afacan2000y
Üye
aynen almaya niyetin bi olmasa aldırırlar konu kapansın açman bile hataburda sen nerdesen de zorla onu aldırtırlar soylıyım![]()
arkadas 2-3 konudur yorumlarına bakıyorumda sıf yorum olsun diye yazıyosun ha bilgin sıfırX5 iyi olabilir ama huawei'nin türkiyedeki 2.el piyasası yok gibi. Alırsan satamazsın![]()
şu an adam çıkıp kutulu garantili temiz ideos x5 satıyorum yazsa bir kaç foruma 2-3 güne havada kaparlar
arkadas 2-3 konudur yorumlarına bakıyorumda sıf yorum olsun diye yazıyosun ha bilgin sıfırşu an adam çıkıp kutulu garantili temiz ideos x5 satıyorum yazsa bir kaç foruma 2-3 güne havada kaparlar
Bilgim sıfırsa kanıtla bunu ben telefonun hiç bi özelliğine kötü demedim,
Yani sence ideos x5'in ikinci el pazarı hareketlimi bunumu demek istiyosunBilgim sıfırsa kanıtla bunu ben telefonun hiç bi özelliğine kötü demedim,
ama ikinci el piyasasını iyi takip ediyorum ve x5'e insanlar güvenemiyor hele ikinci eline hiç.
bu telefonu gidip kücük bir telefoncuda düsük fiyata satarsın adamlar ne anlasın ona lafım yok ama internet varken rahatlıkla fazla zarar etmeden satarsın bu telefonun alıcısı cok ve son olarak bu telefonu eline alıp kullanmayan yorum yapmasın kardesimdeneme yapalım derdim ama insanları kandırmak istemiyorum şimdi bir kac foruma ideos x5 satıyorum 450 tl garantili kutusu herşeyi duruyo yazsam hemen kaparlarbu telefonu gidip kücük bir telefoncuda düsük fiyata satarsın adamlar ne anlasın ona lafım yok ama internet varken rahatlıkla fazla zarar etmeden satarsın bu telefonun alıcısı cok ve son olarak bu telefonu eline alıp kullanmayan yorum yapmasın kardesim
okadar ilgi görüp tüm kullanıcılardan geçerli not alan bir telefona hala süpheli gözle bakan adamda yaşamasın yani sence?
Sen hala sistemsel anlıyosun ben sana diyorum içeriğine laf söyledikmi ? F/P cihazı olduğunu bende biliyorum, hadi dediğin olayı yap koy bakalım DH'ye reaksiyon alıyormu..
Adamların sana sorucağı ilk şey neden satıyorsun olacaktır, adamlar bu telefona hala bi şüphe'yle bakmakta bende karşıyım böyle bi duruma ama olan bu.
Sonuc olarak çinde üretilmekte bi çok cihaz çinde üretilmekte ama çin malı olmuyor mesela nokia oda çinde üretiliyo ama çin malı olmuyor neden ?
çin malı telefon hocam.. uzak dur bence.. ıyı dıyende cok kotuleyende cok.. ama bozuldukları zaman iflah olmuyor bunlar.. cok masraf cıkartıyorlar.. degmez bence o riske..
Gönül rahatlığıyla alabilirsin arkadaşım kesinlikle pişman olmazsın kullanıcıların dışındaki telefonu kötüleme yorumlarına aldanma sakın.burda sen nerdesen de zorla onu aldırtırlar soylıyım![]()
o gözlükle resim çekilen adamdan baska bir cevap beklemezdim çoraplar ne renk beyazmı ?çin malı telefon hocam.. uzak dur bence.. ıyı dıyende cok kotuleyende cok.. ama bozuldukları zaman iflah olmuyor bunlar.. cok masraf cıkartıyorlar.. degmez bence o riske..
forumda bu telefona kötülemeye calısan cok adam gördüm 2. eli para etmezde bugün cıktı adamın birisi yazmıs koyun sürüsü onun yazdığını takip etmiş
işin ilginc tarafı kullananlar telefondan çok memnun hatta okadar memnunki umduğumdan daha iyi çıktıklarını sölücek kadar ama kullanmayan adamların derdi nedir vallahi anlamıs değilim
ne yani senin profilinde yazan 400 liralık telefonu alıp uygulamaların ve oyunların hepsinden gerimi kalsın? ben artık şundan emin oldum bu telefonun parasına yakın telefon alıp sonradan pisman olan elemanlar 1-2 kişiden bu telefonla ilgili kötü bişey duymaya çalışarak kendilerini tatmin etmeye çalışıyolar vallahi ciddiyim kimse şaka yaptığımı düsünmesin
kullanıcı yorumlarına bakın bide kullanmayanların yorumlarına bakın bana hak vericeksiniz
Banada ilginç gelen bi konu var benımde anlamadım senın profılınde yazan telefon'da nokia c6 iken bu huawei sempatizanlığı nerden geliyor bende onu anlamadım )) Bunlar gercekler ben gordugumu soyledım.. He bide O gozluklu resım konusuna gırmek bıle ıstemıyorum
) yeri burası degıl.. uzun hıkaye o yorma ufak beynini böyle şeylerle..nerdenmi geliyor telefon 2 gün sonra elime geçicek almaya nasılmı karar verdim kullanıcı yorumlarına ve senin gibi almayıp pisman olduktan sonra burda karalamaya calısanlardan yola çıkarakBenım kullandıgım telefonu alman ıcın 3 ay para bırıktırmen gerek kardesım.. Sen orda yazana bakma duzeltmemısım ole kalmıs o 5-6 ay once kullandıgım telefondu.Banada ilginç gelen bi konu var benımde anlamadım senın profılınde yazan telefon'da nokia c6 iken bu huawei sempatizanlığı nerden geliyor bende onu anlamadım )) Bunlar gercekler ben gordugumu soyledım.. He bide O gozluklu resım konusuna gırmek bıle ıstemıyorum
) yeri burası degıl.. uzun hıkaye o yorma ufak beynini böyle şeylerle..
3 ay çalışmaya gerek yok bende 3-4 tane telefon var merak etme sen c6 5800 n73 şimdi ideos x5Benım kullandıgım telefonu alman ıcın 3 ay para bırıktırmen gerek kardesım.. Sen orda yazana bakma duzeltmemısım ole kalmıs o 5-6 ay once kullandıgım telefondu.Banada ilginç gelen bi konu var benımde anlamadım senın profılınde yazan telefon'da nokia c6 iken bu huawei sempatizanlığı nerden geliyor bende onu anlamadım )) Bunlar gercekler ben gordugumu soyledım.. He bide O gozluklu resım konusuna gırmek bıle ıstemıyorum
) yeri burası degıl.. uzun hıkaye o yorma ufak beynini böyle şeylerle..
nerdenmi geliyor telefon 2 gün sonra elime geçicek almaya nasılmı karar verdim kullanıcı yorumlarına ve senin gibi almayıp pisman olduktan sonra burda karalamaya calısanlardan yola çıkarak3 ay çalışmaya gerek yok bende 3-4 tane telefon var merak etme sen c6 5800 n73 şimdi ideos x5
Gördüğün nedir ideos x5 aldında elindemi patladı ?
Aferin sanaallah daha çok versin.. Hedefi Yuksek tut.. 5-6 gormeden bırakma.Durmak yok yola devam.
----------Eklendi @ 17:03:48 ---------- Yazıldı @ 17:00:13 ----------
yok cok sukur ole bı hata yapmadım.. Bi tanıdıgımın elinde patladı, zaten çin malına karşı on yargım vardı yanılmamıs oldum.. Kulanıp memnun kalan memnuniyetini yazar,kalmayanda kotu yonlerını yazar,zora gıdecek bı durum yok.. Herkese Kendi telefonu kral.. Boş muhabbet yapmaya gerek yok gençler..
adam niye parca arasın bozulunca onu anlamadım kvk 2 yıl garanti vermiş bence sen sus konustukca batıyosun kardeşim