acı ama gerçek

Sponsorlu Bağlantılar

deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
    Konu Sahibi
acı ama gerçek
Maxicep gerçekten çok sevdiğim bi forum. Yanlız pc donanım bölümünde ilgilenen kişilerin sayısı çok az. Açılan konular bazen hiç cevaplanmıyor. Bir başka foruma daha üyeyim ismini vermiyim. Forum çok disiplinli öncelikle. Yanlış konu başlığı kullandığım için 1 gün ban yedim. Türkçe imlaya çok dikkat ediliyor. Ve bi konu açılınca en geç 15 dakika içinde çözümü yazılıyor. Malesef maxicep bu yönden biraz eksik. Belirtmek istedim. İyi akşamlar

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
şuanki yöneticiler 7-24 açık değiller, herkesin işi gücü var, her siteyi birbirleri ile karşılaştırıken her yöne bakmak gerek :)

messevim

messevim

Üye
şuanki yöneticiler 7-24 açık değiller, herkesin işi gücü var, her siteyi birbirleri ile karşılaştırıken her yöne bakmak gerek :)
Diğer forum yöneticilerinin işi gücü yok mu ki ? veya tüm işlerini güçlerini sadece forumamı adamışlar ? Birde bu yönden bakalım..

• Beğen
Tepkiler: deadboringQ7
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
foruma adayıp adamadıklarını bilmiyorum gidip sormak gerekir başka bir işiniz gücünüz yok mu diye :)

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Forum aktiflik ve cevap durumları gözden geçiriliyor her zaman.Kişisel görüşlere burda her zaman Önem verilmiştir. Diğer forumların tasarrufları kendilerini bağlar. Sizin düşündüğünüz gibi düşünürsek burada çok Sıkıntılar olur.

Ben kendi adıma belirteyim, en azından bir kişiyi banlamadan önce mutlaka ama mutlaka özelden irtibata geçerim. Karşımda büyüğü de küçüğüde bilirim de bazen beni kendileri ile aynı yaşta olduğumu düşünen kişiler olmuyor değil.

Uygun bir dille anlatıyorum yardımcı olmaya çalışıyoruz. Burada bulunan hiç bir admin veya yönetici kişileri banlamak için fırsat kollamıyor.

Ben bu konular için kısa bir zaman önce bir yazı yazmıştım okumanızı tavsiye ederim

Duyuru - --Üye Hesapları İle İlgili---Lütfen Okuyunuz-- - MaxiCep

• Beğen
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Usta valla sitenin isminden kaynaklanıyor olsa gerek. maxi"cep" :) dediğin gibi sitede pc konusunda uzman olan kişi sayısı az şu an göremiyorum ama eskiden konu yetkilileri vardı sanırım.bi konu hakkında cevap alamayınca ona pm atıyorduk şimdi de öyle olsa ama bu sefer aktif üyeler içinden uzman olanlar seçilse daha iyi olur en azından ona ulaşırız.adminlerin görüşünü almak isterim ne dersiniz

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Usta valla sitenin isminden kaynaklanıyor olsa gerek. maxi"cep" :) dediğin gibi sitede pc konusunda uzman olan kişi sayısı az şu an göremiyorum ama eskiden konu yetkilileri vardı sanırım.bi konu hakkında cevap alamayınca ona pm atıyorduk şimdi de öyle olsa ama bu sefer aktif üyeler içinden uzman olanlar seçilse daha iyi olur en azından ona ulaşırız.adminlerin görüşünü almak isterim ne dersiniz
Sence ben imzama neden ? "LÜTFEN ÖZELDEN SORU SORMAYINIZ İLGİLİ BÖLÜMLERDE KONU AÇINIZ HERKESE FAYDAMIZ OLSUN."
yazmış olabilirim . :)

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Sence ben imzama neden ? "LÜTFEN ÖZELDEN SORU SORMAYINIZ İLGİLİ BÖLÜMLERDE KONU AÇINIZ HERKESE FAYDAMIZ OLSUN."
yazmış olabilirim . :)
:hmmm pardon ama mobilde imza gözüküyor mu ayrıca o dediğim yere yönetici isimleri değil aktif uzman (normal)üyeler yazılsa yazdım.insanlık hali konuyu görmeyebilir.yada başka nedenler yüzünden görmez ışte pm orda atılabilir neyse uzatmayayım :) en iyisini siz karar verirsiniz. :sirit:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
işte imzayı o yüzden yazdım :) uzun lafın kısası özelden yardım çok zorda kalınmadıkça başvurulmaması gereken bir durum. Tabiki cihaz sorunları ve devam konuları ile alakalı dediğim. Aktif üyelerden kastınız tam olarak o bölümde sürekli bilgi alışverişinde bulunan kişiler ise bu durumu şu an yöneticiler sürdürüyor. Açıkçası ben orada bir aktifliğin düşük olduğu kanısında değilim. Eski günlerden daha iyi ve yardım severliğin artması için çalışmalarımız olacak bunu da belirteyim

Saygılarımla :oke:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Alo_Azrail
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Teşekkür ederim :)

deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
    Konu Sahibi
Yanlış bi şey yazmamışımdır umarım. Nextman başka forumlarla burası karşılaştırılırsa çok sorun çıkar demişsin. Ben başka bir forumdaki olanları buraya bir görüş olarak aktardım. Aslında bu lehimize bi durum. Sorunu hallederek popülariteyi ele geçirebiliriz. Diğer forum veyada bu forum daha iyi demiyorum. Ama nedense maxicepteki dostluğu başka forumlarda bulamadım. O yüzden maxicep taraftarıyım bende :) . Yani ben admin olsam yanlış anlama lütfen bu görüş karşısında bi önlem alarak üyenin kafasındaki soru işaretlerini gidermeye çalışıp başka sitelerle kıyaslanamayacak hale getirmeye çalışırdım. Sözüm ne sana ne başka bi yöneticiye sadece benim görüşümün olumlu bir şey olduğunu anlatmaya çalıştım

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Yanlış bi şey yazmamışımdır umarım. Nextman başka forumlarla burası karşılaştırılırsa çok sorun çıkar demişsin. Ben başka bir forumdaki olanları buraya bir görüş olarak aktardım. Aslında bu lehimize bi durum. Sorunu hallederek popülariteyi ele geçirebiliriz. Diğer forum veyada bu forum daha iyi demiyorum. Ama nedense maxicepteki dostluğu başka forumlarda bulamadım. O yüzden maxicep taraftarıyım bende :) . Yani ben admin olsam yanlış anlama lütfen bu görüş karşısında bi önlem alarak üyenin kafasındaki soru işaretlerini gidermeye çalışıp başka sitelerle kıyaslanamayacak hale getirmeye çalışırdım. Sözüm ne sana ne başka bi yöneticiye sadece benim görüşümün olumlu bir şey olduğunu anlatmaya çalıştım
Elbette o yazımdaki kastım her konuşanın veya hata yapanın banlanmaması gerektiği yönünde sıkıntı çıkar demek istiyorum. Sizin de belirttiğiniz doğrultuda bizler karşılaştırmayı başka forumlara bakarak değil sizlerden gelen teklif ve öneriler doğrultusunda yerine getirmeye çalışıyoruz.

MaxiCep kuruluşundan itibaren dostluğu ve paylaşımın adresi olarak görülmesi normal. Burada yapılan şey aslında bilgi paylaşmanın dışında sorunlara ve emeğe ortak olma anlayışıdır. İlerleyen günlerde sizlerden gelen istek ve öneriler doğrultusunda daha iyi yerlere gelmek ümidiyle.

Keyifli Forumlar

deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
    Konu Sahibi
İnşallah daha iyi yerlere geleceğiz diyelim :) . Bide şu mobil sürümdeki smiley lere de bi çözüm bulmak gerek

deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
    Konu Sahibi
Mobil sürümde smiley kutusu yok malesef

deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
    Konu Sahibi
Anladım. Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Glania95

Glania95

Üye
Ben pc üzerinde aktif biriyim ama şöyle bir göz gezdirdiğim zaman pek ilgi çekici konular göremiyorum.İnsanın da cevap veresi gelmiyor.Çoğu kişiler zaten konu kasmak amacı ile o bölümde konu açıyorlar.Ben başka forumlarda da aktif bir üyeydim.Fakat bırakalı çok olmuştu.Arkadaşımın tavsiyesi üzerine buraya geldim.Ama arkadaşında dediği gibi
Usta valla sitenin isminden kaynaklanıyor olsa gerek. maxi"cep"
Ama gerekirse ben pc bölümündede aktif olmaya elimden geldiğince çalışırım.Ama gerek üyelerin gerekde adminlerin zamanı gerçekten olmayabiliyor ve ben bunu normal olarak karşılıyorum. :)

• Beğen
Tepkiler: Alo_Azrail
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ben pc üzerinde aktif biriyim ama şöyle bir göz gezdirdiğim zaman pek ilgi çekici konular göremiyorum.İnsanın da cevap veresi gelmiyor.Çoğu kişiler zaten konu kasmak amacı ile o bölümde konu açıyorlar.Ben başka forumlarda da aktif bir üyeydim.Fakat bırakalı çok olmuştu.Arkadaşımın tavsiyesi üzerine buraya geldim.Ama arkadaşında dediği gibi

Ama gerekirse ben pc bölümündede aktif olmaya elimden geldiğince çalışırım.Ama gerek üyelerin gerekde adminlerin zamanı gerçekten olmayabiliyor ve ben bunu normal olarak karşılıyorum. :)
Aslında forum kullanımı konusunda geneli olmasada bir kesimin yanlış değerlendirmesi mevcut. Foruma Google arama motoru muamalesi yapmak çok yanlış şahsi fikrim, yazayım da ne çıkarsa bahtıma :)

"Acil Yardım" " Bir bak pişman olmazsın" " Allah rızası için bir yardım" gibi daha çoğaltabileceğim yüzlerce örnek mevcut.:)

Takipçi Satın Al

Üst Alt