Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sis-Content'le programı açıp cfw atıyorum.Her program çalışcak diye bi kaide yok bazen çalışmayabiliyor.Ayrıca yer sorunu oluyor bazen vs vs..
MANOWAR16
Üye
açılan programda dosyalar var onları ilgili yerlere atılıyo private resorce sys gibi ama tex ve pkg diye bişeyler daha çıkıyo onları hangi dosyaya atıcaz. aşama aşama yazabilirmisin.
açılan programda dosyalar var onları ilgili yerlere atılıyo private resorce sys gibi ama tex ve pkg diye bişeyler daha çıkıyo onları hangi dosyaya atıcaz. aşama aşama yazabilirmisin.
usta yine süper eyvallah. herşey sorunusuz çalışmakta. bişey sorcam n8 tema efektinden önce başka birtane kullanıyordun o daha güzeldi ismini kendisini yayınlarmısın
achie
Üye
Konu Sahibi
yarın yayınlarım
MANOWAR16
Üye
usta nerelerdesin mekan boş kaldı.
achie
Üye
Konu Sahibi
İş güç vs vs,bu arada cfw de düzenleme yapıyorum bitince yayınlarım.
--------------- Ekleme ---------------
MANOWAR16
Üye
usta yükledim teşekkürler. yine süper zaten hep süperdi
achie
Üye
Konu Sahibi
Ufak bir düzenleme yaptım birazdan link vercem yüklersin..
achie
Üye
Konu Sahibi
21 mart tarihli güncellemeyi ilk sayfadan indirebilirsiniz.
eptimul
Üye
Çok güzel sade bi cwf olmuş.Şuan kurdum çok hoşuma gitti.Bir tek tema efeklerini acınca çok kasıntı bi hale geliyor onu beğenmedim.o efeklerden mi yoksa başka birşeyden mi bilmiyorum.Herhangi bir çözümü varsa yazabilirsen çok sevinirim..Ellerine sağlık...
achie
Üye
Konu Sahibi
Hızlı olduğu için bu effectleri kullandım birtek mesajlar,ayarlar ve işlem kaydına girerken hafifi bi ekranda kararma oluyor buda effectin özelliği zaten.Bende kasma olmuyor effectleri açtığımda normalde zaten kullanmıyorum
Hızlı olduğu için bu effectleri kullandım birtek mesajlar,ayarlar ve işlem kaydına girerken hafifi bi ekranda kararma oluyor buda effectin özelliği zaten.Bende kasma olmuyor effectleri açtığımda normalde zaten kullanmıyorum
problem efektense tamam o zaman hocam 10 numara cwf olmuş ellerine sağlık...
achie
Üye
Konu Sahibi
Beğendiğne sevindim güle güle kullan..
MANOWAR16
Üye
usta bee bu cf ye bu efekt olmamış. Hani bana efekt vercektin ilk kullandığın yazılımdakini o hızlıydı bence onu kullan bu yazılımda eleştriye yer kalmasın