Galaxy Y için HD oyun olduğunu sanmıyorum.malum ekran çözünürlüğü çok düşük

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
pes 2012 falandamı yoktur almaz olaydık bu telefonu nefret ettim hd oyun olmadığını duyunca!

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Zaten ben almadım babam kendine almıştı bende annemin telefonuyla takas edin dedim babamda tamam dedi.İsteyerek almadım zaten isteyerek alsam ace falan alırdım.

PriZm

PriZm

Üye
ace de kötü.ace içinde Hd oyun yok denecek kadar az.

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Olsun galaxy Y de hiç yok :D

----------Eklendi @ 18:06:15 ---------- Yazıldı @ 17:32:33 ----------

Beyler varsa söyleyin yani çekinmeyin :D

Yunkaai

Yunkaai

Üye
1.Gangstar 2: King of la (2d ama çok güzel)
2.Fifa 2010 (qvga)
3.Assassin's creed altaïr's chronicles (qvga)
4.Nova (qvga)
5.NFS Shift (qvga)
6.Sims 3 (qvga)
7.Crazy snowboard Hd

Bu oyunları rahatlıkla oynarsın (240x320) Ben optimus me de rahatlıkla oynuyorum.Telefonlarımızın tek farkı seninki 3.0 inç.Bu konuya bi göz at istersen :

http://www.maxicep.com/android-oyun...-hepsi-denendi-gameloft-ea-glu-vs-572600.html

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi ve lolaman
lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler benim ihtiyacım olan şeyler ama bu qvga nedir nasıl bulacam ben bu qvga lı oyunları?

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
hmm şimdi arkadaşın verdiği linkten fifayı indiriyorum bakalım ne olacak gerçi orda galaxy mini yazıyor o da qvga galiba.

----------Eklendi @ 19:15:38 ---------- Yazıldı @ 18:42:38 ----------

ben shifti yükledim oyun normal açılıyor menü geliyor ama heryer bembeyaz olarak geliyor menü herşey bembeyaz kafadan basıyorum bişeylere yarışa giriyor ama araba beyaz yol beyaz heryer beyaz arabanın sesi geliyor ama sadece göstergeler görünüyor neden böyle olduki

PriZm

PriZm

Üye
telefonuna uygun apk bul.

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Ne kadar uzun işmiş bu oyunları yüklemek bıktım ya Benden söylemesi alıcaksanız böyle telefon almayın bakın ben aldım çok pişmanım gidin belli bi model alın.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Hayırlısı olsun be kardeş :D

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Maalesef olmadı be kardeş oyun bulamıyorum resmen angry birdse kaldık be. :D

criminalx32

criminalx32

Üye
bırak kalmamayı boşver ben sana söyliyim güzel oyun istiyorsan:
speed x 3d raging thunder 2 fruit ninja puss in boots bartender mix genius.

bunlarin hepsini google playden bulursun. hepside galaxy y ye uygun oyunlar. bu oyunları indir. pişman olmazsın bu telefonu aldığına

criminalx32

criminalx32

Üye
bırak kalmamayı boşver ben sana söyliyim güzel oyun istiyorsan:
speed x 3d raging thunder 2 fruit ninja puss in boots bartender mix genius.

bunlarin hepsini google playden bulursun. hepside galaxy y ye uygun oyunlar. bu oyunları indir. pişman olmazsın bu telefonu aldığına

Jetpack Joyride de yeni geldi. o da süper

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Bayağı eski bir konuyu hortlattın ama speed x süpermiş gerçekten raging thunder 2 de arabalar beyaz görünüyor online da zevki çıkmıyor puss in bootsda normaliyle aynıdır diye yüklemedim sırf speed x yüzünden oynuyorum birde parking 3d var falling fred de var temple run açılıyor ama kasıyor o yüzden sildim. :D hort için tebrikler uyarı alabilirsin söyliyim :D

swordosman

Üye
arkadaşım aynı telefon bende de var pes 12 assassins creed gangstar gibi hd oyunları oynayabiliyorum oynayabilmen için önce telefonunu root yapman lazım ve chainfire yüklemen lazım sonra açar oyunları

lord-woldemort

Üye
telefonuna uygun apk bul.
merhaba kardeş galaxy y de hd oyun oynanmaz demişsin galaxy 5 te six guns gibi süper oyunlar oynanıyor oysaki galaxy 5=256 mb ram 600 mhz işlemci galaxy y=290 mb ram 832 mhz işlemci neden oynatmıyor galaxy y daha iyi bir telefon

Üst Alt