Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forum gerimi alındı nedir bazı mesajlar silinmiş..
sapphire_5800
Üye
indrdim yazılımı kurucam şimdi.bnde yaklaşık 3 aydır böyle c6 fwleri denyrm ama bi türlü sorunsuzuna ulaşamadım.yorumlara göre daha sorun yaşayan olmamış inşallh bnde yaşamam diye umuyorum.ve bişey sormak istyorum.bu batarya süresi için bi ek ayar felan yapıyomusunuz?ekran ışığı düşürmedir titreşim kapatmadır yada tümden sessizde kullanmktır felan?? ek bi ayar yapıyosanız bana yardmcı olursanz sevinirim.fwyi kurup yorum atıcam tekrar.teşekkürler
achie
Üye
Konu Sahibi
Herhangi bir ayar falan yok,ben daha bir sorunla karşılaşmadım.Sade temiz bir cfw istiyorsan denemende fayda var diyorum.Dene ve gör sora yorum yazarsın
MANOWAR16
Üye
usta harbiden mesajlar silinmiş,neyse yenden yazarım sağolasın usta sorunsuz şekilde kullanmaktayım. Batarya,hız,görsellik herşey süper yeni çalışmalarını bekliyoz inş.
achie
Üye
Konu Sahibi
Ufak bir güncelleme yaptım yarın yayınlayacağım.Symbian^3 effectlerini birde binh'in 28 şubat'ta yayınladığı N8 ikonlarını ekledim,ufak tefek düzenleme temizlik falan yaptım.
facem12
Üye
Teşekkürler
achie
Üye
Konu Sahibi
Dün gece cfw yi iyice test ettim,operada 6 sekme,msn live açık,radyo açık vs vs hala banamısın demedi cihaz.
MANOWAR16
Üye
usta linkler yeni güncellemelermi
achie
Üye
Konu Sahibi
Daha henüz güncellemeyi yayınlamadım az sonra..
--------------- Ekleme ---------------
Güncel "Rof2 Dosyası 4x4 Güncel Ovi Maps Ekli" eklendi,dosyayı açık koymuşum rarlamadım kusura bakmayın.Diğerleride az sonra geliyor.
MANOWAR16
Üye
Estafurullah usta
achie
Üye
Konu Sahibi
Linkler güncellenmiştir..
dogan64
Üye
teşekkürler deneyelim usta.
MANOWAR16
Üye
büyük usta 4x3 web browser atıyo ovide öyle .Bakabilirmisin
achie
Üye
Konu Sahibi
Bakayım,4x4 te böyle bir sorun yaşamadım,ram 7mb a kadar düştüğü halde hiç bir uygulamadan atmadı beni.