acil baramısınız huawei ideos x5 almalımıyım!!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

afacan2000y

Üye
    Konu Sahibi
haklı olduklarını düşünüyorum.Forumda birkaç kişi var ve x5 e karşı bir düşmanlıkları var gibi konuşuyorlar :D acaba sorabilirmiyim onlara hiç x5 kullanmışlarmı.yardım edenlere teşekkürler

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Aferin sana ;) allah daha çok versin.. Hedefi Yuksek tut.. 5-6 gormeden bırakma.Durmak yok yola devam.

----------Eklendi @ 17:03:48 ---------- Yazıldı @ 17:00:13 ----------

yok cok sukur ole bı hata yapmadım.. Bi tanıdıgımın elinde patladı, zaten çin malına karşı on yargım vardı yanılmamıs oldum.. Kulanıp memnun kalan memnuniyetini yazar,kalmayanda kotu yonlerını yazar,zora gıdecek bı durum yok.. Herkese Kendi telefonu kral.. Boş muhabbet yapmaya gerek yok gençler..

Elde patlama gibi bi ihtimal yok 2 yıl kvk garantisi var eğer arızalı çıktıysa garantiye verirsin paranı geri verirler bu kadar basit gerek yok böyle sallamalara.Sen bu telefonu antenli çakma iphonelarla karıştırıyosun.

Ocean258

Ocean258

Üye
kvk cok guvenılır dımı zaten? bıraz araştır bakalım.. kullanıcı hatası dıye bı ıcat cıkarmıslar.. sen daha once hıc ugrasmamıssın bu konularla bellı.. sen kendı gorusunu yaz kardes mılletın ne dusundugu ne senı ne benı ılgılendırır

onurgunay35

onurgunay35

Üye
kvk cok guvenılır dımı zaten? bıraz araştır bakalım.. kullanıcı hatası dıye bı ıcat cıkarmıslar.. sen daha once hıc ugrasmamıssın bu konularla bellı.. sen kendı gorusunu yaz kardes mılletın ne dusundugu ne senı ne benı ılgılendırır

O zaman nokia samsung flnda almayalm çünkü çoğu telefon kvk garantili zaten.Baya uğraştım çünkü samsung star kullanıyodum kendi görüşümü yazarım ama yanlış bilgi olursa düzeltirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt