Achie CFW C6v40[v52] 4x4 Menü-N8 ikon-Auto Qwerty Klavye-Facebook ve Msn sorunsuz

Sponsorlu Bağlantılar

achie

achie

Üye
    Konu Sahibi
Forum gerimi alındı nedir bazı mesajlar silinmiş..

sapphire_5800

Üye
indrdim yazılımı kurucam şimdi.bnde yaklaşık 3 aydır böyle c6 fwleri denyrm ama bi türlü sorunsuzuna ulaşamadım.yorumlara göre daha sorun yaşayan olmamış inşallh bnde yaşamam diye umuyorum.ve bişey sormak istyorum.bu batarya süresi için bi ek ayar felan yapıyomusunuz?ekran ışığı düşürmedir titreşim kapatmadır yada tümden sessizde kullanmktır felan?? ek bi ayar yapıyosanız bana yardmcı olursanz sevinirim.fwyi kurup yorum atıcam tekrar.teşekkürler

achie

achie

Üye
    Konu Sahibi
Herhangi bir ayar falan yok,ben daha bir sorunla karşılaşmadım.Sade temiz bir cfw istiyorsan denemende fayda var diyorum.Dene ve gör sora yorum yazarsın :)

MANOWAR16

Üye
usta harbiden mesajlar silinmiş,neyse yenden yazarım sağolasın usta sorunsuz şekilde kullanmaktayım. Batarya,hız,görsellik herşey süper yeni çalışmalarını bekliyoz inş.

achie

achie

Üye
    Konu Sahibi
Ufak bir güncelleme yaptım yarın yayınlayacağım.Symbian^3 effectlerini birde binh'in 28 şubat'ta yayınladığı N8 ikonlarını ekledim,ufak tefek düzenleme temizlik falan yaptım.

facem12

Üye
Teşekkürler

achie

achie

Üye
    Konu Sahibi
Dün gece cfw yi iyice test ettim,operada 6 sekme,msn live açık,radyo açık vs vs hala banamısın demedi cihaz.

MANOWAR16

Üye
usta linkler yeni güncellemelermi

achie

achie

Üye
    Konu Sahibi
Daha henüz güncellemeyi yayınlamadım az sonra..

--------------- Ekleme ---------------

Güncel "Rof2 Dosyası 4x4 Güncel Ovi Maps Ekli" eklendi,dosyayı açık koymuşum rarlamadım kusura bakmayın.Diğerleride az sonra geliyor.

MANOWAR16

Üye
Estafurullah usta

achie

achie

Üye
    Konu Sahibi
Linkler güncellenmiştir..

dogan64

Üye
teşekkürler deneyelim usta.

MANOWAR16

Üye
büyük usta 4x3 web browser atıyo ovide öyle .Bakabilirmisin

achie

achie

Üye
    Konu Sahibi
Bakayım,4x4 te böyle bir sorun yaşamadım,ram 7mb a kadar düştüğü halde hiç bir uygulamadan atmadı beni.

bunu bi dene bakalım.

estami

Üye
Bakayım,4x4 te böyle bir sorun yaşamadım,ram 7mb a kadar düştüğü halde hiç bir uygulamadan atmadı beni.

bunu bi dene bakalım.

Bu linkte verdiğinde güncel olan modmu Achie üstad?

achie

achie

Üye
    Konu Sahibi
ilk sayfadaki linklerde güncel bunu monavar16 nın yaşadığı problemden dolayı yeniden yayınladım.

MANOWAR16

Üye
sağol usta. kurunca bilgi vercem

usta yükledim sorunsuz çalışıyo eyvallah. ilgi gösterdiğin için çok teşekkürler

achie

achie

Üye
    Konu Sahibi
Ok dene bakalım

MANOWAR16

Üye