acil baramısınız huawei ideos x5 almalımıyım!!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

afacan2000y

Üye
    Konu Sahibi
acil baramısınız huawei ideos x5 almalımıyım!!!!!!!!!
evet arkadaşalr .sizce huawei ideos x5 almalı mıyım.videolardan falan çok güzel görünüyor.fiyatıda uygun.ama arada kaldım.alrsam pişman olurmuyum ??oyun performansı nasıldır.cevap verirseniz sevinirim.Şimdiden hepiniz teşekkürler

__xXx__

__xXx__

Üye
oyun performansı iyi flash desteği olsun diyorsan al ama ikinci el değeri düşüktür haberin olsun

anılbaran

anılbaran

Üye
burda sen nerdesen de zorla onu aldırtırlar soylıyım :oke:

y n s c n

y n s c n

Üye
X5 iyi olabilir ama huawei'nin türkiyedeki 2.el piyasası yok gibi. Alırsan satamazsın ;)

baranselona

baranselona

Üye
her telefonda olduğu gibi ideos x5 tede 2. elde zarar edersin 0 telefon alırsan 2. elini okadar düşünmemek gerek bi s.e alsan %50 dan daha fazla zarar edersin yada bi samsung galsan 500 e aldığını 250 alır telefoncular... zaten 2. elde düzgün bi para etmesini istiyosan elden satmalısın yada internetten...

ayrıca tabiiki satarsın telefon şu anda heryerde bulunmuyor ve almak isteyenlerde mecbur 2. ele yöneliyor ki telefon tutulan bi telefon internette yada elden çok rahat satabilirsin alıcısı çok... sahibinden. com da bile 5 tane 2. el satılan x5 vardı dün...

nerdesingol

Üye
bana kalırsa ideos x5 2. elini satarken diğer telefonlardan daha az zarar edersin kutusu ve garantili şekilde satıcaksın unutma cihaz her yerde geçer not almıs ayrıca alıp satanını görmedim yani burdaki bilmeyen arkadasların laflarına bakıp yola çıkma cihazı kesinlikle tavsiye ederim çin malı gibi boş laflara bakma hangi çin malına kvk 2 yıl garanti vermis kvk bir telefonun arkasında duruyosa o telefon tamamdır

----------Eklendi @ 10:56:39 ---------- Yazıldı @ 10:54:40 ----------

X5 iyi olabilir ama huawei'nin türkiyedeki 2.el piyasası yok gibi. Alırsan satamazsın ;)
arkadas 2-3 konudur yorumlarına bakıyorumda sıf yorum olsun diye yazıyosun ha bilgin sıfır :) şu an adam çıkıp kutulu garantili temiz ideos x5 satıyorum yazsa bir kaç foruma 2-3 güne havada kaparlar

y n s c n

y n s c n

Üye

arkadas 2-3 konudur yorumlarına bakıyorumda sıf yorum olsun diye yazıyosun ha bilgin sıfır :) şu an adam çıkıp kutulu garantili temiz ideos x5 satıyorum yazsa bir kaç foruma 2-3 güne havada kaparlar

Yani sence ideos x5'in ikinci el pazarı hareketlimi bunumu demek istiyosun :) Bilgim sıfırsa kanıtla bunu ben telefonun hiç bi özelliğine kötü demedim,
ama ikinci el piyasasını iyi takip ediyorum ve x5'e insanlar güvenemiyor hele ikinci eline hiç.

nerdesingol

Üye

Yani sence ideos x5'in ikinci el pazarı hareketlimi bunumu demek istiyosun :) Bilgim sıfırsa kanıtla bunu ben telefonun hiç bi özelliğine kötü demedim,
ama ikinci el piyasasını iyi takip ediyorum ve x5'e insanlar güvenemiyor hele ikinci eline hiç.

deneme yapalım derdim ama insanları kandırmak istemiyorum şimdi bir kac foruma ideos x5 satıyorum 450 tl garantili kutusu herşeyi duruyo yazsam hemen kaparlar :D bu telefonu gidip kücük bir telefoncuda düsük fiyata satarsın adamlar ne anlasın ona lafım yok ama internet varken rahatlıkla fazla zarar etmeden satarsın bu telefonun alıcısı cok ve son olarak bu telefonu eline alıp kullanmayan yorum yapmasın kardesim

y n s c n

y n s c n

Üye
deneme yapalım derdim ama insanları kandırmak istemiyorum şimdi bir kac foruma ideos x5 satıyorum 450 tl garantili kutusu herşeyi duruyo yazsam hemen kaparlar :D bu telefonu gidip kücük bir telefoncuda düsük fiyata satarsın adamlar ne anlasın ona lafım yok ama internet varken rahatlıkla fazla zarar etmeden satarsın bu telefonun alıcısı cok ve son olarak bu telefonu eline alıp kullanmayan yorum yapmasın kardesim

Sen hala sistemsel anlıyosun ben sana diyorum içeriğine laf söyledikmi ? F/P cihazı olduğunu bende biliyorum, hadi dediğin olayı yap koy bakalım DH'ye reaksiyon alıyormu..
Adamların sana sorucağı ilk şey neden satıyorsun olacaktır, adamlar bu telefona hala bi şüphe'yle bakmakta bende karşıyım böyle bi duruma ama olan bu.
Sonuc olarak çinde üretilmekte bi çok cihaz çinde üretilmekte ama çin malı olmuyor mesela nokia oda çinde üretiliyo ama çin malı olmuyor neden ?

nerdesingol

Üye

Sen hala sistemsel anlıyosun ben sana diyorum içeriğine laf söyledikmi ? F/P cihazı olduğunu bende biliyorum, hadi dediğin olayı yap koy bakalım DH'ye reaksiyon alıyormu..
Adamların sana sorucağı ilk şey neden satıyorsun olacaktır, adamlar bu telefona hala bi şüphe'yle bakmakta bende karşıyım böyle bi duruma ama olan bu.
Sonuc olarak çinde üretilmekte bi çok cihaz çinde üretilmekte ama çin malı olmuyor mesela nokia oda çinde üretiliyo ama çin malı olmuyor neden ?
okadar ilgi görüp tüm kullanıcılardan geçerli not alan bir telefona hala süpheli gözle bakan adamda yaşamasın yani sence?

Ocean258

Ocean258

Üye
çin malı telefon hocam.. uzak dur bence.. ıyı dıyende cok kotuleyende cok.. ama bozuldukları zaman iflah olmuyor bunlar.. cok masraf cıkartıyorlar.. degmez bence o riske..

Kingmortall

Kingmortall

Üye
bence de alma zarar edersin huaweinin 2 eli türkiyede değersiz yok gibi bişey zarar edersin baaya çin malı oldugu için telefoncular sıcak bakmaz

onurgunay35

onurgunay35

Üye
çin malı telefon hocam.. uzak dur bence.. ıyı dıyende cok kotuleyende cok.. ama bozuldukları zaman iflah olmuyor bunlar.. cok masraf cıkartıyorlar.. degmez bence o riske..

Evet arkadaşım elektrik çarpar demi :kop: Gönül rahatlığıyla alabilirsin arkadaşım kesinlikle pişman olmazsın kullanıcıların dışındaki telefonu kötüleme yorumlarına aldanma sakın.

----------Eklendi @ 16:05:45 ---------- Yazıldı @ 16:04:34 ----------

burda sen nerdesen de zorla onu aldırtırlar soylıyım :oke:

Burda kimse kimseye zorla bişey aldırmıyo aldıramaz adam soru sormuş telefon hakkında bizde söylüyoruz.

nerdesingol

Üye
o gözlükle resim çekilen adamdan baska bir cevap beklemezdim çoraplar ne renk beyazmı ? :D forumda bu telefona kötülemeye calısan cok adam gördüm 2. eli para etmezde bugün cıktı adamın birisi yazmıs koyun sürüsü onun yazdığını takip etmiş :D işin ilginc tarafı kullananlar telefondan çok memnun hatta okadar memnunki umduğumdan daha iyi çıktıklarını sölücek kadar ama kullanmayan adamların derdi nedir vallahi anlamıs değilim :D ne yani senin profilinde yazan 400 liralık telefonu alıp uygulamaların ve oyunların hepsinden gerimi kalsın? ben artık şundan emin oldum bu telefonun parasına yakın telefon alıp sonradan pisman olan elemanlar 1-2 kişiden bu telefonla ilgili kötü bişey duymaya çalışarak kendilerini tatmin etmeye çalışıyolar vallahi ciddiyim kimse şaka yaptığımı düsünmesin :D kullanıcı yorumlarına bakın bide kullanmayanların yorumlarına bakın bana hak vericeksiniz

Ocean258

Ocean258

Üye
Benım kullandıgım telefonu alman ıcın 3 ay para bırıktırmen gerek kardesım.. Sen orda yazana bakma duzeltmemısım ole kalmıs o 5-6 ay once kullandıgım telefondu. :) Banada ilginç gelen bi konu var benımde anlamadım senın profılınde yazan telefon'da nokia c6 iken bu huawei sempatizanlığı nerden geliyor bende onu anlamadım )) Bunlar gercekler ben gordugumu soyledım.. He bide O gozluklu resım konusuna gırmek bıle ıstemıyorum :)) yeri burası degıl.. uzun hıkaye o yorma ufak beynini böyle şeylerle..

nerdesingol

Üye
Benım kullandıgım telefonu alman ıcın 3 ay para bırıktırmen gerek kardesım.. Sen orda yazana bakma duzeltmemısım ole kalmıs o 5-6 ay once kullandıgım telefondu. :) Banada ilginç gelen bi konu var benımde anlamadım senın profılınde yazan telefon'da nokia c6 iken bu huawei sempatizanlığı nerden geliyor bende onu anlamadım )) Bunlar gercekler ben gordugumu soyledım.. He bide O gozluklu resım konusuna gırmek bıle ıstemıyorum :)) yeri burası degıl.. uzun hıkaye o yorma ufak beynini böyle şeylerle..
nerdenmi geliyor telefon 2 gün sonra elime geçicek almaya nasılmı karar verdim kullanıcı yorumlarına ve senin gibi almayıp pisman olduktan sonra burda karalamaya calısanlardan yola çıkarak :D 3 ay çalışmaya gerek yok bende 3-4 tane telefon var merak etme sen c6 5800 n73 şimdi ideos x5

onurgunay35

onurgunay35

Üye

Gördüğün nedir ideos x5 aldında elindemi patladı ?

Ocean258

Ocean258

Üye
nerdenmi geliyor telefon 2 gün sonra elime geçicek almaya nasılmı karar verdim kullanıcı yorumlarına ve senin gibi almayıp pisman olduktan sonra burda karalamaya calısanlardan yola çıkarak :D 3 ay çalışmaya gerek yok bende 3-4 tane telefon var merak etme sen c6 5800 n73 şimdi ideos x5

Aferin sana ;) allah daha çok versin.. Hedefi Yuksek tut.. 5-6 gormeden bırakma.Durmak yok yola devam.

----------Eklendi @ 17:03:48 ---------- Yazıldı @ 17:00:13 ----------

Gördüğün nedir ideos x5 aldında elindemi patladı ?

yok cok sukur ole bı hata yapmadım.. Bi tanıdıgımın elinde patladı, zaten çin malına karşı on yargım vardı yanılmamıs oldum.. Kulanıp memnun kalan memnuniyetini yazar,kalmayanda kotu yonlerını yazar,zora gıdecek bı durum yok.. Herkese Kendi telefonu kral.. Boş muhabbet yapmaya gerek yok gençler..

• Beğen
Tepkiler: y n s c n

nerdesingol

Üye
Aferin sana ;) allah daha çok versin.. Hedefi Yuksek tut.. 5-6 gormeden bırakma.Durmak yok yola devam.

----------Eklendi @ 17:03:48 ---------- Yazıldı @ 17:00:13 ----------

yok cok sukur ole bı hata yapmadım.. Bi tanıdıgımın elinde patladı, zaten çin malına karşı on yargım vardı yanılmamıs oldum.. Kulanıp memnun kalan memnuniyetini yazar,kalmayanda kotu yonlerını yazar,zora gıdecek bı durum yok.. Herkese Kendi telefonu kral.. Boş muhabbet yapmaya gerek yok gençler..

eğer senin tanıdığının elinde ideos x5 falan patladıysa ben kellemi keserim bu kadar emin konusuyorum sen nasıl bir adamsın anlamadım baska konuda telefon tavsiyesi isteyen adama ideos x5 olabilir yazmışın pes vallahi :D adam niye parca arasın bozulunca onu anlamadım kvk 2 yıl garanti vermiş bence sen sus konustukca batıyosun kardeşim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt