blight
Üye
Acer Aspire 6935g laptop farklı özellikler uygun fiyat
Laptopu Nisan 2010'da TEKNOSA'dan aldım.
2 yıl önce çıkmasına rağmen halen birçok özelliğiyle diğer laptoplara fark atan bir cihazdır.
Kristal berraklıkta 16 inch geniş hd ekrana sahiptir. 15.4 inch ekranlara göre daha kaliteli ve parlaktır.
üst düzey güvenlik için parmak izi okuyucusuna sahiptir.
Hiçbir laptopta olmayan sağ tarafında dokunmatik medya oynatıcı ve ses kontrol paneline sahiptir.
Nvidia Geforce 512 paylaşımsız ekran kartıyla günümüzün birçok yonunu rahatlıkla oynanabilmektedir.
Üzerinde 5.1 DOLBY Home Theater ses sistemi bulunmaktadır, harici takacağınız 5.1 ses sistemlerini desteklemektedir.
Çiziksiz, darbesiz, sorunsuz bir cihazdır. Daha önce hiçbir arıza yapmamıştır.
TEKNOSA'dan alınmıştır Nisan 2012'ye kadar garantisi devam etmektedir.
FİYAT:700TL
CİHAZLA İLGİLİ HER TÜRLÜ SORUNUZ, FİYAT BİLGİSİ VE ÖDEME SEÇENEKLERİ İÇİN BANA ULAŞMAKTAN ÇEKİNMEYİNİZ.
----------Eklendi @ 23:04:16 ---------- Yazıldı @ 22:56:39 ----------
2 yıl önce çıkmasına rağmen halen birçok özelliğiyle diğer laptoplara fark atan bir cihazdır.
Kristal berraklıkta 16 inch geniş hd ekrana sahiptir. 15.4 inch ekranlara göre daha kaliteli ve parlaktır.
üst düzey güvenlik için parmak izi okuyucusuna sahiptir.
Hiçbir laptopta olmayan sağ tarafında dokunmatik medya oynatıcı ve ses kontrol paneline sahiptir.
Nvidia Geforce 512 paylaşımsız ekran kartıyla günümüzün birçok yonunu rahatlıkla oynanabilmektedir.
Üzerinde 5.1 DOLBY Home Theater ses sistemi bulunmaktadır, harici takacağınız 5.1 ses sistemlerini desteklemektedir.
Çiziksiz, darbesiz, sorunsuz bir cihazdır. Daha önce hiçbir arıza yapmamıştır.
TEKNOSA'dan alınmıştır Nisan 2012'ye kadar garantisi devam etmektedir.
FİYAT:700TL
CİHAZLA İLGİLİ HER TÜRLÜ SORUNUZ, FİYAT BİLGİSİ VE ÖDEME SEÇENEKLERİ İÇİN BANA ULAŞMAKTAN ÇEKİNMEYİNİZ.
----------Eklendi @ 23:04:16 ---------- Yazıldı @ 22:56:39 ----------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Uploaded w